homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help! Relatie pe moarte...-2

#20 2007-04-05 10:36:06

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: Help! Relatie pe moarte...

NU! iesi cu cine iesi si vorbeste! razi! lasa-i sa te faca sa razi!
si cu el tai-o de la radacina. nici telefoane, nici mesaje si cu atat mai putin vizite!

Nobody home

#21 2007-04-05 10:39:27

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

dap fara vizite,telefoane de la el,daca vrea sa va impacati lasal pe el sa te caute...... imi pot doar imagina cat de mult suferi acum si eu as suferi enorm daca m-as desparti de prietenul meu dar esti o fata inteligenta o sa iti revi tu:)

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#22 2007-04-05 10:56:33

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

cat doare!!!! numai gandul ca as putea sa nu mai primesc veste de la el ma omoara!!! azi cica voi merge la un chef, chef la care e posibil sa isi faca si el aparitia, asta daca nu se razgandeste la gandul ca voi fi si eu acolo.   aveam acelasi balsam de rufe, deschid dulapul si miroase a el... il vad peste tot, il aud peste tot! frecventam aceleasi localuri, se plimba cu motorul la mine in zona sad  cum sa ignor??? ma gandesc sa fac ceva modificari in casa... nu stiu, pun capul pe perna si imi amintesc ce bine era cand puneam amandoi capul pe perna sad ma simt neputincioasa si urata sad si mi-e rusine

There ain't no sunshine now that he's gone

#23 2007-04-05 10:58:26

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

esti prea frumoasa ca sa plangi smile capul sus si sterge-ti lacrimile pusspusspusspusspusspusspuss

#24 2007-04-05 11:05:24

ZZZZ123
Addicted member

alezzone, nu te duce la cheful ala. mai bine cheama la tine cateva prietene bune si distrati-va ca intre fete. e o idee buna sa schimbi ceva prin casa. si schimba si amaratul ala de balsam de rufe.

Nobody home

Publicitate

loading...

#25 2007-04-05 11:08:25

armine
New member
Inregistrat: 2007-01-29

cred ca noi, fetele, ar trebui sa invatam sa ne iubim pe noi mai mult decat ii iubim pe ei, sa ne dorim lucruri pentru bucuria noastra, nu a lor - un fel de egoism sanatos smile
sa invatam ca sfarsitul unei relatii nu este niciodata un capat de drum, ci doar o etapa personala, care se incheie pt ca urmeaza una mai buna si sa acceptam asta cu seninatate.

Nu te exprima niciodata mai clar decit esti in stare sa gindesti.

#26 2007-04-05 11:18:31

SonneAle
Addicted member

grater((((((  ok... nu stiu ce sa mai zic, poate nu m-am priceput sa-l tin langa mine, n-oi fi oferit destul si oi fi cerut prea mult... eram egoista ca vroiam sa fiu cat mai mult timp cu el si puneam bot cand ma amana pt o problema la lucru si ma amana des, chiar foarte des!    asta e...     multumesc pt fiecare cuvant, e mai mult decat binevenit smile  sper din suflet sa imi revin cumva, candva... sper sa imi revin curand sad   prietenele mele sunt toate rasfirate... doar e vacanta, una e la alexandria, alta la caransebes, alta plecata in suedia pt inca o sapt  si cea de aici e mai tot timpul cu prietenul, se iubesc :-<   eu... 
multu inca o data si sarbatori fericite alaturi de cei dragi! smile   tot binele!

#27 2007-04-05 11:21:40

ZZZZ123
Addicted member

alezzone, de ce dai vina pe tine? asta e! nua  fost sa fie. ai iubit, acum suferi. o sa treaca suferinta, o sa iubesti iar si intr-o zi vei fi fericita alaturi de un om care sa te iubeasca asa cum meriti si cum iti doresti sa fi iubita.
capul sus! esti femeie!

Nobody home

#28 2007-04-05 11:32:43

SonneAle
Addicted member

dau vina pe mine pt ca port o mare parte din vina... daca nu i-as fi  cerut acea pauza acum 2 sapt??? numai ce ne impacasem si el continua cu amanari, iar eu,  intr-un exces de furie i-am zis ca vreau o pauza, nu stiu, sa-mi pun ideile in ordine.  credeam ca ajunsesem sa simt doar eu,  il vedeam atat de pasiv si faptul ca nu cerea explicatii si nici nu le oferea, ma punea pe ganduri, efectiv accepta pauza cu seninatate ca mai apoi sa-mi spuna ca ma iubeste si ca nu poate fara... vezi? am gresit si recunosc, mi-am cerut si scuze, fara rezultat... de aia zic si ca am ajuns sa fiu scarbita de mine, ma simt umilita si respinsa. e asa urat!!! am impresia ca se joaca si ca joaca asta nu se mai termina  sad  nu vreau decat sa ma impac cu el! atat!!!! nimic altceva! nimic!   si imi cer scuze daca observati ca unele din sfaturile voastre chiar nu le pot accepta sad nu e pt ca nu vreau, nu potttt!!!!!! nu pot!  grater((((

#29 2007-04-05 11:42:17

ZZZZ123
Addicted member

poate a considerat ca pauza pe acre i-ai cerut-o a fos de fapt modul tau de a te desparti de el. si ti-a cerut impacarea ca sa te poata pune el pe tine pe liber...
si poti tot ce vrei sa poti. alezzone, creierul nostru poate face minuni.

Nobody home

#30 2007-04-05 11:58:05

SonneAle
Addicted member

tare ma tem ca ai putea sa ai dreptate Nashira... o fi vrut sa pozez eu victima, ceea ce am si facut, i-am cerut impacare in mod umilitor, bine ca n-am plans in fata lui, asta mai lipsea! sad  nu mai astept nimic de la el! gata!  merg la chef! si de ochii lumii o sa arat ca nu imi pasa! sad   ce fac cand vin acasa singura intre 4 pereti si plina de amintiri o sa ma priveasca... daca ma cauta... nu stiu... cesafac  e posibil sa o faca avand in vedere offline-urile de i le-am scris deja azi... asta e! vin si zile mai bune, sper si ma rog! 
pupici voua! pusspusspusspuss ma duc sa fac o baie si sa ma fac frumoasa smile

#31 2007-04-05 12:03:13

ZZZZ123
Addicted member

fa-te foarte frumoasa. danseaza cu oricine te invita, vorbeste cu toata lumea, saruta un tip care iti da de inteles ca vrea asta... si simte-te bine! e dreaptul tau. lumea nu se termina cu un mascul...

Nobody home

#32 2007-04-05 12:11:51

SonneAle
Addicted member

big_smile  ce tare!  acolo sunt doar amici!  cah, how could I kiss one of them?  cah! rotfl buuuuuuuut  gonna get drunk big_smile  glumesc...  imi mai ridic si eu moralul (faza e ca nu pot iesi cu ochii cat cepele din casa)  pana la urmatorul semn de la el care o sa ma readuca la stari "minunate" neutral    pusspusspusspusspuss ms muuult!

#33 2007-04-05 12:15:17

ZZZZ123
Addicted member

si ce daca te pupi cu amicii?
si NU te imbata!

Nobody home

#34 2007-04-05 12:28:39

SonneAle
Addicted member

ok!     nu ma-mbat!!!    dar nici nu ma pup!    nu cu astia!       va pup in schimb!  puss

#35 2007-04-05 12:31:54

ZZZZ123
Addicted member

bine, nu te pupa. tongue
dar sa te simti bine. wink

Nobody home

#36 2007-04-05 12:36:30

SonneAle
Addicted member

mersi mult!!!!!!! am iesit  pt putin big_smile

#37 2007-04-05 13:22:35

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

alezzone capu sus, fa-te frumoasa, du-te la chef. daca vrei sa te imbeti ar fi recomandat sa o faci intre fete wink k sa nu auda el k ai baut de suparare tongue te pup pusspusspusspusspusspusspuss >big_smile<

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#38 2007-04-05 13:27:06

julia23
Full member
De la: anywhere
Inregistrat: 2006-09-06

din pacate si relatia mea e pe moarte, am ajuns sa avem o relatie strict profesionala desi locuim impreuna,stam impreuna toata ziua ,din pacate mai si dormim impreuna, asta e, uneori orgoliul e prostesc, cert e ca nu mai vreau sa fac absolut nimic pt a readuce totul la viata, de peste 3 ani fac asta mereu si nu mai am resurse, asa ca las totul la voia intamplarii.

Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.