homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Facultatea-5

#77 2007-06-22 02:36:54

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

Re: facultatea

nu mai stau acuma ca am examen dimineata si trebuie sa ma odihnesc. mai vb maine dc vrei..papa si noapte buna

Cu zambetul pe buze...

#78 2007-06-22 02:37:57

innana
Sr. member
De la: Cluj
Site

ok putem vb si pe mess

Cu zambetul pe buze...

#79 2007-06-22 02:38:08

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare

ok....pa...pa...shi ms....atunci o sa vb aici sau o sa  tinem legatura shi prin mail...dak eshti de acord....noapte buna:-h

#80 2007-06-22 02:40:29

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare

ti-am trimis mail cu id-ul meu....

#81 2007-06-22 12:10:46

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

oftopic.sunt plina de mici dracusori.vin de la examen si ala cum dadeam lucrarile se uita putin pe ele si punea si nota.ati patit si voi asa ceva? ca ala bag mana in foc ca nu le citea cu atentie o sa fie crima si pedeapsa grater la examenul asta

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#82 2008-04-10 18:55:00

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

fetelor... eu dau admitere anul asta la ase... in principal vreau finante banci sau rei.. insa merge si marketing sau.. management! cele care sunteti la ase... ce ma sfatuiti? cum e facultatea... cum a fost admiterea? profii... examenele... prezenta hmm puss

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#83 2008-04-10 20:52:09

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

eu dupa cum stiti sunt la lb straine......dintr'un acces de moment si intamplari aleatorii care au dus la acest acces lol
eu prin liceu am vrut sa dau (pe rand) la psihologie..multi ani am zis asta..si'n clasa a 12a..la politia de frontiera(oradea)(scoala de sub nu facultate) sau petrochimie.am ajuns la lb straine...ma rog
daca ar fi sa o iau acum de la capat..as face jurnalism sau mai degraba psihologie........
aah..si daca as fi tot la lb straine iar anu1, as face in paralel facultativ de portugheza...am incercat prin anul 2 dar n'am mai avut companioane sa fac grupa lol nu vrea nimeni sad
si da..iubirea mea cea mare e spaniola si n'o dau pe nimic...(poate doar pe portugheza)

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-04-10 20:52:29)

6 ani de dragoste  hjarta

#84 2008-04-10 21:02:08

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

ca sa ma bag si eu in seama..tongue eu vroiam s dau la politehnik,dar pt k nu am avut voie s dam bac-ul l fizik m-am razgandit..am dat la universitate,la biochimie..n-aveam nici o tb cu asta rotfl si akuma m kinui s imi umplu golurile,dar tb sa ma laud k sunt la stat si am luat si bursa anul asta...sper sa iau si la anul..

Sa nu te astepti sa te salut!

#85 2008-04-10 21:22:58

levantica
New member
Inregistrat: 2008-02-02

eu am terminat asistenta sociala...desi mi-am dorit teologie sau conservatorul dar din motive obiectine nu s-a putt si asta era mai aproape de ce imi doream...inca nu lucrez in domeniu, dar sper sa lucrez odata...
eu_vreau, ma gandeam ca esti medic dupa unele raspunsuri in care dadeai explicatii ...ce specializare ai?

#86 2008-04-10 21:28:22

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu sunt la geografia turismului... adica aproape pot sa spun ca am fost, pt ca (daca nu mai stau pe forum si ma apuc de proiectele cu care am ramas in urma big_smile) termin anul 4. e cea mai frumoasa facultate posibila... profesorii sunt prietenii nostri de pahar si "dusmanii" nostri doar la examene, se pleaca in practici "de studiu" (a se vedea ghilimelele si a se citi "de distractie"), se invata lucruri noi (profii sunt la curent cu tot ce misca in europa in domeniu)... colegi faini (99,9% big_smile). chiar daca as sti ca ies somera, tot nu mi-ar parea rau de facultatea asta... au fost, cu adevarat, cei mai frumosi ani!! (asta spus NU de o nostalgica, ci de un om sceptic total... am urat liceul si am intrat in facultate cu "nervi", voiam sa termin odata cu invatatul si sa ajung cat mai repede in servici, pe banii mei... in facultate am descoperit ca-mi place la nebunie... mi-as dori sa am ocazia sa raman in invatamant la facultatea asta (ca la alta chiar de as putea n-as vrea)).

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#87 2008-04-10 21:37:18

skumpi
Vizitator

eu is la psihologie...parintii mei au fost de`acord adika nu au comentat nik...m`au sustzinut
pana in clasa a 10`a am visat numai medicina....dupa ce ni s`a predat psihologia numa aia am vazut si acolo m`am dus...incurajata f mult si de o vecina-prietena f buna care e psiholog smile
Oricum...nu ma vad facand altceva...nu visez sa`mi deschid cabinet sau de`alea k stiu k e foarte greu...incerc sa fiu cat mai realista...si imi doresc f mult sa lucrez in special cu copiii, adolescentii !

#88 2008-04-10 21:41:00

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

eu am dat la constructii.Nu stiu de ce lol Glumesc.Fratele meu era acolo,si ma fascina tot ce facea el lol Nu regret,e o meserie de viitor.E foarte grea,dar daca ai bunavointa..merge lol Imi place tot ce este legat de ea:colegii,profii,meseria. Parintii nu aveau nimic de comentat,oricum..pt ca nu sunt genul care sa isi impuna pctul de vedere,si aveau incredere in capacitatea mea de decizie smile

#89 2008-04-10 21:59:11

katami
Platinum member

si eu am vrut medicina la un moment dat... dar am renuntat si nu-mi pare rau (am dat anul asta si am rezistat psihic un semestru - fara sesiune). nu mi s-a parut deloc imposibila... dar, vorba anei: iti nenorocesti sanatateea. ori eu stau cel mai bine cu instinctul de conservare... inca nu s-a inventat examenul care sa-mi strice mie somnul de frumusete. si stau la fel de bine cu instinctul de libertate si cu dreptatea: daca m-ar calca pe bataturi vreunu' care nu ma trece ca n-am ochi frumosi... as face urat tare... si asa cat am fost acolo eram singura "cu gura mare", care aveam tupeul sa le raspund senin la profi "nu, puneti-mi 4 linistit, don' prof, dar desenele nu mi le-am facut si nici n-am de gand sa le fac, pt ca nu am talent si, deci, nu-mi vor folosi la nimic, de aia a dat Dumnezeu atlase pe lume, pt astia fara dar de pictor ca mine".

spunea un om dupa ale carui carti imi ghidez eu multe chestii din viata (lazarev) ca nu ajung medici decat cei care au o doza maaare de iubire dezinteresata in ei. ei bine... cand eram in liceu intelegeam prin asta a fi capabil sa stai langa oamenii in suferinta, sa le vorbesti frumos, sa ii ajuti (preferabil fara sa lesini sau sa ti se faca greata cand vezi sange). si ziceam ca as fi buna de asa ceva si ca acolo mi-e "menirea". acum... am ajuns la concluzia ca, la medicina, doza asta de iubire dezinteresata se masoara in numarul de ore/zile/luni/ani pe care esti dispus sa le/ii sacrifici pt a INVATA zeci si sute de pagini, pt ca, pe viitor, sa fii capabil sa le faci bine celor din jur. cu alte cuvinte, esti bun de medic daca poti sa-ti rupi din timpul tau, sanatatea ta, somnul tau, masa ta, viata ta personala pt a TE PREGATI sa devii devotat celor in suferinta.

cand am inteles asta... mi-am retras dosarul de la medicina. e clar ca n-am genul asta de iubire dezinteresata. respect celor care pot... mie mi-ar fi placut enorm sa fiu medic... dar cred ca, trecand prin medicina, as fi ajuns sa-mi urasc meseria...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#90 2008-04-10 22:01:14

meme
Full member
Inregistrat: 2007-10-16

levantica...ai vrut sa dai la cons ? cantai la instrument ? ..of..eu m'am saturat de muzica dupa 12 ani imi ajunge...vreau altceva...problema e ca nu stiu exact ce...ca as da la vreo 3-4 facultati sad

suntem actori pe o scena dominata de visuri.....

#91 2008-04-10 22:02:38

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

la mine e grea decizia acum..sunt in clasa a 12-a si mai este putin pana la bac. Si inscrierea la facultate. Pana in clasa a 11-a eram convinsa ca ma duc la medicina. atunci am ajuns sa urasc anatomia din cauza profei, asa ca m-am razgandit. Sora-me e la stiinte economice in cluj si vad ca-i place, ca profii is de treaba, ca e misto totu, si nu e nici chiar asa greu, m-am gandit si eu sa ma duc acolo. Insa imi place foarte mult chimia si mi-a zis acum cineva ca tot la cluj, la babes, la facultatea de chimie este specializarea inginerie chimica si economic. Unde se face si chimie, si ceva ise. dar problema e ca nu-mi plaace de nici o forma fizica si cuvantul "inginer" ma duce cu gandul la fizica. Degeaba ma consult cu parintii sau cu prietenul, ca toti zic sa fac ce vreau si ce-mi place. Si acum am de ales intre cele doua.
NU e nimeni la chimie sa-mi zica si mie ce si cum?

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#92 2008-04-10 22:03:56

mykutza
Moderator

katami a scris:

desenele nu mi le-am facut si nici n-am de gand sa le fac, pt ca nu am talent si, deci, nu-mi vor folosi la nimic, de aia a dat Dumnezeu atlase pe lume, pt astia fara dar de pictor ca mine

am facut si eu in primul an la desene la anatomie,histologie si la zoologie de mi-am blestemat zilele...dar a trecut..akuma e bn smile

#93 2008-04-10 22:10:26

katami
Platinum member

ancutika, eu cred ca daca ai putut invata chimia, fizica (daca este) va fi o joaca de copii! rotfl

cuvantul "inginer" iti da destul prestanta in unele situatii... asta iti zic din experienta, la mine toti se uita neincrezatori "tie ce-o sa-ti scrie pe diploma cand termini? baremi de faceai geologie sa iesi inginer...."

daca vrei neaparat, du-te intr-o zi la facultate si agata vreun student (preferabil dragut big_smile) si roaga-l sa-ti faca rost de un plan de invatamant. eu asa faceam... si eu gandeam ca si tine in cl a 12 a, imi puneam bariere "acolo nu ma duc ca se face cutare obiect" (la mine "ghimpele" a fost si va ramane.. chimia big_smile). ceea ce, nu te supara, e o prostie... acum n-as mai zice la fel... orice este invatabil pe lume... strangi din dinti un semestru, maxim un an... dar faci toata viata dupa ceva care sa-ti placa!

multa bafta!

myhaela... probabil tu ai avut motivatia necesara... eu eram deja la a doua fac, cu sictiru-n mine smile deci n-a mers si gata... iar chestiile cu desenele sincer le cred niste prostii... fiecare om invata in felul lui, poate unu invata mai bine daca ii povesteste cineva cum arata cutare organ/tesut... de ce sa hotarasca ei ca tre sa desenez?

offtopic... imi place avatatul tau la nebunie... shaved pussy rotfl

Ultima oara a fost editat de katami (2008-04-10 22:12:31)

#94 2008-04-10 22:16:56

mykutza
Moderator

mda ..am avut motivatia k eram speriata ..in primul an...tongue crede-ma k nu mi-a ramas nimik in kp din desenele alea..poate ceva pe la anatomie la oase..da la histo...acklad
:offtopic:cu avatarul vroiam s o concurez p rallu da vad k a devenit serioasa..sad akuma o concurez p janis..tongue

Ultima oara a fost editat de myhaela87 (2008-04-10 22:19:30)

#95 2008-04-10 22:51:30

katami
Platinum member

e criminala... ce fatzuca trista are rotfl nu-i place shaved lol vrea blanita ei pufoasa inapoi ....
(na ca si eu o concurez acu pe janis.... la vorbit cu "subtext") big_smile

vezi... demonstratia mea era corecta, referitor la inutilitatea desenelor! lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.