homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Help! Relatie pe moarte...-3

#39 2007-04-05 13:33:04

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: Help! Relatie pe moarte...

eu zic ca nu faci decat sa prelungesti agonia. daca nu mai merge, mergi mai departe. dar singura, pana vei intalni pe altcineva.

Nobody home

#40 2007-04-05 13:41:24

julia23
Full member
De la: anywhere
Inregistrat: 2006-09-06

mda la asta ma tot gandesc si eu, dar e f greu sa fac pasul asta, astept sa treaca Pastele, dupa care cu siguranta va trebui sa iau o decizie pe care sa o si pun in aplicare.
merci Nashira.

Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata.

#41 2007-04-05 13:44:56

ZZZZ123
Addicted member

julia23 a scris:

cert e ca nu mai vreau sa fac absolut nimic pt a readuce totul la viata, de peste 3 ani fac asta mereu si nu mai am resurse, asa ca las totul la voia intamplarii.

eu cred ca ai luat deja decizia. dar iti e mai usor s-o lasi sa moara decat sa o omori.

Nobody home

#42 2007-04-05 14:19:49

julia23
Full member
De la: anywhere
Inregistrat: 2006-09-06

problema este ca am luat de foarte mult ori decizi asta,dar de fiecare data m-am intors, nu stiu de ce-mi este teama sa merg pana la capat, probabil pt ca asta va implica f multe schimbari in viata mea si psihic nu prea ma simt pregatita sa le fac fata>sad

Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata.

#43 2007-04-05 14:48:58

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

am vazut kestia asta intr-un film..dar tare adevar zike... Iubeste iubirea,sentimentul,starea in sine..nu te lega de o persoana...caci dak faci asta si uiti de starea aia...se cam duce de rapa

Poor is the man whose pleasure depends on another

Publicitate

loading...

#44 2007-04-06 09:16:47

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

uffff mai feteleor.....citind posturile voastre imi aduc aminte de mine asta vara.....am fost cu un tip de care m-am indragostit cum nu am facut-o niciodata....nu prea m-am implicat eu in relatii pana acum...oricum, el s-a dovedit a fi un om de joasa speta...s-a impacat cu fosta prietena...nu,nu ma imtelegeti gresit, nu faptul k s-a impacat cu ea m-a deranjat, ci faptul ca nu a recunoscut asta...as fi apreciat de o mie de ori corectitudinea lui...de atunci nu m-am mai indragostit de nimeni pana cand l-am cunoscut pe actualul..smile...nice....chiar am cladit ceva f frumos in putin timp, dar normal mai avem si noi momentele noastre de nervi, certuri...si eu cam am tendinta sa exagerez si asta nu e bine....cum spunea si lelaina..noi femeile iubim sentimentul de a iubi...stare a in sine....si de aici avem uneori tendinta sa credem ca dk suntem cu cineva si dk ne despartim de acel cineva viata noastra se termina....ei bine NU E DELOC ASA(nu am tipat:D, am tinut doar sa subliniez:)
Depinde doar de noi cum ne facem placute, si cum ne facem viata mai usoara...e nevoie de o mica doza de egoism...dk ei sunt, noi de ce nu am fi...important e sa ne simtim bine si sa avem inceredere in noi...conteaza f mult...in mom in care ai incredere in tine acest lucru e perceput si de ceilalti...admirativ:)...deci draga alezzone iti doresc din suflet sa iti dai seama k tu valorezi mult mai mult...aaa...si e important sa cam rupi legaturil k el..asta nu "te ajuta" decat sa te agati de trecut, un trecut care ramane trecut..cum am citit undeva:"uneori e mai bine sa rupi pagina decat sa o intorci"...simte-te impacata cu tine si mandra de tine, nu ai de ce sa-ti fie rusine...din contra tine fruntea sus, si mergi inainte..tot inainte fetelor..va pup dulce

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#45 2007-04-06 09:31:11

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

big_smile am fost la chef  si... I kissed big_smile  a venit!!!! a venit pt mine, am discutat... si e foarte posibil sa ne impacam smile voi lipsi tot weekendul de acasa, sunt curioasa daca ma cauta asa cum a promis smile  O sa am si eu un Paste fericit smile Nu stiu cat de corect am procedat ieri, dar ma simt eu bine si, egoista din fire, pt mine chiar conteaza asta.  Sper sa-mi aduca iepurasul pe iubi inapoi smile  Pove de marti incolo! Weekend placut tuturor si inca o data "Sarbatori fericite!" pusspusspusspusspuss

There ain't no sunshine now that he's gone

#46 2007-04-06 11:30:30

ZZZZ123
Addicted member

sa ne tii la curent.

Nobody home

#47 2007-04-08 15:15:53

kalista34
New member
Inregistrat: 2007-02-21

fetelor,eu am citit "barbatii sunt de pe Marte si femeile sunt de pe Venus! si inca una Venus si Marte in dormitor,,apoi a citit bebe mihaiescu....eu zic ca merita sa va cunoasteti si sa va traduceti gandurile si sentimentele pe care le aveti ,suferinta pe care o rabdati si ei nu intotdeauna au o vina!
Eu am invatat foarlte mult cum sa-mi castig fericirea si cum sa fiu fericita(desi cam tarziu)! dar nu mai sufar si traiesc cu calitate!

Iubirea te face sa-ti vezi imaginea in oglinda!

#48 2007-04-12 09:41:05

SonneAle
Addicted member

speram sa revin cu ceva interesant... sad   din pacate nu prea am cu ce... intr-adevar, m-a sunat asa cum a promis, m-a sunat in ziua de Pasti sa imi ureze toate cele... m-a sunat si ieri si alaltaieri doar sa vada ce fac.   simt ca innebunesc cand il aud la celalalt capat al firului si atat! vorbim mult la telefon sad  nu-l inteleg, nu inteleg de ce evita o discutie despre noi, despre noi ca iubiti, nu inteleg de ce ma mai cauta daca nu ma mai vrea.  am impresia ca urmareste sa ma faca sa sufar si ma torturez singura cu gandul la el sad mi-am pierdut orice incredere si orice speranta...  asa as vrea sa pot aplica metoda indiferentei!  nu-mi iese! stiu doar ca in orice clipa s-ar intoarce la mine, l-as primi cu bratele deschise. stupid me!

#49 2007-04-12 11:31:26

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

il mai iubesti? sau iubeti ideea ca a fost frumos?

#50 2007-04-12 11:36:00

micusa
Full member
Inregistrat: 2007-01-08

alezzone eu nu inteleg cum pasivitatea lui, faptul ca te ignora..te face sa-l mai iubesti inca..nu stiu..eu daca vad ca cineva isi bate joc de mine in ciuda faptului ca am careva sentimente pt el, ma indepartez de el si nu ma umilesc in halul asta..de ce nu eviti telefoanele lui, intilnirile cu el..cel mai bine-ar fi sa-ti faci un nou prieten..stiu ca e foarte greu, dar nici sa te chinui asa ca poate-poate o sa sune..nu-i mai trimite mesaje..mai rau faci, ai si tu mindria ta de fata..ce baieti nu mai sunt pe lumea asta????

mariah carey - bye bye

#51 2007-04-12 11:40:58

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

micusa.. sunt oameni si oameni .. bine ar fi sa fim toti ca tine.. dar uite, spre exemplu si eu sunt la fel ca alezzone, din pacate!

#52 2007-04-12 15:39:24

SonneAle
Addicted member

ce n-as da sa fie asa simplu, micusa!!!! nu pot! pur si simplu nu pot sa ma abtin!  vad telefonul ca suna cand suna... si raspund, nu pot altfel! grater micusa, tu ai trecut prin asa ceva???  nu vreau decat sa-mi fie bine si stiu ca mi-ar fi daca ne-am impaca! nu pot trece la altul, nu-mi place nimeni altul si nici nu vreau altul sad

#53 2007-04-12 15:52:02

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

cred ca asta nu-i o solutie sa-si gaseasca pe altul, va fi in zadar k ea tot cu gandul la ex va fi si  nushu va fi aiurea rau k poate baiatul cu care s-ar cupla s-ar indragostii de ea si va suferi si el apoi.. alezz stiu ca este greu, si yo am trecut prin asta  mai demult, a fost greu atunci, dar pana la urma el a vrut sa vb cu mine si sa imi zica ca vrea sa ne mpakam. nu a mai fost ca la inceput da deh.. acum ne este bine. propune-i u o discutie fatza in fatza ca sa nu mai ai niciun fel de dubiu.adic vrea sa mai fie cu tine sau e confuz sau vrea sa te joace pe degete vazand ca u esti in limba dupa el. propune-i sa va vedeti s sa vb despre voi 2, despre aceea relatie si daca o da la intors ca este inca confuz si prostii de genu macar sa nu te mai caute si sa se gandeasca bine ce are de gand. vrea sa mai fie cu tine sa da cu picioru ca friaeru'.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#54 2007-04-12 16:05:41

SonneAle
Addicted member

de fiecare data cand deschid subiectul "noi", o da la intors... a zis ca nu stie ce vrea... pur si simplu ii este dor de mine, de ce a fost, de frumusetea trecutului si a zis ca nu ar vrea sub nicio forma sa ajungem sa ne mai certam si i se pare imposibil acest lucru daca suntem iar impreuna... nu inteleg... sunt mai confuza decat el.  daca se refera la a ramane amici doar... eu una gasesc imposibil acest lucru pt ca il iubesc sad   stiu ca trebuie sa trec peste si ca in fata lui sa par cea indiferenta, nu pot!!! grater(((((   sunt destule lucruri care sa ma faca sa renunt la el, si mai multe cele care ma fac sa il vreau inapoi.  de aia ii raspund la telefon... ma gandesc ca poate poate...

#55 2007-04-12 16:40:58

Soricica
Full member
Inregistrat: 2006-08-05

stiu cum e.sad am avut ocearta groaznica, o criza de-a lui. si ce nu spune omul la nervi? aoleu cate a scos pe gura! nu-mi venea sa cred! era total indiferent! nu-i pasa k ma jigneste, nu-i pasa nimic! spunea k ne desppartim acum! aveam o multime de motive sa-l las!!!! multe multe! dar nu puteam! imi spunea sa merg la mine in cam si el la el. dar nu puteam sa-l las asa.m-am tinut dupa el...am dormit cu el in acea noapte. el zicea : gata! eu nu! k nu are motiv! pur si simplu nu puteam sa-l las! nu ma vad fara el! e si obisnuinta la mijloc. mereu sunt cu el! facem totul impreuna! noi 2! nu 1!2! si de aceea! a doua zi i-a trecut! a uitat. e bine acum.a spus k in nici un caz nu ne desparteam. era la nervi. cum sa lase el Soricica lui? ce sa mai zic?/?? la cate a zis atunci alta il pocnea! dar eu..am indurat. nu pot fara el! asta e concluzia mea! am 2 prietene care s-au despartit de yuby lor si toata ziua plang s isunt distruse. nu vreau sa ma vad asa. si nici pe tine. noi suntem fete, avem inima. noi ne consumam.devenim dependente de ei. eu una asa sunt. certuri sunt toata ziua ,dar trecem peste ele. asta trebuie sa faceti si voi. petru ca daca inca te suna inseamna k contezi pentru el, nu vrea sa fie totul gata!

In dragoste si in razboi totul e permis!

#56 2007-04-12 17:25:16

micusa
Full member
Inregistrat: 2007-01-08

alezzone ce id de mess ai?

mariah carey - bye bye

#57 2007-04-12 17:58:49

SonneAle
Addicted member

ti-am trimis un mail cu id-ul meu smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.