|
Nu esti logat.
Facultatea-5#79 2007-06-22 02:38:08
Re: facultateaok....pa...pa...shi ms....atunci o sa vb aici sau o sa tinem legatura shi prin mail...dak eshti de acord....noapte buna:-h Offline #80 2007-06-22 02:40:29
Re: facultateati-am trimis mail cu id-ul meu.... Offline #81 2007-06-22 12:10:46
Re: facultateaoftopic.sunt plina de mici dracusori.vin de la examen si ala cum dadeam lucrarile se uita putin pe ele si punea si nota.ati patit si voi asa ceva? ca ala bag mana in foc ca nu le citea cu atentie o sa fie crima si pedeapsa la examenul asta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#82 2008-04-10 18:55:00Re: facultateafetelor... eu dau admitere anul asta la ase... in principal vreau finante banci sau rei.. insa merge si marketing sau.. management! cele care sunteti la ase... ce ma sfatuiti? cum e facultatea... cum a fost admiterea? profii... examenele... prezenta El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #83 2008-04-10 20:52:09
Re: facultateaeu dupa cum stiti sunt la lb straine......dintr'un acces de moment si intamplari aleatorii care au dus la acest acces Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2008-04-10 20:52:29) 6 ani de dragoste Offline #84 2008-04-10 21:02:08
Re: facultateaca sa ma bag si eu in seama.. eu vroiam s dau la politehnik,dar pt k nu am avut voie s dam bac-ul l fizik m-am razgandit..am dat la universitate,la biochimie..n-aveam nici o tb cu asta si akuma m kinui s imi umplu golurile,dar tb sa ma laud k sunt la stat si am luat si bursa anul asta...sper sa iau si la anul.. Sa nu te astepti sa te salut! Offline #85 2008-04-10 21:22:58
Re: facultateaeu am terminat asistenta sociala...desi mi-am dorit teologie sau conservatorul dar din motive obiectine nu s-a putt si asta era mai aproape de ce imi doream...inca nu lucrez in domeniu, dar sper sa lucrez odata... Offline #86 2008-04-10 21:28:22
Re: facultateaeu sunt la geografia turismului... adica aproape pot sa spun ca am fost, pt ca (daca nu mai stau pe forum si ma apuc de proiectele cu care am ramas in urma ) termin anul 4. e cea mai frumoasa facultate posibila... profesorii sunt prietenii nostri de pahar si "dusmanii" nostri doar la examene, se pleaca in practici "de studiu" (a se vedea ghilimelele si a se citi "de distractie"), se invata lucruri noi (profii sunt la curent cu tot ce misca in europa in domeniu)... colegi faini (99,9% ). chiar daca as sti ca ies somera, tot nu mi-ar parea rau de facultatea asta... au fost, cu adevarat, cei mai frumosi ani!! (asta spus NU de o nostalgica, ci de un om sceptic total... am urat liceul si am intrat in facultate cu "nervi", voiam sa termin odata cu invatatul si sa ajung cat mai repede in servici, pe banii mei... in facultate am descoperit ca-mi place la nebunie... mi-as dori sa am ocazia sa raman in invatamant la facultatea asta (ca la alta chiar de as putea n-as vrea)). Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #87 2008-04-10 21:37:18
Re: facultateaeu is la psihologie...parintii mei au fost de`acord adika nu au comentat nik...m`au sustzinut #88 2008-04-10 21:41:00
Re: facultateaeu am dat la constructii.Nu stiu de ce Glumesc.Fratele meu era acolo,si ma fascina tot ce facea el Nu regret,e o meserie de viitor.E foarte grea,dar daca ai bunavointa..merge Imi place tot ce este legat de ea:colegii,profii,meseria. Parintii nu aveau nimic de comentat,oricum..pt ca nu sunt genul care sa isi impuna pctul de vedere,si aveau incredere in capacitatea mea de decizie Offline #89 2008-04-10 21:59:11
Re: facultateasi eu am vrut medicina la un moment dat... dar am renuntat si nu-mi pare rau (am dat anul asta si am rezistat psihic un semestru - fara sesiune). nu mi s-a parut deloc imposibila... dar, vorba anei: iti nenorocesti sanatateea. ori eu stau cel mai bine cu instinctul de conservare... inca nu s-a inventat examenul care sa-mi strice mie somnul de frumusete. si stau la fel de bine cu instinctul de libertate si cu dreptatea: daca m-ar calca pe bataturi vreunu' care nu ma trece ca n-am ochi frumosi... as face urat tare... si asa cat am fost acolo eram singura "cu gura mare", care aveam tupeul sa le raspund senin la profi "nu, puneti-mi 4 linistit, don' prof, dar desenele nu mi le-am facut si nici n-am de gand sa le fac, pt ca nu am talent si, deci, nu-mi vor folosi la nimic, de aia a dat Dumnezeu atlase pe lume, pt astia fara dar de pictor ca mine". Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #90 2008-04-10 22:01:14
Re: facultatealevantica...ai vrut sa dai la cons ? cantai la instrument ? ..of..eu m'am saturat de muzica dupa 12 ani imi ajunge...vreau altceva...problema e ca nu stiu exact ce...ca as da la vreo 3-4 facultati suntem actori pe o scena dominata de visuri..... Offline #91 2008-04-10 22:02:38
Re: facultateala mine e grea decizia acum..sunt in clasa a 12-a si mai este putin pana la bac. Si inscrierea la facultate. Pana in clasa a 11-a eram convinsa ca ma duc la medicina. atunci am ajuns sa urasc anatomia din cauza profei, asa ca m-am razgandit. Sora-me e la stiinte economice in cluj si vad ca-i place, ca profii is de treaba, ca e misto totu, si nu e nici chiar asa greu, m-am gandit si eu sa ma duc acolo. Insa imi place foarte mult chimia si mi-a zis acum cineva ca tot la cluj, la babes, la facultatea de chimie este specializarea inginerie chimica si economic. Unde se face si chimie, si ceva ise. dar problema e ca nu-mi plaace de nici o forma fizica si cuvantul "inginer" ma duce cu gandul la fizica. Degeaba ma consult cu parintii sau cu prietenul, ca toti zic sa fac ce vreau si ce-mi place. Si acum am de ales intre cele doua. 16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa boy Offline #92 2008-04-10 22:03:56
Re: facultatea
am facut si eu in primul an la desene la anatomie,histologie si la zoologie de mi-am blestemat zilele...dar a trecut..akuma e bn Sa nu te astepti sa te salut! Offline #93 2008-04-10 22:10:26
Re: facultateaancutika, eu cred ca daca ai putut invata chimia, fizica (daca este) va fi o joaca de copii! Ultima oara a fost editat de katami (2008-04-10 22:12:31) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #94 2008-04-10 22:16:56
Re: facultateamda ..am avut motivatia k eram speriata ..in primul an... crede-ma k nu mi-a ramas nimik in kp din desenele alea..poate ceva pe la anatomie la oase..da la histo... Ultima oara a fost editat de myhaela87 (2008-04-10 22:19:30) Sa nu te astepti sa te salut! Offline #95 2008-04-10 22:51:30
Re: facultateae criminala... ce fatzuca trista are nu-i place shaved vrea blanita ei pufoasa inapoi .... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|