homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

V-a ghicit cineva vreodata viitorul?-12

#210 2010-12-05 10:31:27

Emm
Hero member
De la: mama de acasa
Inregistrat: 2009-02-05

Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?

mie mi-a povestit mama, ca odata cand s-a dus cu tata la ai lui (necasatoriti fiind), a trecut o tiganca p-acolo, o cauta pe bunica-mea si... in timp ce vorbeau ele... a aparut si tata si i-a zis tiganca (specific: fara sa-i spuna tata nimic, i-a dat doar buna ziua) " tu o sa te insori cu o fata care poarta un nume de sfant, ce se sarbatoreste la inceputul anului ". nimeni nu a realizat... au inceput sa rada de ea etc. dar in acelasi timp nu si-au dat seama ca pe mama o cheama Ioana (toti ii spun Oana) smile si asa a fost big_smile la cateva luni dupa aceea s-au casatorit big_smile

Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way

#211 2010-12-05 10:36:26

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Mamei mele i-a ghicit o tanti(recomandata ca sa zic asa de o matusa de-a mamei) ca tatal meu va trece de Paste..si va muri intre 2 sarbatori mari.. tin sa mentionez ca a murit intre Inaltare si Sf. Imparati C-tin si Elena (mai exact pe 15 mai, 2010). Nu stiu ce sa cred despre asta, dar cand mi-a zis mama am inmarmurit.

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#212 2010-12-05 15:40:19

kei
Full member
Inregistrat: 2009-02-05

mama mi-a povestit ca i-au ghicit 2 persoane diferite si exact acelasi lucru. ca se va casatori cu un barbat al carui tata va purta numele X, va avea doi copii, in ordinea baiat, fata si ca va avea 2 casatorii.pana acum cam totul s-a implinit. s-a casatorit cu acel barbat, are un baiat si apoi m-a avut pe mine fata si acum parintii mei divorteaza,deci posibil sa urmeze mai incolo o alta casatorie( i f****** hate christmas ca-mi aduce aminte:(((( )

#213 2010-12-05 16:24:39

alexsandraa
Full member
Inregistrat: 2009-04-07

si mie mi s-a ghicit in cafea acum aproape un an si mi s-a spus ca ma voi casatori la 25 de ani dar ca inaintea casatoriei voi avea o cumpana,voi depasi momentul,iar la 27 de ani voi avea primul meu copil...acum am abia 20 de ani sa  vedem daca asa va fi.Ghicitoarea mi-a vorbit si despre boala tatalui meu fara ca ea sa stie absolut nimic si despre faptul ca voi avea o relatie cu un baiat,mi-a spus initiala prenumelui si lucurile chiar asa au fost,pt ca am avut o relatie cu un baiat cu acea initiala,baiat de care m-am despartit de curand...

#214 2010-12-05 19:58:18

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Ce ma pot enerva persoanele care ghicesc si au dar, si spun chestii de genu " vezi ca ti se va intampla nu stiu ce,in nu stiu cat timp"..  dupa parerea mea nu ii poti spune asa ceva unei persoane, pentru ca lucrul ala se va intampla sau poate nu , dar tine de mai mult aspecte cand si cum. Si mai ales tine de chestiile care le faci tu ca om.

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

Publicitate

loading...

#215 2010-12-05 20:08:52

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Mie mi-a ghicit cineva ca voi avea mult noroc in viata si pana acum pot sa spun ca am si avut. Sa vedem pe mai departe... lol

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#216 2010-12-05 20:58:30

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Nu mi-a ghicit nimeni viitorul si nici nu as dori sa mi-l ghiceasca. Cum zicea cineva mai sus, daca mi-ar zice ceva de rau, cred ca pana la urma singura m-as duce pe drumul ala, incercand, mai mult sau mai putin constient, sa fac sa se adevereasca ce mi s-a prezis.

#217 2010-12-05 21:25:24

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

space a scris:

Nu mi-a ghicit nimeni viitorul si nici nu as dori sa mi-l ghiceasca. Cum zicea cineva mai sus, daca mi-ar zice ceva de rau, cred ca pana la urma singura m-as duce pe drumul ala, incercand, mai mult sau mai putin constient, sa fac sa se adevereasca ce mi s-a prezis.

tummenupp

Strong reasons make strong actions!

#218 2010-12-05 21:25:48

SofySofia
Full member

Pe mine ma trec apele cand aud de prezis viitorul lol

#219 2010-12-05 21:35:30

SofySofia
Full member

Buncii mele i s-a intamplat asa ceva pe vremea cand era bunciul bolnav de cancer dar inca nu aflase. Era in Kiev (acolo s-a nascut) la o biserica sa se roage,cand a oprit-o un preot care i-a spus "Multa sanatate! Poftim o iconita sfintita!" fara sa stie nimic,fara sa-i zica ceva,asa din senin... Dupa un an (anul trecut) a murit bunciul meu.
Daca s-a referit la bunciul meu sau la ceva din viitor ramane o enigma lol

#220 2010-12-05 22:20:52

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Mie mi se pare foarte urat sa vina una si sa inceapa sa-ti turuie ce o sa ti se intample fara sa o intrebi.

Pe de alta parte nu as vrea sa stiu, adica nu m-as duce de buna-voie, pentru ca, asa cum s-a mai zis in unele posturi, as ajunge sa imi conduc viata dupa prezicerile alea, mai ales daca ar fi de rau, pt ca m-as gandi ca nu are rost sa lupt etc.

Mai mult: am citit acum tot topicul de la inceput si am facut testul cu liniile din palma si cutele care indica nr copiilor pe care o sa-i ai si daca vad bine, am 3 cute => 3 copii desi eu imi doresc clar unul singur. Si in 15 minute am ajuns la concluzia ca poate o sa ma chinui ani de zile sa fac copii, nu o sa pot, o sa apelez la fertizilarea si vitro si asa o sa ma trezesc cu 3 copii (se stie ca sunt sanse mari de sarcina multipla, in functie de cate ovule se "prind"). Ca sa vedeti de ce-i instare psihicul uman (sau al meu in cazul asta) ....

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#221 2011-01-10 18:50:05

veida
Membru
Inregistrat: 2011-01-10

Hobby si adevar, cel putin asta inseamna pentru mine. Dau in carti de 7 ani fara plangeri la un pret rezonabil doar persoanelor care vor si cred ca pot face ceva in prezent pentru a schimba viitorul. Este bine sa fii curios si sa incerci sa-ti imbunatatesti destinul.

#222 2011-01-11 10:57:56

fluturascrys
Hero member
De la: Stuttgart
Inregistrat: 2010-09-24

acum cativa ani mi-a ghicit (citit in palma) o colega de liceu si in proportie de 40% s-a adeverit, dar atunci nu am dat mare importanta si prin urmare nu prea mai retin dar imi spunea ca voi avea o relatie cu un barbat brunet (iubi e brunet) ca vom fi mult timp impreuna (avem deja 6 ani) ca voi face un copil dar nu ma voi casatorii niciodata  signof10 ca la un moment dat voi avea o cumpana si se vor lupta pentru mine ca sa zic asa o femeie blonda si una bruneta (acum vreo 2 ani am avut o situatie destul de nasoala in care au fost implicate o blonda si o bruneta, si blonda imi vroia raul ca in prezicere), nu mai stiu exact ce mi-a mai zis  sad  acum nu stiu daca sunt coincidente sau nu dar...asa s-a intamplat in plus a citit in palma profei noastre de engleza si urma sa ramana insarcina cu un baietel...in 6 luni ne-a anuntat ca este gravida si are baiat chicot de atunci toti am crezut-o pe respectiva colega, Interesant este ca ea nu a citit la toata lumea nustiu de ce nu stiu dar nu vroia la toti nustiu

Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor !

#223 2011-01-11 13:52:56

blue_ellf
Full member
Inregistrat: 2006-08-03

probabil nu vroia sa-si incarce aura cu energie negativa, zic si eu smile

uneori si lucrurile primite de la altii pot fi incarcate negativ.

Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2011-01-11 13:55:36)

13.04.2011  deja mamica de Natalia Ana-Maria
relax,take it easy smile
Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora.
http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png

#224 2011-01-11 16:10:32

danny
Full member
Inregistrat: 2007-05-22

tali a scris:

am citit intai discutia sa vad parerile legat de subietul asta pt ca sunt interesata
sa va pov ce am patit eu si care sunt actualele mele temeri: acum vreo 10 ani fara sa imi doresc neparat mi s-a ghicit in carti si pe langa multe preziceri mi s-a spus ca la un momemt dat voi ava o cumpana mare si anume cand copilul meu va avea 9 puncte, atac de la un animal salbatic din care nu se stie dc voi scapa.acum dupa 10 ani dc ma gandesc mi s-au intamplat ce mi-e spus femeia aia atunci si anume un curs al vietii normal fara chestii extraordinare.
acum 3 sapt fara sa-mi propun ca sa mi se ghiceasca iar am ajuns sa mi se intample faza cu ghicitul.acum nu dat in carti ci deschis cartea.ca mi s-au spus unele legat de viata personala,cariera,sanatate chestii normale nimic extravagant e ok,dar faza nasoala e ca apare iar cumpana cu animalul salbatic cand copilul meu va avea intre7-10 puncte.nu am copil pana in momentul de fata dar e inutil sa va zic ca m-a cam speriat coincidenta.
cumva trag sperante ca n-o fi adevarat totusi si mai sper ca as putea cumva prin absurd sa incerc sa ma feresc,sa ma pazesc, adica sa caut cumva sa evit orice situatie in care sa existe prezenta vreunui animal salbatic(zoo,circ,munte,padure).daca o fi sa fie posibila o astfel de intamplare in viata mea si eu sa am posibilitatea de "liber arbitru",dar imi dorest sa nu devin in timp o "nebune" obsedata de un astfel de gand
multumesc

Tali ai putea sa imi spui te rog datele de contact ale persoanei care ti-a deschis cartea? In masura in care se poate, bineinteles...
As avea mare nevoie de cineva acum care sa imi spuna anumite lucruri. Sper sa ma poti ajuta!

#225 2011-01-11 17:59:18

cleopatr@
Full member
Inregistrat: 2010-01-19

nu am fost sa  cascat mi se ghiceasca si nici nu cred in asa ceva.

#226 2011-02-26 17:43:45

Chamomile
Full member
Inregistrat: 2010-05-19

Nu cred in ghicit, vraji &co... Dar! Azi mi-a cerut una o poza cu mine si stiuca ea merge des pe la vrajitoare si chestii din astea. Si i-am zis ca nu-s acasa si nu am de unde sa-i dau. Pana una alta mi-a zis ca s-a servit de pe facebook neutral Am intrebat-o pentru ce are nevoie de o poza cu mine si a zis ca doar ca s-o "editeze", dar am cam intrat la dubii si mi-e frica de ideile ei lol Ce ar putea face o vrajitoare cu poza cuiva? neutral

"Sex relieves tension - love causes it."  ~Woody Allen

#227 2011-02-26 20:31:42

blackberry
Insomniac member
De la: Bucureşti
Inregistrat: 2009-06-23

woa, ma faci sa-mi anulez contul yikes lol

zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor tongue

#228 2011-02-27 02:07:41

Julyyy
Full member
Inregistrat: 2010-09-20

tali a scris:

am citit intai discutia sa vad parerile legat de subietul asta pt ca sunt interesata
sa va pov ce am patit eu si care sunt actualele mele temeri: acum vreo 10 ani fara sa imi doresc neparat mi s-a ghicit in carti si pe langa multe preziceri mi s-a spus ca la un momemt dat voi ava o cumpana mare si anume cand copilul meu va avea 9 puncte, atac de la un animal salbatic din care nu se stie dc voi scapa.acum dupa 10 ani dc ma gandesc mi s-au intamplat ce mi-e spus femeia aia atunci si anume un curs al vietii normal fara chestii extraordinare.
acum 3 sapt fara sa-mi propun ca sa mi se ghiceasca iar am ajuns sa mi se intample faza cu ghicitul.acum nu dat in carti ci deschis cartea.ca mi s-au spus unele legat de viata personala,cariera,sanatate chestii normale nimic extravagant e ok,dar faza nasoala e ca apare iar cumpana cu animalul salbatic cand copilul meu va avea intre7-10 puncte.nu am copil pana in momentul de fata dar e inutil sa va zic ca m-a cam speriat coincidenta.
cumva trag sperante ca n-o fi adevarat totusi si mai sper ca as putea cumva prin absurd sa incerc sa ma feresc,sa ma pazesc, adica sa caut cumva sa evit orice situatie in care sa existe prezenta vreunui animal salbatic(zoo,circ,munte,padure).daca o fi sa fie posibila o astfel de intamplare in viata mea si eu sa am posibilitatea de "liber arbitru",dar imi dorest sa nu devin in timp o "nebune" obsedata de un astfel de gand
multumesc

Tali sfatul meu e sa uiti ce ti-a zis ghicitoarea sau cine ti-a spus astea si rele si bunele sa le uiti
Uite eu regret ca am fost sa=mi dea cineva in carti si mi-au aparut chestii bune si chestii mai putin bune...si doamna aia mi-a zis : uita ce ti-am spus ca si tu iti poti atrage raul cu gandul
Din momentu ala mi-am promis ca nu o sa mai calc pe la nimeni care da in carti etc (eu m-am dus din curiozitate) si ma rog la Dumnezeu ca nimic sa nu se adevreasca nici cele bune nici cele rele....si sa imi sterg din memorie tot
e logic sa-ti aduci aminte DAR sa nu iti ghidezi viata dupa asta ...ce o vrea Dumnezeu
ca altfel vei crea o obsesie....
si daca Doamne fereste copilul tau ar avea o problema crezi ca o poti evita?NU....daca ii este scris sa aiba un destin ..pe acela il va avea cand te vei astepta mai putin si nu iti pot ghida viata dupa ghicitoare

Ultima oara a fost editat de Julyyy (2011-02-27 02:08:13)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.