homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari...???:P-5

#77 2008-01-08 14:52:03

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: intrebari...???:P

nu are nimic...atata tot ca s ar putea sa tina mentra umpic mai mult...adica in loc de 5 zile sa zicem sa tina 6 sau 7...dar sa fie f redusa...cateva picaturi pe zi doar...nu e obligatoriu dar se poate intampla...

happy with him...inlove with him...puss

#78 2008-01-08 15:32:21

ella76
New member
Inregistrat: 2007-12-27

intrebam pt k vreau sa iau cat mai repede alea 7 pilule pt a nu ramane insarcinata. multumesc!

#79 2008-01-08 18:38:40

crys_ty_na
Platinum member

cu placere...cum am zis...nu e pro...dar sa sti la ce sa te astepti...

#80 2008-01-08 19:49:48

cristian_elena
Full member
Inregistrat: 2008-01-08

are ceva dak iau anticonceptionale si fumez? am citit undeva ca doar femeile care iau pastile dupa 30 ani si fumeaza au un risc mai mare  sa se formeze cheaguri.nu fumez mult dar vreau sa stiu!

hjarta  IUBESC SI SUNT LA FEL DE IUBITA  hjarta

#81 2008-01-08 19:55:08

crys_ty_na
Platinum member

dupa 35 de ani apar probleme daca fumezi...deci nu are nimic...
si ce ai facut tu se numeste raporteaza...noi nu putem sa ti raspundem la reporturi...daca vrei sa ne intrebi ceva sau sa ne comunici o faci prin posturi pe forum...

Publicitate

loading...

#82 2008-01-12 01:01:45

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

a inceput sa mi se faca frica sa le reiau...desi aveam de gand...dar nu stiu,doar cu prezervativ,mi-e teama...daca se rupe,n-am chef sa iau postinor..e si mai grav...uff...si eu ma gandeam sa-i fac o surpriza maine seara lui iuby si s-o facem pt prima data...mai ales ca e ziua lui...dar mi-e tare teama...sunt obsedata de chestia asta cu ruperea prezervativului...ce sa fac sa nu mai fiu asa stresata?!

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#83 2008-01-12 02:30:03

crys_ty_na
Platinum member

e decizia ta...sa speram ca n o sa ti creezi o predispozitie catre sarcina...sau si mai rau...avort...

#84 2008-01-12 11:19:08

Addda
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-06

Exista prezervativul pentru asta smile

Cea mai pierduta zi e ziua in care nu ai ras.

#85 2008-01-12 11:21:47

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

si daca luam antibb si nu fumam?
la prezervativ nu mai revin nici s ama impusti big_smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#86 2008-01-12 11:27:01

Addda
New member

Si daca nu fumezi si iei anticonceptionale, tot te expui emboliei pulmonare. Intreaba un medic ginecolog smile

#87 2008-01-12 11:43:56

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nu intreb medicul ginecolog ci unul de planning bun care stie cu ce se manaca ac. asa cum a zis alexia daca nu ai probleme de cuagulare nu vad de ce sa nu le iei.in sfarsit fiecare decide ce metoda contraceptiva sa foloseasca.sunt femei care nu suporta prezervativul si atunci ce faci sau cand te casatoresti sta mereu ca caciula......??? si daca folosesti ac.tot sex protejat se numeste smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#88 2008-01-12 11:47:53

Addda
New member

Asa este, iti dau dreptate. Fiecare hotaraste pt ea. Daca nu ai probleme de coagulare, e posibil sa ti le creeze anticonceptionalele si daca nu iti dai seama din timp, e posibil sa o incurci smile Nu iti impun nici tie, nici altcuiva ce metoda sa foloseasca, am vrut doar sa va spun de riscuri smile E alegerea fiecareia daca vrea sa ignore riscurile sau .. sa se hazardeze smile

#89 2008-01-12 11:55:27

evilpink
Banat

analize faci in fievare an sau daca esti mai ipohondra ca mine din 6 in 6 luni adevarat ac.mai ingroasa sangele cand le iei.dar sunt si femei care iau de 10 ani si nu au probleme.important e sa ai grija de tine si sa sti sa alegi metoda contraceptiva cea mai potrivita pt. tine.acum daca stau sa imi fac griji ca pot sa fac cine stie ce de la ele intru sigur in pamant lol si nu din cauza lor ci din cauza grijilor.o sa zic din nou ce am zis de atatea ori ac.sunt si vor fi un subiect controversat nu cred ca daca ne faceau atatea probleme nu le retrageau de pe piata,pilula contraceptiva este cel mai studiat medicament stiati asta? in ceea ce priveste trombozele eu sincer cred ca trebuie sa fie ceva probleme si inainte de ac.ca sa le faci mai ales daca apar la inceputul utilizarii si nu dupa mai multi ani.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#90 2008-01-12 11:59:50

Addda
New member

Alegerea fiecareia, repet smile Nu sunt ipohondra, dar nici sa stau sa imi fac griji in legatura cu viata mea nu pare o idee prea buna big_smile Nu e o boala chiar asa usor de vindecat si daca o descoperi din timp nu cred ca e o fericire smile

Ultima oara a fost editat de Addda (2008-01-12 12:00:14)

#91 2008-01-12 12:02:48

evilpink
Banat

asta incerc si eu sa zic e alegerea fiecaruia iar ac.doar ele nu duc la tromboaza sunt si alti factori...... si au si ele avantajele lor previn cancerul de ovar si de endometru se folosesc in diferite afectiuni deci nu sunt atat de "rele".si oricum cred ca toti doctori sunt de acord ca riscurile ac.sunt mai mici decat cele ale unui avort.

puss puss puss

#92 2008-01-12 12:25:39

evilpink
Banat

ehhhh o sa ii pun intrebarea asta luni doctoressei  big_smile.aflai mai multe daca te duceai la planning nu la ginecolog asa stiai avantaje si dezavantaje de la inceput smile. personal chiar cred ca e mai riscant un avort ata pt.fizic cat si pt.pshihic decat ac.in fine...... ideea e ca au si ele avantajele lor si nu vb.doar de contraceptie....

puss puss puss

#93 2008-01-14 11:12:18

Al Pacino
Administrator
Inregistrat: 2006-02-01

evilpink a scris:

ehhhh o sa ii pun intrebarea asta luni doctoressei  big_smile...

ce intrebare? si cind luni?

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#94 2008-01-14 11:13:33

evilpink
Banat

daca riscul unui avort este mai mare decat riscul de a lua ac.? la asta ma refeream.

puss puss puss

#95 2008-01-14 17:06:59

Al Pacino
Administrator
Inregistrat: 2006-02-01

e greu de contabilizat...avortul e in cele din urma o interventie chirurgicala...
in ceea ce priveste trombembolia aia...e rar intilnita...complexul drobului de sare e o chestiune greu de dus...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.