|
Nu esti logat.
Nu mai scap de candida!!!!!!!!!#1 2007-03-22 13:53:13
nu mai scap de candida!!!!!!!!!nu mai scap de candida asta. ce sa ma mai fac?????? am luat pastile peste pastile, ovule peste ovule. ma spanzur!!! nu o mai suport!!!! Offline #2 2007-03-22 14:00:10
Re: nu mai scap de candida!!!!!!!!!nani....ia-o mai usor....lasa stresul deoparte pentru ca el intretine candidoza....se rezolva pina la urma Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-03-22 14:43:46
Re: nu mai scap de candida!!!!!!!!!cu iaurt ai incercat ? it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #4 2007-03-22 15:32:44
Re: nu mai scap de candida!!!!!!!!!nu am incercat cu iaurt. cred ca asta e singurul pe care nu l am incercat. dar vreau un tratament complet. presupun ca nu trece doar cu iaurt. si nici nu stiu cum sa procedez si cu de care iaurt?din comert??am fost la 2 medici. mi au dat tratament diferite insa cu nici unul nu am scapat de nenorocirea asta. Offline #5 2007-03-22 16:05:44
Re: nu mai scap de candida!!!!!!!!!da iaurt normal...deala fara fructe simplu... iei intro seringa si il introduci inauntru...seara inainte sa te culci ... si dimineata te speli it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-22 17:03:41
Re: nu mai scap de candida!!!!!!!!!o sa incerc si cu iaurt dar trece numai cu asta? adica nu trebuie si un tratament altul decat cel natural, respectiv cu iaurt?si cate zile sa fac operatiunea cu iaurtul? si inca o intrebare? pe durata sarcinii se pot face spalaturi cu ceaiuri si bicarbonat ori cu apa si bicarbonat ori se evita in perioada asta? dar lomexin crema dauneaza la sarcina?multumesc mult. Offline #7 2007-03-22 17:43:02
Re: nu mai scap de candida!!!!!!!!!pe perioada sarcinii8 cel mai bine si mai bine e sa nu tratezi candidoza. ai vreme dupa ce nasti sa o tot tratezi. si daca insisti sa o tratezi apare la loc, deci e inutil Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-03-22 18:56:13
Re: nu mai scap de candida!!!!!!!!!nu stiu sigur daca am ramas insarcinata dar oricum pana nu aflu nu vreau sa iau nici un tratament. dupa 1 aprilie pt ca cam in perioada aceea o sa aflu daca e vb sau nu de bebe, o sa iau o decizie. daca nu e bebe, o sa te rog, sa mi dai si mie un tratament care crezi ca e eficient in cazul unei candidoze care tot recidiveaza si mi face zile fripte. multumesc Offline #9 2007-03-22 22:56:40
Re: nu mai scap de candida!!!!!!!!!doctoressa nu poate da tratamente online...eventual poti sa incerci tratamentul naturist recomandat de ea...cel cu iaurt (la mine a functionat)...si cu lactobacili pastile...toate cele bune si sper sa scapi de candida ...si bineinteles sper sa ai vesti mari pt noi happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-03-23 00:51:11
Re: nu mai scap de candida!!!!!!!!!in urma unui exudat faringian s-a descoperit ca am si candidoza bucala, pe langa cea vaginala, iar doctorita mi-a prescris flucovim de 150mg , o data la 10 zile, de 3ori... am citit in prospect ca in cazul candidozei bucale se recomanda o doza de 100mg/zi timp de 1 pana la 2saptamani, ori flucovimul mi-a fost initial prescris pentru cea bucala, iar doza unica de 150mg este ptr candidoza vaginala...cum sa le iau pana la urma? Cocorosie! Offline #11 2007-03-23 09:30:06
Re: nu mai scap de candida!!!!!!!!!ia flucovimul cum ti a spus medicul...dak nu da rezultate asa poate ar fi mai bine sa mg la alt medic sau macar sa ceri o a 2 a parere...nu are nimik dak il iei in concomitent cu antibioticele....e chiar indicat deoarece previne aparitia candidei (dar la tine nu mai e cazul de prevenire)...ceea ce nu inteleg eu e dc iei antibiotic daca ai candida bucala si vaginala (sper ca am inteles bine si pe amandoua le ai)... happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-03-23 15:42:52
Re: nu mai scap de candida!!!!!!!!!Iau antibioticul pentru o infectie urinara pe care habar nu aveam ca o am! nush cum au cazut toate asa de-odata pe mine... (am si pneumopatie acum,de la medic vin!!!) si intr-adevar, am candidoza in ambele locuri... Cocorosie! Offline #13 2007-03-23 16:38:42
Re: nu mai scap de candida!!!!!!!!!eu te sfatuiesc sa iei medicamentele cum ti a spus medicu...le vei trata pe toate pe rand...deocamdata infectia urinara si pneumopatia sunt mai importante...si pt candida bucala incearca glicerina boraxata cu stamicin...zicea doctoressa ca e buna... happy with him...inlove with him... Offline #14 2007-03-25 10:32:16
Re: nu mai scap de candida!!!!!!!!!pe durata sarcinii se poate pune iaurt? Offline #15 2007-03-25 10:47:33
Re: nu mai scap de candida!!!!!!!!!nu cred ca ar dauna. Offline #16 2007-03-25 11:30:26
Re: nu mai scap de candida!!!!!!!!!asteapta sa vezi ce zice doctoressa nani...oricum dak esti insarcinata candida se trateaza dupa sarcina... happy with him...inlove with him... Offline #17 2007-03-25 12:51:58
Re: nu mai scap de candida!!!!!!!!!problema e ca ma papa rau de tot.a devenit insuportabila. nu stiu sigur daca sunt. o sa mi fac un test zilele viitoare dar pana nu aflu exact nu as vrea sa iau nimic, la medicamente ma refer. oricum mi am pus un tampon intern cu iaurt si parca m a mai lasat mancarimea. ma termina psihic chestia asta. Offline #18 2007-03-25 12:53:42
Re: nu mai scap de candida!!!!!!!!!crema...clomatrizol...canesten...ce vrey...amelioreaza si nu face rau...oricum nici iaurt nu cred...dar mai bine sa fi sigura nuh? happy with him...inlove with him... Offline #19 2007-03-25 13:16:09
Re: nu mai scap de candida!!!!!!!!!da, ai dreptate! e insuportabila nenorocirea asta. am inteles ca e f bun diflucan dar ca e f scump. cat o costa?in rest, am luat macmiror, gynozol, klion, lomexin doza unica, creme care se introduc inauntru..parca gynofort...am luat si flucovim si nizoral...si nu se duce...sau ma rog, reapare la scurt timp....is cam la capatul puterilor. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|