|
Nu esti logat.
Putin ajutor, pls#1 2007-03-25 20:12:38
putin ajutor, plsbuna ! e in ordine sa iau o pastiluta d yasmin maine dimineata p la 6 si ceva daca am luat-o p prima in seara asta la 7(pt ca atunci mi-a venit menstruatia si e prima folie)? mc pt ajutor! Offline #2 2007-03-25 20:34:27
Re: putin ajutor, plspai...din cate imi amintesc eu(dar parca nu mai sunt asa sigura, fiind prima folie am tot felul d dubii si imi fac o gramada d griji)asa mi-a zis doctorita care mi le-a prescris. prima s-o iau cand imi vine si apoi sa l iau intre 6 si 8 dimineata...mc oricum. alte pareri? Offline #3 2007-03-25 20:43:41
Re: putin ajutor, plsIntre 6 si 8 dimineata???? De cand iti stabileste doctorul ora la care sa iei pastila? O iei la ora pe care o stabilesti tu! If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #4 2007-03-25 20:58:02
Re: putin ajutor, plspai mi-a explicat ca p 9 nu stiu c secreta organismul meu(am uitat; parca niste hormoni...)ma rog, ora e mai putin importanta; acu' nu stiu c sa fac, daca sa iau si maine dim la 6 si ceva.. Offline #5 2007-03-25 21:07:27
Re: putin ajutor, plsO iei la 24 de ore dupa ce ai luat-o pe prima si respecti ora asta in fiecare zi. Anticonceptionalele se iau la aceasi ora in fiecare zi, timp de 21 de zile. Nu stiu ce ti-a explicat doctorita ta, dar asta e regula generala. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-25 21:18:02
Re: putin ajutor, plsEu sincer nu am auzit de asa ceva..iau anticonceptionale de 1an si ora este 8-9 seara. pana acum nu mi s-a intamplat nimic...si sincer imi e greu sa cred ca organismul secreta hormoni in mod regulat la aceeasi ora in fiecare zi. sa fi fost vreo problema, cred ca ar fi scris in prospect 'nu luati pastila la ora x'. Ultima oara a fost editat de Melody (2007-03-25 21:19:15) Cocorosie! Offline #7 2007-03-25 21:35:37
Re: putin ajutor, plssi eu sunt f curioasa sa vad parerea doctoressei. va multumesc mult pt raspunsuri. ma gandesc sa iau totusi maine dim la 6 si ceva. cred ca nu o sa am probleme de supradozaj,nu? Offline #8 2007-03-25 21:39:59
Re: putin ajutor, plssi doctoressa le ia tot seara Cocorosie! Offline #9 2007-03-25 22:02:38
Re: putin ajutor, plsmili, si eu iau Yasmin de aproape un an si nu scrie nicaieri in prospect ceea ce spui tu.Daca ai luat-o pe prima in seara asta la 7, le iei si pe urmatoarele 20 tot seara , in jur de ora 7. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #10 2007-03-25 22:27:57
Re: putin ajutor, plsnu-mi doresc complicatii, credeti-ma. faza e ca oricum mie nu-mi convine sa l iau la ora 7 seara (nu prea sunt acasa la ora asta si nu cred ca e o idee prea buna sa l port in geanta, nu?din cauza temperaturii de pastrare...) eu as fi vrut sa l iau la ora 23.00, dar doctorita mi-a zis ca cel mai bine e dim. intre 6 si 8 ...nu cred ca e vreo probl. sa iau si maine la 6 si ceva , nu? doctoressa, t rog frumos sa-mi scrii si u si sa-mi spui daca am facut vreo prostie si c e d facut in continuare. mai sunt protejata daca schimb acum ora(adica iau pastila cu 12 ore mai devreme)? mersi mult,fetelor! Offline #11 2007-03-25 22:33:00
Re: putin ajutor, plspai atunci, daca iti convine mai mult ora 23, ia-le la 23! ca nu e nici o problema.Sunt doar 4 ore diferenta. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #12 2007-03-25 22:33:04
Re: putin ajutor, plseu nu inteleg de ce nu ai luat-o pe prima maine dimineata la ora 6 sau la cat vrei tu.nu cred ca trebuie sa o iei in mom in care apare prima picatura de sange.totul e sa nu depasesti 12 ore.am dreptate sau vorbesc aiurea fetelor?? Offline #13 2007-03-25 22:44:00
Re: putin ajutor, plspai nu am stiut ca s poate lua in max 12 ore, ca daca stiam... mersi mult pt raspunsuri! Offline #14 2007-03-25 23:01:02
Re: putin ajutor, plsstai ca eu nu sunt 100% sigura ca am zis bine,sa vedem ce mai zic fetele Offline #15 2007-03-25 23:05:12
Re: putin ajutor, plsmai e ceva. ati auzit vreodata ca cineva care lua AC corect sa fii ramas totusi insarcinata?(din moment ce metoda nu e decat 99% sau 99.99%, dupa unele pareri, sigura)cred ca va pisez cam tare in seara asta, dar e prima data cand iau si imi fac tot felul de griji. Offline #16 2007-03-25 23:42:37
Re: putin ajutor, plseu una n am auzit...si poti lua linistita a doua patiluta maine la 6 dimineata...si sa pastrezi ora asta... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-03-25 23:44:40) happy with him...inlove with him... Offline #17 2007-03-26 00:09:33
Re: putin ajutor, plsDaca iei pastilele corect, daca nu vomiti sau nu ai diaree la patru ore dupa ce ai luat pastila, daca nu iei pastile care sa interactioneze cu anticonceptionalele (daca iei, trebuie protectie suplimentara pe durata tratamentului plus 7 zile) atunci nu ai cum sa ramai insarcinata. Si intr-adevar, nu trebuie sa iei pastila cum ti-a venit menstruatia, 12 ore pot sa treaca sigur (daca nu cumva poti sa iei prima pastila in primele 24 de ore). In orice caz, stabileste o ora la care iti convine tie sa iei pastilele, sa nu trebuiasca sa pui ceasul sa sune special pentru chestia asta. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #18 2007-03-26 00:16:30
Re: putin ajutor, plsms mult pt raspunsuri. de-acum faza cu nepusul ceasului sa sune nu cred c-o mai pot aplica; v-a trebui sa-l pun (uneori) ca s-o iau la 6 dim(in unele zile chiar ma trezesc la 6) pt ca pana la urma 6 dim imi convine mai mult decat 7 seara si la 23.00 cred ca deja e cam tarziu ar insemna sa treaca mai mult de 24 d ore intre prima si a doua pastila...o sa ramana 6 dim. ms mult pt raspunsuri! Offline #19 2007-03-26 00:22:34
Re: putin ajutor, plsNu e problema daca depasesti 24 de ore, in mod normal trebuie sa iei pastila la aceeasi ora, dar poti intarzia cu pana la 12 ore fata de ora ta normala. Deci daca o iei in mod normal la ora 7 seara, poti sa o iei fara probleme la 11 seara. Doctorita nu ti-a explicat toate chestiile astea? CA eu sincer nu am mai auzit sa iti recomande ea o anumita ora, o iei cand iti convine tie. If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|