|
Nu esti logat.
Vergeturi-2#20 2007-03-16 11:10:00
Re: vergeturifirisoarele alea pot fi vergeturi proaspete sau pot fi chiar vase de singe sparte....poate face diferenta doar cine le vede(daca se pricepe)...pe forum, degeaba intrebati, oricita bunavointa ar avea cel/cea care va raspunde poate raspunde gresit Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2007-03-16 12:09:02
Re: vergeturisa intreb un dermatolog?iar daca sunt fase de sange sparte ce inseamna?multumesc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #22 2007-03-16 12:20:30
Re: vergeturinu inseamna neaparat ceva....o fragilitate vasculara Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #23 2007-03-16 12:26:24
Re: vergeturimultumesc frumos pt. raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #24 2007-03-16 12:41:18
Re: vergeturi
Din cate stiu eu soarele nu ascunde deloc vergeturile, din contra poate sa te accentueze. eu am o colega care a slabit brusc si a facut vergeturi.ea obisnuiese sa mearga des la solar deoarece are o piele foarte alba, iar dupa ce s-a bronzat, vergeturile i s-au cunoscut mai tare, deorece dungulitele alea i-au ramas albe. daca e urgent si crema nu isi face efectul pana cand ai nevoie, poti sa folosesti o crema de corp nuantatoare.sunt destule firme care au asa ceva ,nu cred ca pot sa le pronunt numele aici( ca sa nu le fac reclama), A..., O....... . Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele. Offline Publicitateloading...
#26 2007-03-16 18:32:25
Re: vergeturinu stiu ce sa iti zic nu cred ca vergeturile apar si pe sani VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #27 2007-03-16 18:40:49
Re: vergeturidar vreo crema pt sani stie cineva care sa fie buna si pt vergeturi? ca eu de cand caut una pt vergeturile de pe sani si nu gasesc.... #28 2007-03-16 23:32:28
Re: vergeturiapar vergeturi si pe sani!are verisoara mea o multime si e asa de nefericita!stii f bine ca atunci cand slabesti(mai ales brusc)slabesti si la sani..sau viceversa Offline #29 2007-03-17 01:12:21
Re: vergeturieu am cateva pe fund...de la slabit brusc. si nic ca mai scap de ele,si ma dau si cu crema si masaj...si toate cele,degeaba,am renuntat sa mai cred ca o sa mai fie ca inainte. dar am o intrebare,daca ma ingras inapoi,cum am fost,se acopera,se umplu? Offline #30 2007-03-17 10:59:41
Re: vergeturitot in farmacii andrutza gasesti. cei de la mustela au si pt vergeturile de pe sani mami de minuni Offline #32 2007-03-19 10:49:28
Re: vergeturiintrebare stupida..dak as renunta la anticonceptionale ce s-ar intampla... se estompeaza sau se accentueaza si mai tare??? sunt disperata:( Offline #33 2007-03-19 11:31:50
Re: vergeturinu se modifica in nici un fel. nu de la contraceptive ai vergeturi si, fie vorba intre noi, chiar nu inteleg disperarea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|