|
Nu esti logat.
Facultatea-3#39 2007-03-31 10:36:23
Re: facultateamiki-m dar de ce nu ai incercat sa faci 2 facultati (una fortata de ai tai si una care sa iti placa)..poate mergea asa My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #40 2007-03-31 14:57:32
Re: facultateainfinity pt a face 2 facultati iti trebuie bani.facultatea asta mio platesc parinti.eu nu lucrez nu pt ca nu as vrea ci pt ca am o problema de sonatate si nu mi-am gasit un job care sa nu afecteze. Iubeste si vei fi iubit Offline #41 2007-04-02 08:39:47
Re: facultateamiki imi pare rau sa aud asta pai...in cazul asta iti termini facultatea asta si apoi faci ceva ce iti place,nu? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #42 2007-06-16 13:55:10
Re: facultateafetele care sunteti la ase, stiti cumva ce masterate sunt pe resurse umane? Nobody home Offline #43 2007-06-16 15:32:38
Re: facultateaeu sunt la facultatea de stiinte economice...la turism comert servicii...anul 3...imi place foarte mult ceea ce studiez....si sper ca intr-o zi sa fiu un bun manager;)) "prieteni sunt numai aceeia care arata prietenie!" Offline Publicitateloading...
#44 2007-06-16 15:42:14
Re: facultateaSi eu sunt la ase si din cate stiu...pentru resurse umane poti face un masterat in management. So, incearca la facultatea de management. Secretarele sunt destul de dragutze si te pot ajuta. Sau pe www.ase.ro. Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau Offline #45 2007-06-16 16:03:27
Re: facultateape site am intrat, dar nu am gasit nimic. multumesc. o sa trec pe acolo sa ma interesez. Nobody home Offline #46 2007-06-16 16:24:17
Re: facultateaNashira incearca sa intrii aici: http://www.ase.ro/site/despre/managemen … t-2007.pdf Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau Offline #47 2007-06-16 16:32:20
Re: facultateasaru'mana mult. asta vreau. Nobody home Offline #48 2007-06-16 16:33:11
Re: facultateaN-ai pentru ce . Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau Offline #49 2007-06-16 16:38:42
Re: facultateaeu sunt la politehnica termin acum anul I si asta mi-am dorit cam d p la inceputl clasei a 12-a..pt k pana atunci si eu k si toti imi doream sa dau la ase pana cand mi-a taiat profa d economie pofta cu un 1 d n-am mai suportat materia:D parintii mei m-au lasat sa fac c vor...pt k pana la urma e viata mea si alegerea mea...tata putin in preajma admiterii ma intreba dak chiar vreau la poli e fac mai de mult baieti...dar acum sunt foarte multe fete si desi e greu imi pare bine foarte bine k n-am dat la ase:D desi visul oricariu politehnist e ase-ul( p toti peretii si toate bancile scrie "mai bine dadeam la ase" sau "choose ase choose life" ) Offline #50 2007-06-21 10:54:57
Re: facultateaeu sunt la management financiar contabil, anul I, la spiru si imi place ... Offline #51 2007-06-21 12:15:59
Re: facultateaeu vreau la relatii publice si comunicare si dau admitere anu asta...problema e k nush in cadrul carei facultati- sa ma duc la universitate in cadrul facultatii de litere sau la snspa?? kiar sunt nedumerita...tind oarecum spre litere,mai ales k la snspa e o bataie mare de tot pe locuri..oricum,imi incerc norocu la ambele...sa vdm ce o iesi Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #52 2007-06-21 12:18:07
Re: facultateaLelaina iti spun din surse sigure si din experienta sa la snspa chiar nu se merita sa te duci VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #53 2007-06-21 12:46:43
Re: facultateaeu fac teologie didactica, imi place la nebunie desi stiu ca o sa fiu platita prost ca profesoara si mai sunt privita si ciudat in sensul ca nu inteleg unii ce caut eu acolo, dar cum eu sunt mai miserupista asa nu-mi pasa ce cred ceilalti.dar mai am o dragoste, literele , asa ca anul asta sau la anul ma apuc si de ele. dar numai la unibuc nici nu ma gandesc la o facultate particulara. Offline #54 2007-06-21 12:53:03
Re: facultateaioana dinu eu fac litere si sincer cat mi-ar fi placut mie in liceu engleza si romana..akm mi s-a acrit.Iar ca profesoara nici nu ma gandesc..de aia acum dau la o alta facultate..am comis cea mai mare greseala din viata sa dau la litere(engleza-spaniola)....si vad ca nu doar eu regret ci si fina mea care e profa de romana(si ea a terminat teologie litere da akm ceva ani cand puteai sa te specializezi pe romana) si vad ca si soara prietenului meu care preda si romana si franceza..si nu stie cum sa plece ,sa gaseasca alt loc de munca..ptr cat bagi in facultate nu se merita Offline #55 2007-06-21 12:56:31
Re: facultateaeu nu mai am dubla specializare aici si e f aiurea. la ce dai acum butterfly? eu chiar trebuie sa mai fac una si in afara de litere nu mi-ar placea nimic. Offline #56 2007-06-21 13:23:37
Re: facultateadau la psihologie.da stiu ca acum nu mai poti avea dubla specializare daca esti la teologie si mi se pare corect ptr ca fetele de la teologie inainte faceau ff putina romana fata de cele cu romana principal,..nu prea era corect unele invatau de rupeau si ajungeau la aceleasi posturi Offline #57 2007-06-21 13:28:55
Re: facultateaeu sunt la spiru, marketing si afaceri economice internationale pot spune anul 3 ca am luat toate examenele . e ok si imi place ce fac acolo cu metodele de evaluare nu prea sunt de acord se stie din topicul "spiru haret" Avem 1 an si 5 lunite Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|