|
Nu esti logat.
Cresterea sanilor-2#20 2007-04-14 13:26:55
Re: Cresterea saniloreu iau de 2 saptamani am intrat acum in a 3-a saptamana si sincer simt o mica tensiune in ei...sunt mai fermi si au mai crescut putin. Am citit undeva ca orice tratament naturist, cum erau si retele alea cu tinctura de marar si lemn dulce trebuie urmate cam 6 luni ca sa ai rezultatul dorit. Daca a luat cineva mai mult de o luna sa ne zica si noua efectele. Offline #21 2007-04-14 13:28:48
Re: Cresterea sanilormyhaela da ce ai luat? branca ursului? tinctura sau pastile? si nu ti-e teama ca o sa-ti apara vergeturi? de ce nu te-ai masurat in bust ca sa vezi cat anume au crescut? si cat te-a costat "tratamentul" Offline #22 2007-04-14 13:38:12
Re: Cresterea sanilorpai iau pastile de branca ursului. Nu au crescut exagerat de mult, insa au mai crescut, se simt altfel la atingere. Iar un tub de pastile iti ajunge 2 saptamani si costa 70.000. Offline #23 2007-04-14 13:41:17
Re: Cresterea saniloreu am luat pastile Isa pt ca auzisem ca tinctura e groaznica, cica iti vine sa versi. Nu am incercat-o dar daca zici ca nu e chiar asa de rea la gust poate schimb si eu pastilele pe tinctura ca e mai eficienta. Offline #24 2007-04-14 13:46:32
Re: Cresterea sanilorsi vreun efect ceva, vreo schimbare ?? Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#25 2007-04-14 13:47:07
Re: Cresterea sanilorsi cate pastile are? eu de ex. am 40 de capsule si serios iti spun de la plafar l-am luat cu 7 lei Offline #26 2007-04-14 13:49:09
Re: Cresterea saniloraaaaaaa si tantosica de cat timp le iei? si inca ceva mi-am luat de la avon crema contur bust. De obicei ma dadeam cu ea seara si atat. De cate ori pe zi se da cu ea stie careva si daca e buna de ceva? o sa ajungem cu niste sani imensiiiiiiiiiiii.....ooooooooo Offline #27 2007-04-14 13:53:27
Re: Cresterea sanilortot ce speram e sa mai cresca si ei ......dar de crema contur bust nu stiti nimic? Offline #28 2007-04-14 13:55:11
Re: Cresterea sanilorInsuficienta ovariana, insuficienta dezvoltare a sanilor si a altor caracteristici feminine - o lingura de miere se amesteca bine cu o lingurita de tinctura si se ia pe stomacul gol inainte de masa. Se iau 3-4 asemenea doze pe zi. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #29 2007-04-14 14:00:03
Re: Cresterea sanilorpoti sa fac in felul urmator te dai un pik cu parfum p incheietura mainii pui tinctura cu miere in lingurita si hap iti tzii respiratia sa nu mirosi. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #30 2007-04-14 14:04:51
Re: Cresterea sanilordar pe langa tratament mai folositi creme ceva ? eu nu va las pana cand nu o sa imi ziceti si de crema contur daca stiti cum si de cate ori pe zi tre s ate dai cu ea......normal cine a mai incercat Offline #31 2007-04-14 14:11:42
Re: Cresterea sanilortinctura de mara, ma fetelor spune-ti tot ce stiti ma intereseaza . i-am zis prietenului acum de branca ursului ca tot discut cu voi pe forum el" yummy baga mare" Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #32 2007-04-14 14:23:54
Re: Cresterea sanilorla urma urmei de ce l-as trage de urechi , k si eu vreau s-mi creasca Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #33 2007-04-14 14:33:27
Re: Cresterea sanilornu conteaza marimea conteaza cum il fol ))). ma iubeste asa cum sunt dar nah.. ar vrea si el sa am sanii mai mari, lasa ca e f bine a lui cum este nu e nevioe de mai mare sau mai groasa sau mai stiu eu cum . se multumeste si cu ei asa nu-s mari dar nici micutzi sa nu am delok, cand sunt in perioada aia se mai umfla si ei Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #34 2007-04-14 14:48:09
Re: Cresterea saniloroo da ce filozofic . pai da dar nushu mi-a zs odata ca si-a dorit mereu o prietena cu sanii mari...si m-a fct sa ma simt cam prost atunci. si i-am dat peste nas cu replika" esentele tare se gasesc in sticlute mici". Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-04-14 14:52:19) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #35 2007-04-14 17:43:16
Re: Cresterea sanilorcrek mai bine mananci mararul decat sa te masezi cu el poate iti raman sanii verzi Offline #36 2007-04-14 21:03:36
Re: Cresterea sanilorar fi culmea asta... sa ramana verzi.desi nu-mi place sa mannac marar, am auzit ca mestecat ajuta si la respiratia proaspata a gurii si la dinti (albirea lor). Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #37 2007-04-15 14:12:44
Re: Cresterea sanilorstiti care e faza pana la urma? daca produsele acestea de 50 de mii (tinctura de marar) si altele ar da rezultate, nici vedetele nu si-ar mai pune silicoane...am sa incerc si eu...dar daca era asa de usor...sa bei niste sirop de marar....se indopau vedetele cu verdeturi si nu se mai chinuiau cu silicoane...care si asa nu sunt deloc ieftine Offline #38 2007-04-15 14:30:39
Re: Cresterea saniloroftopic:e adevarat ca branca ursului iti creste apetitul sexual?eu pe al meu l-am cam pierdut si nu stiu ce sa fac sa-l recapat,help. Iubeste si vei fi iubit Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|