|
Nu esti logat.
Cresterea sanilor-4#58 2008-01-18 04:04:58
Re: Cresterea sanilorse mai ia si tinctura de lemn dulce eu inca nu am incercat dar cika snt bune... iubeste si vei iubit.... Offline #59 2008-03-16 23:51:43
Re: Cresterea sanilorpana la urma a avut cineva vrun efect?? ca sunt foarte curioasa! www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #60 2008-03-17 00:53:02
Re: Cresterea sanilorchiar sunt bune chestiile astea?eu nu as risca...intrebati doctorul mai intai!chestiile astea fac bine la ceva dar rau la altceva!nu stii cum iti deregleaza hormonii...si ganditi-va si la alta chestie: dak va cresc trebuie sa va cumparati iarasi sutiene ))))) eu am o gramada,dak as lua tinctura/pastile si mi-ar creste mult si ar trebui sa-mi iau sutiene mai mari...as innebuni (sunt obsedata de lenjerie)))))))))))) Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-03-17 00:53:22) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #61 2008-03-17 09:43:33
Re: Cresterea saniloreu zic ca un sutie push up rezolva problema mai repede decat toti ursii si lemnele Offline #62 2008-03-17 09:47:10
Re: Cresterea sanilor
subscriu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#63 2008-03-17 09:48:16
Re: Cresterea sanilorsi pe langa sutien un pic de sport...innot nu strica N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #64 2008-03-17 09:50:22
Re: Cresterea sanilorasa zic si eu, dar cand dispare sutienul surprizaa!! Offline #65 2008-03-17 09:51:50
Re: Cresterea sanilorehhh oana si eu sani mici! cateodata nici nu ma sinchisesc sa pun sutien decat daca e bluza transparenta sau ceva de genul asta.... vara nici nu ma gandesc sa imi pun pe canicula aia sutien mai trebuie.... ... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #66 2008-03-17 09:54:30
Re: Cresterea sanilormie mi-au crescut sanii acum de la ac...ma rog, arata mai bine in sutien...sanii mei oricum nu sunt frumosi, asa ca ori mari, ori mici mi-e egal....e drept ca uneori sunt asa de mici...de parca nici n-ar fi paradoxal, nu m-am simtit niciodata bine cu sani mari, i-am avut cand eram grasuta si ma enerva cum se uitau baietii la mine ca la o halca de carne... cre'ca de atunci nu-mi mai tb sani "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #67 2008-03-17 09:57:49
Re: Cresterea sanilornici eu nu port sutien vara.. cand merg la plaja doar Offline #68 2008-03-17 09:59:29
Re: Cresterea sanilorla mine ac.nu au avut efectul asta ai mei sunt micuti dar sunt frumosi si fermi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #69 2008-03-17 10:01:45
pune poza, pune poza sa videm "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #70 2008-03-17 10:03:04
Re: Cresterea sanilornu ca imi dau fetele ban VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #71 2008-03-17 10:03:55
Re: Cresterea sanilor"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #72 2008-03-17 10:05:37
Re: Cresterea sanilorsi ai mei sunt fermi si de cand am incaput sa mai fac exercitii arata si mai bine macar bine ca au forma ok. mi-a dat si mie Dzeu ceva Offline #73 2008-03-17 10:07:00
Re: Cresterea sanilorai mei sunt rotunzi si tari VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #75 2008-03-17 10:48:25
am incercat eu cu lemn dulce acum vreo cativa ani, dar nu cu tinctura ci cu praf de lemn dulce si trebuia sa tin sub limba o lingurita de praf in fiecare dimineata cam vreo jumatate de ora dupa care sa inghit. cred ca am incercat vreo 3 zile si dupa ce am vomitat de vreo 2 ori de la el, nu mi-a mai trebuit are un gust oribil. dulce dar f gretos. intre timp am scapat de complex: am sanii mici si fermi dar frumosi. si daca lui ii plac asa mult, e ok. Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-03-17 10:48:51) Offline #76 2008-03-17 14:45:02
Re: Cresterea sanilorhm... mi-ati dat idei... acu e post... numa bine ii fac un cadou de iepurash lui iubi peste vreo luna Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|