|
Nu esti logat.
Tratament candida-11#191 2007-02-23 16:01:48
Re: tratament candidaMultumesc mult. Am luat deja gynozol de la farmacie si asta seara incep tratamentul. multumesc mult..sper sa scap > Offline #192 2007-07-27 10:30:42
Re: tratament candidase poate pune diagnosticul de colpita micotica fara ca medicul sa faca o analiza de laborator? am fost la medic si doar mi-a facut un control, preluand sectetie din vagin si doar vazand-o a pus diagnosticul. sa ma bazez doar pe asta sau sa cer o analiza de laborator? am urmat tratamentul dar dupa 2 luni a reaparut problema. prima data mi-a prescris Stamicin tablete si betadin ovule iar a doaua oara tot stamicin si Gynozol. iar iubitului meu lomexim. prima data doar unguent iar a doua oara si stamicin tablete. urmeaza ca in luna august dupa ciclu sa merg la contol dar am impresia ca nu m-am vindecat iar iubitul meu zice ca nu s-a vindecat. ????????? Offline #193 2007-07-27 12:10:32
Re: tratament candidacere examen de secretie! e obligatoriu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #194 2007-07-27 20:18:46
Re: tratament candidasi iubitul meu? sa-l iau cu mine la doctorita mea ginecoloaga pt a -l consulta? v-am spus mai devreme ca i-a prescris si lui tratament dar inca nu e vindecat. i-a prescris crema de Lomexim fara a-l vedea Offline #195 2007-07-27 22:26:55
Re: tratament candidaprietenul tau nu merge la ginecolog ci la urolog. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#197 2007-07-28 22:08:58
Re: tratament candidadeci sa ne intelegem..daca prietenul are si el candidoza cronica deja(cred) ii trece doar cu clotrimazol crema aplicat local? nu care cumva trebuie dat afara din organism altfel,cu totul(iertati'mi poate insistenta in tampenii,dar nu shtiu...intreb tot ce'mi trece prin cap....) 6 ani de dragoste Offline #199 2007-07-28 22:22:09
Re: tratament candidacand iau si eu.... hmm ok..merci mult:* .saptamana viitoare sper sa ajung si eu la dermato Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2007-07-28 22:22:33) 6 ani de dragoste Offline #200 2007-07-29 13:44:11
Re: tratament candidadaca are de ceva timp candidoza si nu dispare el ar putea sa ia flucovim cam 2-3 saptamani...o pastila pe saptamana...si crema bineinteles... happy with him...inlove with him... Offline #201 2007-07-29 13:50:53
Re: tratament candidaspunetimi va rog in cazul unei iritatii in zona aceea unde am mancarimi si ma si doare..ce spalaturi sa fac..cu ceai de musetel ..macar ceva sa amelioreze sa ma simt mai bine Il iubesc pe Uby meu mai mult k orice pe lumea asta si doar de un lucru is sigura....k il iubesc Offline #202 2007-07-29 13:52:38
Re: tratament candidadoar cu apa...si da cu crema de galbenele...poti incerca si cu ceai de musetel...dar doar extern...oricum trebuie sa mergi la medic... happy with him...inlove with him... Offline #203 2007-10-04 21:46:21
Re: tratament candidaRevin pe forum cu vesnica mea problema si a milioane de femei. Candida!! Am revenit la doctorita mea de planning,dar acum imi readuc aminte de ce renuntasem sa mai merg la ea. Am facut eco,test chlamidia ,bebes nicolau si zice ea ca sunt ok. In schimb mi-a iesit candida! Spune ea ca nu in cantitate mare dar totusi e si pentru ca am si o rana superficiala, subliniez superficiala s-a gandit ea sa-mi dea 2 cutii de cervugid, asta insemnand 24 de ovule,cate unul seara!! Si pentru prietenul meu sa se unga de 2 ori pe zi cu Dermazol. Toate ma costa 50 Ron.Problema nu ar fi banii, dar daca dau un ban macar sa treaca.Ea ma are la ea in evidenta cu fisa de aproape 8 ani si se poate uita daca acest cervugid a dat sau nu rezultate,pentru ca mi-a mai prescris in urma cu 2 ani acelasi cervugid si acelasi numar de ovule fara nici un rezultat. Spuneti mi va rog ce sa fac! Ultima oara a fost editat de puioanca (2007-10-04 21:47:18) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #204 2007-10-04 23:47:12
Re: tratament candidadaca nu ai incredere in ea eu te sfatuiesc sa mergi la un alt medic... happy with him...inlove with him... Offline #205 2007-10-05 10:05:32
Re: tratament candidain bucuresti antifungigrama se face la cantacuzino si costa 30 lei iar examenul de secretie 36 lei , banuiesc ca si in timisoara o antifungigrama trebuie sa costa cam la fel. si cred ca ar fi bine sa o faci indiferent de cat costa, gandeste-te ca poti sa dai mai multi bani pe tratamente ineficiente. sanatate tuturor. Offline #206 2007-10-05 10:55:27
Re: tratament candidabuna!am o problema de care nu stiu cum sa scap...daca doctoressa mi-ar da un raspuns as fi super multumita!deci...aveam o secretie care ma deranja si am fost la dr. sa vad care este problema,am facut un examen de secretie si au iesit in felul urmator. Offline #207 2007-10-05 11:06:36
Re: tratament candidaexact, ai facut candidoza de la antibiotice(nolicin)...nu trebuia insa sa opresti tratamentul, candidoza se trateaza si nu e chiar asa un bau-bau! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #208 2007-10-05 14:23:06
Re: tratament candidadoctoressa iti dai te rog cu parerea si la problema mea...referitor la tratamentul prescris..multumesc mult Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #209 2007-10-05 21:13:21
Re: tratament candidaScuze alexia, da stiu am mai postat si in alta parte dar m-am gandit ca daca aici se discuta de candidoze mai mult poate primesc un raspuns mai amplu!acum stiu cum sa fac sa nu mai gresesc. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|