|
Nu esti logat.
V-a ghicit cineva vreodata viitorul?-13#229 2011-02-27 13:17:23
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?
Mda, eu din varii motive mi-am tot anulat din orice conturi, doar cu asta am ramas si cred ca si istoria lui se apropie de final... "Sex relieves tension - love causes it." ~Woody Allen Offline #230 2011-02-27 13:20:11
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?Mie mi s-a ghicit mai demult si multe s-au adeverit! Si au fost persoane diferite. Insa, indiferent de ce se spune, este bine sa gandim pozitv sa nu atragem raul. There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #231 2011-02-27 14:08:55
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?ptiu, eu am fost si mi-a zis ca o sa fiu bogata, candddd?? Offline #232 2011-02-27 14:10:11
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?bineinteles, inainte de asta a gacit ca mama va ramane vaduva, ca eu am avut ceva neregula cu inimia, cu ce litera incepe numele fostului meu, toate fiind adevarate Offline #233 2011-05-26 19:39:38
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?fetelor am citit din experintele voastre cu referire la ghicitoare,ma bate gandul de ceva timp sa merg si eu.e pacat sau nu d-zeu stie,un lucru este cert exista oameni cu har care au puterea sa vada lucruri pe care nu oricine le vede,daca nu de la d-zeu e acest har,atunci de la cine e ??/de la cel cu coarne nu cred,acela nu vrea ca oamenilor sa le fie bine,ci vrea sa le fie rau asa spune biserica,d,,,.e cel care vrea rau,care te indruma la rau.ATunci care e explicatia ca multor persoane li sa spuns de bine,e ceva.........oricum se bat cap in cap,ca multe lucruri de altfel.Asa deci chiar ma tenteza sa merg,sunt din cluj ,cunoasteti pe cineva in zona.plsssss daca stiti vreu si eu o indrumare.ms mult si o vara placuta tuturor.va puppppppp Offline Publicitateloading...
#234 2011-05-27 00:11:45
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?eu cred ca aceste lucruri spuse de diversi oameni ... iti induc treaba respectiva...acuma nu stiu...un destin tot avem si noi Offline #235 2011-05-27 00:28:10Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?Nu mi-a ghicit nimeni (decat un prieten la misto, si nimic de luat in seama evident) si nici nu as sta sa imi ghiceasca cineva in nimic. Cea mai interesanta parte despre viitor e ca nu il cunosti, nu? Offline #236 2012-03-15 02:48:24
Ai putea te rog sa-mi dai si mie cateva detalii despre femeia aceea ghicitoare, daca iti mai aduci aminte?? Trec printr-o perioada cam dificila, si as dori sa am macar o perspectiva in viitor... Multumesc anticipat:) Indiferenta este esenta lipsei de umanitate...Cine nu iubeste pe nimeni nu poate fi iubit de nimeni. Offline #237 2012-03-15 15:01:19
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?persifona nu mai e user pe forum din cate stiu de mult timp. Offline #238 2012-03-15 17:46:45
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?Aaa...nu stiam:( Indiferenta este esenta lipsei de umanitate...Cine nu iubeste pe nimeni nu poate fi iubit de nimeni. Offline #239 2012-03-15 20:44:45
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?nu cred.in asa ceva insa ...cand eram mai mica si naiva mi a citit una in cafea:))))ca cica o sa ma marit cu un mbarbat in uniforma,,,,si zicea ceva d o papusa,,,nu sh de ce am retinut asta,pana acum Ultima oara a fost editat de eva_an (2012-03-15 20:45:08) You came to see the mobscene I know it isn't your scene It's better than a sex scene and it's So fucking obscene, obscene, yeah Offline #240 2012-03-15 20:47:04
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?Mie mi-a ghicit o colega in carti, asa de fun ca nu m-as duce sa platesc pe cineva. Sincer a ghicit ceva ceva....acum sa vedem ca mi-a spus ca ma marit cu actualul Offline #241 2012-03-16 11:41:14
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?Cand eram in liceu ne mai jucam cu chestii din astea, dar nu prea cred in ele. Am niste cunostinte care au fost la femei cica cu "har" si nu mi se pare ca s-a nimerit. Ciudat e ca se vad niste chestii in cartile alea, adica prezentul il citesc, dar viitorul nu prea se potriveste. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #242 2012-04-01 00:17:53
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?cine ar crede asa ceva ? ca exista cineva care poate sa iti ghiceasca viitorul ? Offline #243 2012-04-01 01:28:07
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?aveam eu o matusa, nu stiu daca am mai scris, dar i-a ghicit mamei mele in cafea si in carti la fel... When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #244 2012-04-01 14:56:41
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?nu-i problema, stai linistita When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #245 2012-04-15 15:05:27
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?bine, deci ghicitul caritilor sau in cafea e o treaba si magia alba/neagra altcva ? in ce constau aceste magii ? si ce fac rau? Offline #246 2014-01-30 12:42:08
Re: v-a ghicit cineva vreodata viitorul?buna fetelor, sunt nou inscrisa pe acest forum. as vrea sa stiu daca imi poate da cineva un numar de telefon al unei persoane care ghiceste bine? multumesc Offline #247 2014-02-02 17:36:37
ii recomand aceasta carte http://audiospiritual.com/pdf/OMA/Omraa … Divine.pdf Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|