|
Nu esti logat.
Facultatea#1 2007-03-27 19:01:42
facultateaurmati o facultate pe care ati vrut sa o faceti?intreb pt. ca am foarte multi colegi si prieteni care sunt la o anumita facultate doar pt. ca asa au hotarat parintii:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2007-03-27 19:07:36
Re: facultateain ziua in care am luat bacul, ai mei m-au intrebat ce facultate vreau sa fac. si cum o profesoara mi-a spus ca mi s-ar pottrivi sociologia iar mie imi placea psihologia, acum le-am facut 2 in 1 la spiru. Nobody home Offline #3 2007-03-27 19:10:51
Re: facultateaeu m-am dus unde s-a nimerit mai mult..nefiind influentata de ai mei.sper k din toamna sa fac psihologia la ID in paralel cu facultatea asta Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #4 2007-03-27 19:11:44
Re: facultateadin nefericfire nu toti parintii sunt asa bine ca si-a revenit tata intre timp:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-03-27 19:15:52
Re: facultateaEu am ales psihologia pt ca imi place. Desi toata lumea incerca sa ma convinga sa dau la altceva (incepand cu profesorii meu din liceu, pana la colegi, prieteni, boyfriend, parinti). Dar hotatrarea am luat-o eu...si mi-au respectat-o. Problema lor (a tuturor) era ca in Romania nu prea se cauta psihologi (mentalitatea romanilor...nah...nu ma duc la psiholog ca nu-s nebun) si o sa fac degeaba facultatea ca n-o sa am unde sa ma angajez..de deschis cabinet e greu si chiar daca as reusi ca n-o sa am pacienti...etc. Dar daca imi place...asta fac. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-03-27 19:16:40) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#6 2007-03-27 19:18:24
Re: facultateaeu mi-am dorit sa fac medicina de cand eram in clasa a 6-a...a fost singura facultate la care am dat examenul de admitere cu gandul ca daca nu intru stau un an acasa si incerc anul urmator.nu aveam nimic de rezerva...bine ca n-a fost nevoie mi-a fost greu pt ca eu am terminat filologia, dar acum e bine, imi place si nu imi pare rau chiar daca mi-am nenorocit sanatatea la propriu... mami de minuni Offline #7 2007-03-27 19:19:43
Re: facultateapai nici pe mine nu a reusit tata sa ma convinga sa fac alta facultate ma ajutat si mama foarte mult aici am fost sprijinita de ea:).eu nu am vrut sa dau la stat ci sa fac o facultate poarticulara unde a fost si sora mea (Dimitrie Cantemir) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-03-27 19:21:11
Re: facultateaEu fac dreptul sunt anul 2, initial vroiam psihologie, dar m-am gandit ca nu prea am multe sanse cu psihologia pt ca la noi inca nu obisnuieste lumea sa mearga la psiholog si am decis sa fac dreptul pt ca am mai multe optiuni dupa ce termin. #9 2007-03-27 19:23:52
Re: facultateaunde esti la drept? da dreptul iti da ceva optiuni VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2007-03-27 19:27:17
Re: facultateafelicitari pt. bursa stiu cat este de invatat la noi:) daca imi merge bine si in vara in sesiune poate am si eu bursa(adica reducere la taxa) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #12 2007-03-27 19:35:03
Re: facultateams...pe mine ma dispera civilul mi se pare infernal de-a dreptul....penalul imi place f mult si am si o profesoara exceptionala, dar mi-e teama cu civilul asta ca e cel mai imp la drept. u in ce oras faci fac? #13 2007-03-27 19:37:39
Re: facultateaoffff si mie imi da dureri de cap civilul:((( si eu prefer penalul si administrativul imi place.dar nu stiu ce o sa fac cu civilul asta........ sunt in buc. la facultate Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-03-27 19:37:55) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2007-03-27 19:52:24
Re: facultateaeu sunt anul I la psihologie in cluj...vad ca multe dintre voi ati fi vrut sa dati la psiho dar va oprit mentalitatea...pe mine n a reusit deoarece odata cu integrarea in UE psihologii in scoli, institutii, firme v or fi necesari...bine...deocamdata nu e asa...dar pe cand termin eu lucrurile vor trebui sa se schimbe...fie ca vrea romanul sau nuh...eu am fost sustinuta si de parinti si de iubit...si de prieteni...am mai auzit si eu de parinti care si impun dorintele...sincer nu i inteleg...e f important sa faci ceva ce ti place ca sa poti face cu pasiune...oricum in final nu styu cati dintre noi vor lucra in domeniul pe care l au studiat in facultate (eu vad un caz ca asta in familia mea...tatal meu a terminat inginerie petroliera si acuma are o firma de resapare...n au nici o legatura) happy with him...inlove with him... Offline #15 2007-03-27 20:30:31
Re: facultateaeu la medicina m-am hotarat in primul semestru din clasa a 12-a.m-am apucat de invata chimie si biologie(eram la filologie si nu faceam astfel de obiecte),am dat admitere si am intrat.daca era sa nu intru probabil faceam psihologie,nu cred ca as fi putut sta un an acasa ca sa invat mai mult,si oricum m-as fi descurajat.acum nu-mi pare rau ca sunt la aceasta facultate,desi uneori ma mai indoiesc de alegerea facuta.sper totusi sa ajung un bun medic,dar mai intai sa ajung in anul 3(trebuie sa-mi iau toate ex anul acesta,e prag) Offline #16 2007-03-27 20:34:42
Re: facultateabafta ionela happy with him...inlove with him... Offline #17 2007-03-27 20:49:50
Re: facultateaeu am vrut la psihologie la stat,si pt ca imi doream f tare eram ferm convinsa ca voi intra ,dar nu am intrat asa ca am ales o facultate care mi s-a parut interesanta "Relatii internationale si studii europene",desi nu mi-a placut vreodata istoria,am zis ca daca nu am intrat acolo poate nu e menirea mea,dar aceasta a inceput sa-mi placa f.mult si nu mai vreau sa fac psihologia,deocamdata:) Sinistra-i existenta omeneasca,si pururi fara sens,fatalitatii i-ajunge o paiata. Offline #18 2007-03-27 21:22:08
Re: facultateacineva la romano-americana....io sunt la relatii comerciale financiar-bancare interne si internationale anul I """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #19 2007-03-27 23:08:19
Re: facultateaEu sunt in ASE (Bucuresti ) la Facultatea de Comert..am intrat dintr-o prostie cred, si de fiecare data cand ma gandesc la trecut imi vine si mie sa rad. My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|