|
Nu esti logat.
Vergeturi#1 2007-03-15 21:46:28
vergeturiaaa am 16 ani... si am vergeturi...de la o centura de slabit...(nu electronica sau cva,era doar un ajutor in a transpira).si azi le-am obs.si e f inestetic,pe abdoment...pr tot abdomenu..si eu sunt dansatoare... Ultima oara a fost editat de lala_me (2007-03-15 21:48:13) Offline #2 2007-03-15 21:51:57
Re: vergeturidin pacate,nu se mai pot face sa dispara.Tot ce poti sa faci..este sa le mai estompezi un pic,cu o crema antivergeturi,dar rezultate nu se vad decat daca sunt foarte "proaspete".Si eu am pe picioare..nu pot purta fusta fara dres negru ..le am de la niste medicamente..Alta poveste..Cat despre operatie..se poate face..m'am interesat si eu..dar costa foarte mult..iar rezultatul este estomparea,nu disparitia.Ca sfat,pentru viitor..incearca sa folosesti o crema hidratanta sau chiar antivergeturi inainte de a folosi centura aceea. Offline #3 2007-03-15 21:53:30
Re: vergeturidaca ai din alea albe nu mai trec....daca ai vientzii sau rosiatice poti sa te ungi cu creme speciale pt vergeturi.....am auzit si eu ca daca pielea e bronzata se mai inchid ca culoare si ele....dar nu te mai stresa atat....daca nu poti face ceva da si u cu fond de ten...sunt chiar atat de vizibile si multe? #4 2007-03-15 21:54:13
Re: vergeturida clar nu mai folosesk centura...k o foloseam cu crema anticelulita si mi-or iesit...asha k mai bine nu o folosesk..sunt foarte proaspete...in sensu k de azi:)) sau ieri...k stiam k sunt predispusa la detoate cu pielea mea sensibila si m-am studiat... Offline #5 2007-03-15 21:56:49
Re: vergeturisunt muuuuuulte si rosii si subtiri...si mici...si MA ENERVEAZA.nu vreau fond de ten...vreau sa nu mai fie...o sa ma apuk de solar.. da nu este varianta sa se accentueze de la solar nu? Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-15 21:58:53
Re: vergeturieu zic mai bine sa te dai cu crema de mai multe ori pe zi.....cat mai grasa....vezi ca sunt prin magazine din astea de vergeturi....sau pe la farmacii sensi blu ...am auzit de una mustela care e buna...sau ulei de masline poti folosi care e f bun ca are si vitamina A si E care ajuta f mult pielea #7 2007-03-15 22:08:16
Re: vergeturiok...mc fetelor... :-* Offline #8 2007-03-15 22:27:56
Re: vergeturiam folosit crema de la mustela si chiar da rezultate. cel putin la mine a dat mami de minuni Offline #9 2007-03-15 22:59:23
Re: vergeturisi se gaseste in farmacii crema de la mustela nu? Offline #10 2007-03-15 23:01:40
Re: vergeturida mami de minuni Offline #11 2007-03-15 23:02:09
Re: vergeturifetele am observat pe piciorul stang niste firisoare subtiri rosiatice vineti se fie vergeturi? Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-03-15 23:03:16) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2007-03-15 23:02:43
Re: vergeturiunde anume pe picior? mami de minuni Offline #13 2007-03-15 23:04:13
Re: vergeturipe pulpa cateva si mai sus de pulpa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2007-03-15 23:08:09
Re: vergeturisunt vergeturi mami de minuni Offline #15 2007-03-15 23:09:00
Re: vergeturi
eu am asa ceva, arata ca niste vinisoare sparte...am inteles ca sa trateaza cu un unguent numit Stimuven. Eu nu l-am incercat inca... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #16 2007-03-15 23:12:11
Re: vergeturisunt doar cateva firisoare subtiri rosiatice vineti sper ca nu e altceva .mama mea are 50 de ani si are pe, picioarele de la genunchi in jos firisoare de genul asta da ea nu are vergeturi nu mai stiu ce a zis doctorul ca are sper ca nu am si eu ce are mama VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2007-03-15 23:48:41
Re: vergeturica tot ati deschis sub:( de cand iau anticonceptionale mi s-au marit si sanii ...si am aobs de curand niste firisoare rosiatice...ce sa fie???? sa fie vergeturi ??? ( si daca da ce tre sa fac in faza asta??? Offline #18 2007-03-15 23:51:52
Re: vergeturipe sani sunt firicelele alea? extrem VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #19 2007-03-16 00:08:47
Re: vergeturi
pai cred ca trebuie sa incercam cu stimuven :-D deocamdata mi-i lene .... eu am numai pe pulpe, in partea de sus.... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|