|
Nu esti logat.
Crema anticelulita de la avon-3#39 2007-03-28 09:24:51
Re: crema anticelulita de la avonfetelor ca sa nu va mai chinuiti sa va impachetati cu folie incercati costumul Biomed SLIP, folosit in timp ce faceti sport chiar veti transpira. Costa pe net cam 300 + 90 taxe postale eu l-am luat cu 380 Offline #40 2007-03-28 14:12:54
Re: crema anticelulita de la avonA aparut o crema anticelulita de la Zuccari, Fisio Line, o foloseste cineva? If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #41 2007-03-28 17:19:05
Re: crema anticelulita de la avonIf you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #42 2007-03-28 17:54:46
Re: crema anticelulita de la avoncrema de la vichy se numeste Lipo Metric #43 2007-04-02 19:33:08
Re: crema anticelulita de la avoncocoleta...de pe ce site le-ai luat? Offline Publicitateloading...
#44 2007-04-03 00:06:30
Re: crema anticelulita de la avonOn topic: sunt reprezentanta Avon si am o clienta care de vreo 2 ani isi tot ia crema asta... E femeie in toata firea, de-o varsta cu mama, cam durdulie de fel... nu mi s-a parut ca a slabit peste noapte de la ea, dar totusi ma gandesc ca numai un om nebun isi cumpara atata timp aiurea, fara rezultate. Ultima oara a fost editat de senorita (2007-04-03 00:06:42) Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #45 2007-04-03 12:12:51
Re: crema anticelulita de la avonsi eu sunt reprezentanta Avon si pana acum nu mi-a cumparat nimeni crema aia, in schimb eu o folosesc pe cea de sani si mi se pare f buna. ii face fermi #46 2007-04-03 12:14:56
Re: crema anticelulita de la avonce crema de la avon pt sani?din ce gama? Offline #47 2007-04-03 12:16:50
Re: crema anticelulita de la avondin aceeasi gama cu a cremei anticelulitice.... #48 2007-04-04 09:10:19
Re: crema anticelulita de la avonSUPLiFORMUL este foarte bun,daca e combinat si cu o dieta echilibrata si putin sport de 2-3 ori pe saptamana face miracole.Cunosc o femeie la vreao 4-50 de ani care a folosit supliform,l masa putin cu mana apoi cu niste bile dinacelea de lemn,cu 2 manere,de poti sa te masezi si pe spate peste tot...si vreau sa zic ca a dat rezulate la ea,fara sport fara nimic...deci la noi tinerelele sigur merge Ultima oara a fost editat de biancus_intelectus (2007-04-04 09:13:08) In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline #49 2007-04-18 19:56:20
Re: crema anticelulita de la avonbuna!...dar despre crema de la oriflame ce parere aveti? There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan) Offline #50 2007-04-18 21:27:40
Re: crema anticelulita de la avonnu am folosit-o niciodata...dar supliformul chiar face minuni,daca mai faci si sport si manaci sanatos te-ai scos!mi s-a dovedit de-a lungul anilor ca produsele naturale cat de cat de la plafar sunt muult mai eficiente...ganditi-va ca daca produsele din oras sunt scumpe nu sunt neaparat de calitate,noi platim brandul...firma respectiva...nu dam banii direct proportional cu calitatea cum ar trebuii....nu vreau sa generalizez,am intalnit si produse bune din comert...dar m-am uitat la tv si multi dermatologi spun ca acele game cosmetice de la plafar sunt recomandate,pt ca nu contin atatia coloranti si parfum,sau alte chimicale...iar termenul mic de valabilitate e unul dintre semnele ca produsul este mai natural... In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline #51 2007-04-21 19:45:46
Re: crema anticelulita de la avonfetelor as vrea sa va intreb daca se merita sa mi fac comanda la rimelul ala super full de la Avon de e Salma Hayek imagine.E buna pensula aia?a folosit cineva? Ultima oara a fost editat de puioanca (2007-04-21 19:46:31) Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #52 2007-04-21 20:08:32
Re: crema anticelulita de la avonprietene mea l a folosit dupa ce a nascut si a spus ca are efect,si s a vazut.... Offline #53 2007-04-21 20:54:18
Re: crema anticelulita de la avonpuioanca eu am folosit si este bun in sensul ca le alungeste si cam atat, daca folosesti si clestele de intors gene ies si curbate, dar daca vrei pt volum sa para mai dese nu le da, doar le alungeste, isa20 crema de la avon pt bust e in jur de 300 de mii, eu urmatoarea data imi iau tot de la ardes crema toniefiere pt bust si corp cica e cea mai buna, e f laudata si de vedete cica si mama natura foloseste #54 2008-03-01 21:07:33
Re: crema anticelulita de la avoncremele nu fac minuni singure, tb sa faci si miscare si sa bei multa apa....supliforumul e cel mai bun dupa parerea mea. e ieftin si bun, face cat multe alte creme de fitze si pe care dai un pumn de bani, asta barem mai ajuta si la tonifiere si la circulatie, are mai multe actiuni. #55 2008-03-01 22:27:29
Re: crema anticelulita de la avonAm incercat crema Goddbye Cellulite de la Nivea, nu e buna de nimic, la fel si aia de la Avon, nu m-a incantat cine stie ce...ultima oara mi-am luat din Sensiblu de la Boots din gama Botanics, e pe baza de plante si se intinde bine, acu nu stiu ce efecte o sa aiba, dar imi place cum se simte, tipa la care merg la masaj (si e reprezentanta Avon) a zis ca-i place cum se simte la masaj...sunt tentata sa incerc data viitoare Supliformul. Unde il gasesc, in magazinele Plafar? I'll be nice if you give me chocolate! avem un puiutz de om Oliver 21.05.2010 Offline #56 2008-07-18 12:52:45
Re: crema anticelulita de la avonstie cineva cat costa crema lipo metric de la vichy? ...k ii face o reclama de iti vine sa crezi k are efect intr-adevar... Offline #57 2008-07-18 14:06:16
Re: crema anticelulita de la avoncare crema anticelulitica e mai buna: cea cu efect de racire sau cea cu efect de incalzire. am vazut intr-un magazin si nu e nici scumpa, dar nu stiu care sa o aleg(aici nu e vorba de marca, momentan nu sunt in tara) iubesc si sunt iubita Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|