homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfaturi pentru aranjarea parului cret :-))-2

#20 2007-03-14 20:47:44

sweet_candy
New member
De la: arad
Inregistrat: 2007-02-05

Re: sfaturi pentru aranjarea parului cret :-))

sincer nu prea conteaza pt mine...adica dc am bani imi i-au unele produse mai scumpe dc nu am bune is si alea mai ieftine..............oricum la mine cel mai important e balsamul..........momentan folosesc balsam dove....dar aveam o perioada de la shauma pt ca e mai cremos si consistent decat restu era mai usor sa-l descalcesc....dar si restu is ok..am folosit o gramada de stayling pai momentan am facut rost de niste produse de afara si si multumita de ele........in schimb de cate ori am timp pun tot felu de tratamente naturiste pe el

#21 2007-03-14 23:41:40

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

hmmm..nu prea mai am incredere in produsele astea de styling...poate doar in alea de la cabinetele de hair styling, dar sunt un pic cam scumpe....

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#22 2007-03-25 00:20:55

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

eu am parul foarte cret..buclele ff mici si dese si cret de la radacina...nici urma de plat...dar folosesc spuma multa si ii mai pun o masca ptr ca am suvitze si de la vopsea mi se mai usuca la varfuri.Al meu chiar pare permanent ptr ca e ff cret da cu rabdare mare la pieptanat(imi ia 15 minute desi nu e lung,ci mediu) si cu multa spuma iese fff frumos..in rest nu dau pe la coafor decat ptr tuns varfuri si vopsit

#23 2007-03-25 23:19:13

sun_shine
New member
Inregistrat: 2007-03-23

cred ca secretul parului cret care arata bine e sa nu folosesti produse speciale pt par cret lol cel putin in cazul meu asa e...am folosit unele...pantene nivea sunsilk si nici unul nu mi-a placut (ma refer la gama intreaga)...mi se "inmoaie" parul prea tare
eu il am pana pe la jumatatea spatelui, tuns in scari si filat, se aseaza foarte frumos cu.....sampon head&shoulders de 2 ori/sapt, balsam dove albastru aplicat doar pe firul de par si mai ales la varfuri, in niciun caz de la radacina, dupa ce dau cu balsam trec frumos degetele prin el ca sa se descurce bine, clatire, uscat cat de cat cu prosopul, apoi spuma (cred ca cea mai ieftina) intesa si uscator de par normal fara difuzor. si "secretul" meu e ca in fiecare seara il impletesc in 2 codite, impletit larg dar ca sa nu se intinda cand dorm daca il prind prea strans sau sa se ciufuleasca daca nu il prind deloc...si eventual seara ii mai dau cu umpik de spuma prin el sau cu mana umeda si iar il impletesc...cam atat big_smile si sunt ok

#24 2007-03-26 15:16:04

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

al meu nu e nici cret nici drept.daca il indrept cu placa sta super bine,daca il fac cu spuma sta cret si saracu mereu sufera o trannsformare si se despica repede

expect the worst , hope for the best!

Publicitate

loading...

#25 2007-03-27 18:52:45

alchemy99
Banat
Inregistrat: 2007-02-17

recomand din toata inima placa de par de la rowenta, cu 7 accesorii.. am dat pe ea 180 lei dar acum cred ca a ajuns la 200

#26 2009-04-28 09:23:36

UnderMySkin
Membru
Inregistrat: 2009-04-28

fetelor fetelorrrr   grater
catmash bucura shi eu dk ash avea un par k al vostru ... dar al meu :-& disperat       
km asha arata :
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/23299_042809091401.jpg

asha e dupa 2 zile de la spalare ... dar dupa c il spal shi il las pe el sa se ususce natural ... e cret si frumosss:X
nu stiu cum sal fac sal prind neutral
si mai ales in fata k am fost la un stilist shi mi-a facut mie breton shi imi sta electrizat rau:|././. bine k mia mai crescut bretonul sh reusesc sal prind ...sad disperat         kapitulation

#27 2009-04-28 10:57:54

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

hmmm da-l cu ulei daca e aspru
foloseste o spuma de buna calitate eu folosesc de la Wella e cam 80 lei si se gaseste doar in saloane
in rest se aranjeaza el

#28 2009-04-28 12:41:45

alexutza12345
Sr. member
Inregistrat: 2008-02-11

si eu sunt tot o creatza incretita tare  tongue adica eram, ca in urma suvitelor mi s-a mai lasat parul si acum am si eu bucle mari care stau frumos lasate in jos  big_smile nu m-au ajutat prea multe produse din comert, pana am ajuns la samponul crema de la Kallos, tratament cu lapte tot de la Kallos si ceara taft.

Dupa ce ma spal pe par, ma piaptan, ma dau cu ceara pe el umed, il las putin sa se usuce si apoi cand incepe sa se umfle il strang putin....si cam asta e pana la urmatoarea spalare big_smile

si acum arata asa:
http://i481.photobucket.com/albums/rr179/alexutza12345/eu.jpg

PS: si aici eram la mare deci nici urma de aranjat, doar trezita, cu mana umeda prin par si gata  tongue

Ultima oara a fost editat de alexutza12345 (2009-04-28 13:37:56)

Para hacer bien el amor hay que venir al sur....

#29 2009-04-28 15:15:08

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

offtopic Ce-as vrea sa am si eu parul cret smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#30 2009-04-28 15:59:40

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

si eu am parul cret... si tot timpu' m-am chinuit cu el...pana am descoperit eu cand eram mai mica indreptatul...cu foehnul si peria...nu prea mi-l las cret...ca ma enerveaza si nu reusesc sa-l fac sa stea mai mult de o ora intr-o pozitie care sa-mi convina asa ca m-am cam lasat pagubasa...il indrept in general...

baby Dragos hjarta rugaciune

#31 2009-04-29 00:13:30

alexutza12345
Sr. member

eu daca incerc sa il indrept:
1. imi sta ca o matura
2. de fapt nu reusesc sa il indrept ci numai sa il ""flocaiesc"
3. arata foarte uscat

deci nici nu stiti cat va invidiez pe voi cretele care puteti sa va indreptati parul... grater

#32 2009-04-29 19:27:18

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

sfatul meu pt aranjarea parului cret? lasa-l asa cum e, e f frumos si peste 2/3 din populatia de sex feminin si l-ar dori! big_smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#33 2009-04-29 19:49:07

skumpi
Vizitator

ce par frumos ai alexutza...sa`ti traiasca hjarta

#34 2009-04-29 19:50:15

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

si al meu e cret/ondulat si neascultator lol

#35 2009-04-29 19:55:25

skumpi
Vizitator

al meu nu e asa crezt...e doar buclat usor...eu il dau cu spuma ca sa se aseze mai bine big_smile
dar sta si intins...bine nu intins intins cum stau la fetele cu par drept... mai ales dak ma ud putin...is cretzulina la loc lol

#36 2009-04-30 01:02:22

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

parul cret nu il poti lasa asa...in primul rand parul cret trebuie hidratat ptr ca este prin natura lui mai uscat.
deci ulei de par sau masti...eu il dau cu ulei dupa ce-l spal..e vital.Depinde side ulei..folositi unu de buna calitate altfel riscati sa va ramana parul uleios si gras.Nu se da la radacina ci doar la varfuri pe tot parul
ir apoi spuma sau un spray ptr bucle ...si gata
eu il indrept la salon dar atentie...foarte rar (de 3-4 ori pe an maxim)ptr ca risti sa ramai cu el deteriorat si sa nu mai stea nici cret...sta intre
la salon de ce?au placa mai buna si te da cu multe spray-uri protectoare

Ultima oara a fost editat de Melany1 (2009-04-30 01:05:48)

#37 2009-04-30 09:54:10

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

eu il intind pe al meu frecvent, cum spuneam pe pagina anterioara, cam de 2 ori pe saptamana. Insa nu cu placa, ci pus dupa spalat pe bigudiuri mari, uscat si apoi intins cu perie - eu folosesc din ceramica - si foehn. Folosesc si un spray protector de la Wella de obicei. De deteriorat nu se deterioreaza, insa cam la 4-5 luni trebuie sa-mi tund varfurile.

Ultima oara a fost editat de Soleil (2009-04-30 09:54:41)

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#38 2009-04-30 12:23:02

alexutza12345
Sr. member

skumpi a scris:

ce par frumos ai alexutza...sa`ti traiasca hjarta

multu  puss

dar eu sincer sunt foarte nervoasa pe el ca parca nu imi creste si mie mai mult de atat  sad varfurile i le tund la 2-3 luni si cu toate astea, cred ca de 5 ani am parul la aceeasi lungime  grater vreau si eu sa treaca un pic peste umar....dar incep sa cred ca e imposibil  neutral

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.