|
Nu esti logat.
Tratament candida-8#134 2007-02-07 13:52:23
Re: tratament candidala ce ajuta iaurtul? Offline #135 2007-02-07 13:55:49
Re: tratament candidala refacerea bacililir Doderline(bacilii curateniei). Se foloseste cu seringa...citeste pe forum, te rog frumos, s-a discutat si para-discutat Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #136 2007-02-07 13:58:23
Re: tratament candidaajuta la reechilibrarea secretiei vaginale. eu am folosit o data si l-am introdus cu seringa. "tratamentul" se face cam 3-4 zile. Offline #137 2007-02-07 23:04:04
Re: tratament candidaBuna, dragelor! Va urez sa aveti parte de multa, multa sanatate si iubire! Am si eu o mica problema si v-as ruga, daca se poate, sa ma ajutati cu un sfat...asadar... Offline #138 2007-02-08 15:02:19
Re: tratament candida1. poti sa le faci 1 data pe luna, cate 5 zile, daca imi amintesc eu bine (daca nu, ma corecteaza fetele) Nobody home Offline Publicitateloading...
#139 2007-02-08 16:26:17
Re: tratament candidaPentru infectia urinara te sfatuiesc sa faci intii un examen de urina, cu urocultura si eventual antibiograma, ca sa stii exact ce ti-a provocat-o si sa faci tratament tintit...nu isi au rostul incercarile succesive....mai ales ca te stii cu teren alergic. Insa dupa mintea mea trebuie mai mult decit un tratament naturist pentru ca sa te vindeci, altminteri, cum bine zice Nashira, ea doar se cronicizeaza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #140 2007-02-12 15:44:11
Re: tratament candidaam si eu o intrebare...poate ca nu se potriveste aici...da nu stiam unde sa inteb...as vrea sa stiu cum se manifesta candida la barbati...si ce tratament ar putea urma...? Offline #141 2007-02-12 16:28:55
Re: tratament candidaAM si o intrebare pe tema asta... am facut o gramada de tratamente pt candida.. Am vb si cu mama, i-am spus la inceput, insa acum mi-e si jena sa ii mai amintesc. Am luat Nizoral, am folosit Nidoflor si imi trece in scurt timp, dar reaparea dupa 2-3 contacte sexuale . Am luat si tratamentul pe care l-a recomandat doctoressa, cu flucovin, ovule gynozol si clotrimazol... am fost bine cateva zile, apoi iar.. Nu stiu ce sa ma mai fac . M-am ferit de antibiotice, pt ca stiam ca acestei boli ii prieste in mediul creat de antibiotice... Nu e de la antibebe, sunt sigura, pt ca am probleme dinainte de a lua anticonceptionale. Ce sa mai fac? He's the puzzle of my heart ... Offline #142 2007-02-12 16:32:54
Re: tratament candidadar el s-a tratat? poate ti-o da el daca zici ca dupa contact reapare #143 2007-02-12 16:53:46
Re: tratament candidael nu are probleme deloc... adica, noi ne-am si protejat mereu cu prez... He's the puzzle of my heart ... Offline #144 2007-02-12 16:55:20
Re: tratament candidaiar acum, dupa tratament, nu am facut nimic ... si ma simt iar aiurea He's the puzzle of my heart ... Offline #145 2007-02-12 17:09:03
Re: tratament candidapai ziceai ca folosesti antibebe, concomitent folosesti si prezervativ? nu stiu, fii mai atenta la igiena, adica sa te speli numai cu gel special pt zona intima, spalaturi vaginale macar o data pe sapt, dupa ciclu si dupa contactul sexual, dupa toaleta te stergi numai din fata spre spate, la ciclu incearca sa folosesti tampoane externe din bumbac, lenjerie din bumbac, daca faci toate astea si zici ca te si protejezi nu stiu ce ar putea sa fie, mergi la medic si vezi ce-ti spune. #146 2007-02-12 18:00:08
Re: tratament candidadraga mea, sunt innebunita de chestiile astea.... nu sunt din cauza igienei,iti garantez,sunt maniaca pt curatenie,dar pur si simplu, nu stiu... doctorul meu e cam prost cred ... initial, nu am vrut sa merg la doctor, dar dupa ce am mers, am fost si mai dezamagita ... se incurca in cuvinte, mi-a zis ca atata tratament stie si ea, sa fac asta, iar daca nu, asta e ... iar eu nu stiu cum sa ma mai impac ... nu stiu ce sa fac sa treaca si e greu sa ajung in iasi, am scoala aici zilnic, mama nu prea trebuie sa stie.. eu stau intr-un oras din jud Iasi ... un tratament adevarat ar fi bine daca mi-ar recomanda cineva ... He's the puzzle of my heart ... Offline #147 2007-02-12 18:04:45
Re: tratament candidatratament e cam greu sa-ti recomande cineva prin forum, cel mai bine e sa ajungi cumva la un medic bun, daca nu esti multumita de cel actual schimba-l si gata. Factorii care predispun la aparitia vulvo-vaginitei candidozice includ: sarcina, diabetul, diferite imunodeficiente inclusiv HIV/SIDA, antibioticele, corticoterapia, citostaticele, contraceptivele orale, igiena sexuala incorecta, etc. am dat copy de pe forum de pe prima pagina scrisa de doctoressa, deci si pilulele pot predispune la candida. #148 2007-02-12 18:15:33
Re: tratament candidaa, o intrebare ...eu fac dush in fiecare seara, dar niciodate nu am reusit sa fac spalaturi vaginale... stiu ca e penibil, dar cum se fac? :"> He's the puzzle of my heart ... Offline #149 2007-02-12 18:20:06
Re: tratament candidadeobicei cu degetul si cu apa chioara, trebuie sa ai grija sa nu te ranesti si sa nu ai unghii, acum si eu am candida de la antibiotice si cum am unghii mi-am luat un irigator in care voi pune apa si ma spal cu el. nici eu nu prea obisnuiesc sa ma spal in vagin #150 2007-02-12 18:21:59
Re: tratament candidauff, sper sa se faca soare si pe strada mea... He's the puzzle of my heart ... Offline #151 2007-02-12 18:25:12
Re: tratament candidaiar apropo de imunodeficiente, care ar fi pe larg? adica, eu sunt foarte anemica, mama e medic generalist si imi face analize la 2-3 saptamani ... am fost depistata cu toxoplasmoza in stadiu avansat, dar am reusit sa scap... din acest motiv, mama ma si tine sub observatie, ca nu cumva virusul respectiv sa reapara ... poate fi si aceasta o cauza? sau spre exemplu, eu toxoplasmoza am facut de la pisica, apoi tot de la pisica am facut alergie in toamna ... sunt, mai nou, alergica la pisici. Eu mai pun mana pe ea, desi sta pe afara, si nu ma joc prea mult.. doar o mangai putin si atat, nici nu o iau in brate.... se poate sa aiba vreo legatura? He's the puzzle of my heart ... Offline #152 2007-02-12 21:08:31
Re: tratament candidainca mai astept o sugestie de la doctoressa sau de la cineva care a trecut prin asta .... He's the puzzle of my heart ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|