|
Nu esti logat.
Crema anticelulita de la avon-2#20 2007-03-23 08:18:34
Re: crema anticelulita de la avoneu am incercat supliform ca tot zicea careva pe aici cai f buna ...si o folosesc cam de o luna ... si ori ii subconstientu meu ori mie mi se pare ca se vad rezoltate... bine fac si aerobic zilnic si am si regim it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #21 2007-03-23 09:49:09
Re: crema anticelulita de la avonfetelor lasati balta avonul k nu e bun de nimik . "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #22 2007-03-23 11:01:50
Re: crema anticelulita de la avonda este f buna am inceput sa ma dau cu ea si chiar se vad rezultatele, am facut si eu masaj cu crema de la TIS, dar n-a avut nici un efect, in afara de faptul ca hidrateaza si miroase bine mie nu mi-a facut nimic. #23 2007-03-23 11:05:58
Re: crema anticelulita de la avonandrutza si pe tine cat te'a costat crema?k sa fiu sincera n'as da prea mult p crema ca poa mie nu'mi face nik.zic si eu difera in functie de fiecare daca scapi de celulita sau nu Avem 1 an si 5 lunite Offline #24 2007-03-25 10:28:43
Re: crema anticelulita de la avonEu am folosit uleiul de mesteacan de la weleda. E vorba de un amestec de uleiuri din plante in care predomina extractul de mesteacan. Tot a doua zi am facut sport - gimnastica si jogging. A ajutat nemaipomenit de bine. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline Publicitateloading...
#25 2007-03-25 13:58:47
Re: crema anticelulita de la avonva vine sa credeti ca ieri am fost cu sotul meu la o sala de fitness sa ma inscriu si eu si cand am intrat acolo erau baieti mai multi decat fete si el nu m-a lasat sa ma inscriu dar nu mi-a dat niciun motiv. l-am intrebat de multe ori si nu mi-a zis de ce nu ma lasa mi-a zis lasa ca mergem in alta parte unhde e mai bine. era foartwe la indemana ca e aproape de casa.si el nu cred ca o sa mearga cu mine ca e mai pasaiv ii place sa stea toata ziua tolanit. Offline #26 2007-03-25 14:37:55
Re: crema anticelulita de la avonmikki_20 am dat 1 mil 400, dar chiar isi merita banii, toate pers care fac masaj cu ea sau se dau pur si simplu li s-a diminuat f mult, mai ales daca ai celulita in stadiul 1 sigur vei scapa de ea daca te vei da cu o crema buna, sau si mai bine sa faci masaj profesionist la cineva, nu vei mai manca prajit, nu vei mai bea sucuri acidulate sau dulciuri, produse de patiserie....daca vei face si miscare 1-2 ore pe zi iti garantez ca ti se va duce, mai ales ca esti tanara si organismul are putere de refacere cand esti in floarea varstei. valy 77 eu nu stiu cum rezisti langa sotul tau...eu una daca as avea un prieten gelos sic are sa-mi impuna ce sa fac l-as lasa nu as ajunge la casatorie cu el in nici un caz ca nu traim in Maroc.... #27 2007-03-25 18:12:43
Re: crema anticelulita de la avon
true Offline #28 2007-03-26 17:21:55
Re: crema anticelulita de la avonmai ii o chestie...voi cand va dati cu crema ? inainte/ dupa ce faceti sport ? sau cum procedati ? it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #29 2007-03-26 17:27:30
Re: crema anticelulita de la avoneu ma dau dupa dus in general, seara inainte sa ma culc....iar daca faci sport cred ca e bine sa te dai inainte....nu stiu exact. conteaza sa te dai nu cand te dai cred #30 2007-03-26 17:28:29
Re: crema anticelulita de la avonpai deobicei ma dau inainte...si acuma ma gandeam oare cum ii mai bine ms it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #31 2007-03-27 08:48:35
Re: crema anticelulita de la avoneu mi'am cumparat acum crema supliform k nu am deokmdata multe finante k sa mi'i iau pe cea de la ardes,dar asa avea si eu o intrebare cine foloseste supliform cand scriu ei pe prospect sa tineti zona masata la caldura voi ce faceti?eu m'am impachetat in folie dar nu transpir deloc adik n'am nici o reactie. Avem 1 an si 5 lunite Offline #32 2007-03-27 15:03:53
Re: crema anticelulita de la avonmikki_20 m-am impachetat si eu la un moment dat, dupa ce ma dadeam cu supliform, insa ca si tine nu transpiram..am incercat sa si pedalez pe bicicleta(impachetata fiind) dar mare lucru nu transpiram. Am citit ulterior pe alte forum-uri ca unele persoane doar s-au dat cu crema si fara masaj/impachetari au vazut rezultatele Supliformului..asa ca acum fac si eu la fel (ca nu am rabdare sa imi pun folie)..sa vedem rezultatele (daca apar sau nu) Ultima oara a fost editat de Infinity (2007-03-27 15:04:53) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #33 2007-03-27 15:11:09
Re: crema anticelulita de la avonnici eu nu transpiram deloc si nici nu mi se incalzea pielea cand ma dadeam cu el....si la un moment dat doar m-am dat pur si simplu pe piele, dar nu am observat nimic....bine ca nici nu m-am tinut sa ma dau in fiecare zi mai uitam sau imi era lene dar oare nu s-a inventat vreo metoda de a scapa definitv de ea? fara sa mai facem noi nimic....eu una daca s-ar fi inventat as merge sa-mi fac ceva nu ca as avea cine stie ce, dar se vede putin pe coapse si ma streseaza Ultima oara a fost editat de andrutza (2007-03-27 15:12:32) #34 2007-03-27 15:22:26
Re: crema anticelulita de la avonNu stiu daca vom putea scapa de ea definitiv andrutza, cert e ca si mie mi-ar placea..acum o sa incerc si eu good bye cellulite, sa vedem daca dau banii aiurea si pe asta sau are vreun efect (de bine). My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #35 2007-03-27 16:46:46
Re: crema anticelulita de la avoncica nu e buna de loc....eu mi-am luat cosmopolitan acum si mi-au dat o monstra de la vichi cu o crema care e efecta si pt celulita si cica scade si circumferinta picioarelor sa vdm #36 2007-03-27 22:05:39
Re: crema anticelulita de la avonEu ma ung cu uleiul de mesteacan de la Weleda dupa dus. La fel si in zilele in care fac sport. Am auzit si eu la prietene ca se impacheteaza cu folie in timp ce fac sport si ca transpira foarte mult insa personal nu am probat. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #37 2007-03-27 22:54:07
Re: crema anticelulita de la avonandrutza cum se numeste crema aia de vichi imi spui si mie te rog? My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #38 2007-03-28 08:58:27
Re: crema anticelulita de la avonde vergeturile vechi de luni bune nu mai scapi nici prin operatie.dar daca ti-au aparut recent s-ar putea sa scapi! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|