|
Nu esti logat.
Intrebari...???:P-3#39 2007-04-12 15:50:09
Re: intrebari...???:Pdamy, ai warn pentru cele 3 mesaje consecutive... Nobody home Offline #40 2007-04-13 11:37:17
Re: intrebari...???:Pbuna dimineata.Am si eu o prietena care ia niste anticonceptionale "rigividon" sau ceva de genul asta si nu sa dus la medic ...se iau anticonceptionale de capul lor fara a se duce la medic ? Offline #41 2007-04-13 11:42:46
Re: intrebari...???:Panticonceptionalele se iau numai la recomandarea unui medic. s-a scris si mai sus.. Offline #42 2007-04-13 12:39:16
Re: intrebari...???:Pe mare greseala sa le iei de capul tau, oare ce-o fi in mintea celor care cred ca pot sa-si prescrie singuri medicamentatie? "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #43 2007-04-13 13:00:42
Re: intrebari...???:Pdin pacate inca se mai elibereaza pastile fara reteta... Nobody home Offline Publicitateloading...
#44 2007-04-13 13:05:26
Re: intrebari...???:Pasa e nashira, cu toate ca poate sa nu-ti mearga bine cu pastilele chiar daca ti-au fost recomandate de medic, e mai bine asa.....iar la faza cu reteta nu prea sunt de acord pentru ca e incomod sa te duci chiar din 6 in 6 luni, sau poate o mai uiti pe undeva...etc. Cred ca fiecare om are discernamant si ar trebui sa-l foloseasca tot timpul. "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #45 2007-04-13 13:07:36
Re: intrebari...???:Pdaca nu iti e bine cu pastilele recomandate de medic, te intorci la cabinet sau il suni si afli daca starea ta de rau e in limite normale sau nu. Nobody home Offline #46 2007-04-13 13:13:03
Re: intrebari...???:Pfiecare cu parerea lui. Eu zic ca putem discerne ce e bine si ce nu e ! Ultima oara a fost editat de alexamelin (2007-04-13 13:59:44) "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #47 2007-04-14 08:14:21
Re: intrebari...???:PAm si eu o intrebare(de fapt din partea colegei de serviciu,ca ea nu are acces la net) Offline #48 2007-04-14 11:04:18
Re: intrebari...???:Pa uitat vreo pastila din folie? de ce crede ca e insarcinata?iar semnele de sarcina apar putin mai tarziu! si daca e sigura , spune-i sa nu mai ia nici o pastila de yasmin! sa faca pauza ACUM si sa vada daca ii vine menstruatia, ptr ca altfel dauneaza copilului! si daca e gravida nu o sa ii mai vina..uff Cocorosie! Offline #49 2007-04-14 11:15:36
Re: intrebari...???:Pdaca n-a uitat vreo pastila, nu prea are cum sa fie insarcinata... iar durerile de cap si greturile pot fi niste efecte adverse ale pastilelor.. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #50 2007-04-14 12:26:17
Re: intrebari...???:PAm revenit,da,uitase o pastila,a observat a doua zi,dar a avut protectie suplimentara o saptamana,dupa pastila omisa Offline #51 2007-04-14 15:52:02
Re: intrebari...???:Pcare sunt sansele sa raman insarcinata dak iau corect postinor? Offline #52 2007-04-14 16:27:41
Re: intrebari...???:Pluat corect postinorul este sigur in proportie de 80%.mai ramane 20% sanse sa ramai insarcinata:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #53 2007-04-14 18:02:00
Re: intrebari...???:Pdeci am patit o si eu...paranoica...care citea si recitea toate prospectele de la orice medicament lua si de fiecare data intreba daca interactioneaza sau nu cu anticonceptionalele...mi a prescris medicul Zanocin pt niste probleme cu vezica si eu fiind tot pe drumuri si stresata in ultimele zile nu am apucat sa citesc prospectul (si medicul nu mi a zis ca sunt antibiotice)...marti am luat prima pastila de zanocin...dar am si baut alcool si am si luat antibbul si apoi am avut si contact (sper sa nu fiu tocmai eu asa de ghinionista)...miercuri si joi am continuat "tratamentul" cu Zanocin dar slava domnului nu am avut nici un contact (lipsa de timp si o durerea misterioasa m au salvat sa zic asa)...joi cand in sfarsit asteptam si eu o noapte mai nebuna ma pun sa citesc in sfarsit prospectul...si cand am vazut era sa fac infart...nu mi mai aminteam cand am avut contact si cand nu...vreo 3 minute am fost ca si teleghidata...noroc cu iubi...dupa ce m am calmat am luat un flucovim(cam cu intarziere stiu)...intrebarea mea e ce sa fac sa nu mi revina candida (deoarece am probleme cu ea)...sa incerc cu iaurt? cu bioclin? ce sa fac?...pt ca inca o recidiva a candidei cand tocmai am scapat de ea numai m ar descuraja si mai tare... happy with him...inlove with him... Offline #54 2007-04-14 22:11:21
Re: intrebari...???:PfeliciaM, postinorul are o eficienta de 98% luat corect. acel 2% depinde de perioada fertila (daca erai sau nu in ea) si de cat de repede iei prima pastila. Nobody home Offline #55 2007-04-16 13:07:41
Re: intrebari...???:Pcrys_ty_na, cum bine spui, iaurt sau bioclin...care vrei tu. flucovim a fost ok ca ai luat, mai ia unul la 7 zile dupa primul. eu cred ca va fi suficient Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #56 2007-04-16 19:58:21
Re: intrebari...???:Psal am si io o intrebare! o prietena de a mea a inceput acu o sapt sa ia anticonceptionale! si azi a facut sex neprotejat cu prietenul ei... si el si-a dat drumu e posibil ca fata sa ramana insarcinata? Offline #57 2007-04-16 20:00:50
Re: intrebari...???:Pdaca a inceput ac.din prima zi de ciclu e protejata de atunci daca a inceput din alta zi e nevoid de 7 zile de protectie suplimentara.din ce ai scris tu caontacul a avut loc la o saptamana decand a inceput ac. deci trecuse alea 7 zile nu sunt probleme:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|