|
Nu esti logat.
V-a ghicit cineva vreodata viitorul?-12#210 2010-12-05 10:31:27
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?mie mi-a povestit mama, ca odata cand s-a dus cu tata la ai lui (necasatoriti fiind), a trecut o tiganca p-acolo, o cauta pe bunica-mea si... in timp ce vorbeau ele... a aparut si tata si i-a zis tiganca (specific: fara sa-i spuna tata nimic, i-a dat doar buna ziua) " tu o sa te insori cu o fata care poarta un nume de sfant, ce se sarbatoreste la inceputul anului ". nimeni nu a realizat... au inceput sa rada de ea etc. dar in acelasi timp nu si-au dat seama ca pe mama o cheama Ioana (toti ii spun Oana) si asa a fost la cateva luni dupa aceea s-au casatorit Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #211 2010-12-05 10:36:26
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?Mamei mele i-a ghicit o tanti(recomandata ca sa zic asa de o matusa de-a mamei) ca tatal meu va trece de Paste..si va muri intre 2 sarbatori mari.. tin sa mentionez ca a murit intre Inaltare si Sf. Imparati C-tin si Elena (mai exact pe 15 mai, 2010). Nu stiu ce sa cred despre asta, dar cand mi-a zis mama am inmarmurit. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #212 2010-12-05 15:40:19
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?mama mi-a povestit ca i-au ghicit 2 persoane diferite si exact acelasi lucru. ca se va casatori cu un barbat al carui tata va purta numele X, va avea doi copii, in ordinea baiat, fata si ca va avea 2 casatorii.pana acum cam totul s-a implinit. s-a casatorit cu acel barbat, are un baiat si apoi m-a avut pe mine fata si acum parintii mei divorteaza,deci posibil sa urmeze mai incolo o alta casatorie( i f****** hate christmas ca-mi aduce aminte:(((( ) Offline #213 2010-12-05 16:24:39
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?si mie mi s-a ghicit in cafea acum aproape un an si mi s-a spus ca ma voi casatori la 25 de ani dar ca inaintea casatoriei voi avea o cumpana,voi depasi momentul,iar la 27 de ani voi avea primul meu copil...acum am abia 20 de ani sa vedem daca asa va fi.Ghicitoarea mi-a vorbit si despre boala tatalui meu fara ca ea sa stie absolut nimic si despre faptul ca voi avea o relatie cu un baiat,mi-a spus initiala prenumelui si lucurile chiar asa au fost,pt ca am avut o relatie cu un baiat cu acea initiala,baiat de care m-am despartit de curand... Offline #214 2010-12-05 19:58:18
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?Ce ma pot enerva persoanele care ghicesc si au dar, si spun chestii de genu " vezi ca ti se va intampla nu stiu ce,in nu stiu cat timp".. dupa parerea mea nu ii poti spune asa ceva unei persoane, pentru ca lucrul ala se va intampla sau poate nu , dar tine de mai mult aspecte cand si cum. Si mai ales tine de chestiile care le faci tu ca om. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline Publicitateloading...
#215 2010-12-05 20:08:52
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?Mie mi-a ghicit cineva ca voi avea mult noroc in viata si pana acum pot sa spun ca am si avut. Sa vedem pe mai departe... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #216 2010-12-05 20:58:30
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?Nu mi-a ghicit nimeni viitorul si nici nu as dori sa mi-l ghiceasca. Cum zicea cineva mai sus, daca mi-ar zice ceva de rau, cred ca pana la urma singura m-as duce pe drumul ala, incercand, mai mult sau mai putin constient, sa fac sa se adevereasca ce mi s-a prezis. Offline #217 2010-12-05 21:25:24
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?
Strong reasons make strong actions! Offline #218 2010-12-05 21:25:48
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?Pe mine ma trec apele cand aud de prezis viitorul Strong reasons make strong actions! Offline #219 2010-12-05 21:35:30
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?Buncii mele i s-a intamplat asa ceva pe vremea cand era bunciul bolnav de cancer dar inca nu aflase. Era in Kiev (acolo s-a nascut) la o biserica sa se roage,cand a oprit-o un preot care i-a spus "Multa sanatate! Poftim o iconita sfintita!" fara sa stie nimic,fara sa-i zica ceva,asa din senin... Dupa un an (anul trecut) a murit bunciul meu. Strong reasons make strong actions! Offline #220 2010-12-05 22:20:52
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?Mie mi se pare foarte urat sa vina una si sa inceapa sa-ti turuie ce o sa ti se intample fara sa o intrebi. Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #221 2011-01-10 18:50:05
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?Hobby si adevar, cel putin asta inseamna pentru mine. Dau in carti de 7 ani fara plangeri la un pret rezonabil doar persoanelor care vor si cred ca pot face ceva in prezent pentru a schimba viitorul. Este bine sa fii curios si sa incerci sa-ti imbunatatesti destinul. Offline #222 2011-01-11 10:57:56
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?acum cativa ani mi-a ghicit (citit in palma) o colega de liceu si in proportie de 40% s-a adeverit, dar atunci nu am dat mare importanta si prin urmare nu prea mai retin dar imi spunea ca voi avea o relatie cu un barbat brunet (iubi e brunet) ca vom fi mult timp impreuna (avem deja 6 ani) ca voi face un copil dar nu ma voi casatorii niciodata ca la un moment dat voi avea o cumpana si se vor lupta pentru mine ca sa zic asa o femeie blonda si una bruneta (acum vreo 2 ani am avut o situatie destul de nasoala in care au fost implicate o blonda si o bruneta, si blonda imi vroia raul ca in prezicere), nu mai stiu exact ce mi-a mai zis acum nu stiu daca sunt coincidente sau nu dar...asa s-a intamplat in plus a citit in palma profei noastre de engleza si urma sa ramana insarcina cu un baietel...in 6 luni ne-a anuntat ca este gravida si are baiat de atunci toti am crezut-o pe respectiva colega, Interesant este ca ea nu a citit la toata lumea de ce nu stiu dar nu vroia la toti Iarta-ti dusmanii, dar niciodata nu uita numele lor ! Offline #223 2011-01-11 13:52:56
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?probabil nu vroia sa-si incarce aura cu energie negativa, zic si eu Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2011-01-11 13:55:36) 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #224 2011-01-11 16:10:32
Tali ai putea sa imi spui te rog datele de contact ale persoanei care ti-a deschis cartea? In masura in care se poate, bineinteles... Offline #225 2011-01-11 17:59:18
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?nu am fost sa mi se ghiceasca si nici nu cred in asa ceva. Offline #226 2011-02-26 17:43:45
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?Nu cred in ghicit, vraji &co... Dar! Azi mi-a cerut una o poza cu mine si stiuca ea merge des pe la vrajitoare si chestii din astea. Si i-am zis ca nu-s acasa si nu am de unde sa-i dau. Pana una alta mi-a zis ca s-a servit de pe facebook Am intrebat-o pentru ce are nevoie de o poza cu mine si a zis ca doar ca s-o "editeze", dar am cam intrat la dubii si mi-e frica de ideile ei Ce ar putea face o vrajitoare cu poza cuiva? "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #227 2011-02-26 20:31:42
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?woa, ma faci sa-mi anulez contul zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline #228 2011-02-27 02:07:41
Tali sfatul meu e sa uiti ce ti-a zis ghicitoarea sau cine ti-a spus astea si rele si bunele sa le uiti Ultima oara a fost editat de Julyyy (2011-02-27 02:08:13) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|