homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Facultatea-8

#134 2008-07-15 11:20:34

persifona
Vizitator

Re: facultatea

angelaflory a scris:

aham..sar'mana persi dar am uitam pe site la ei si cica ar avea proba scrisa si la celelalte ....
il faci de anul asta? 30 mil costa nu?
pe toti care aud vor la resurse umane... asta vroiam si eu dar sa vad :-? ma uit si pe alte optiuni

30, da. Nush ce scrie pe site ca nu m-au interesat masterurile la REI, eu asta am auzit de la un prodecan de la noi.
toti la resurse? yikes pune-le piedica, fa ceva rotfl tre sa intram si eu si Janis.

#135 2008-07-15 11:22:05

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

rotfl2 rotfl2 rotfl2 hai ca le pun....desi eu dau la anu daca e ceva...tre sa strang 30 de bulioane first rotfl

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#136 2008-07-15 11:26:09

persifona
Vizitator

Ah, macar de tine "am scapat" rotfl da scapa-ne si de restul rotfl si la anu te scapam noi de aia care vor sa mai dea big_smile

#137 2008-07-15 11:28:12

angelaflory
Hero member

bun...incheiem afacerea rotfl
abea imi spui si mie daca ai dat proba scrisa sau nu si cum e big_smile ..oricum nota mea ar fi cam in jur de 8.5 cesafac

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#138 2008-07-15 11:32:37

persifona
Vizitator

La resurse umane nu e test. Nici locuri la buget, nici macar unu. La toate masterele complementare nu e niciunu.

Publicitate

loading...

#139 2008-07-15 11:33:57

angelaflory
Hero member

app care e diferenta dintre master complementar si cele aprofundate? cele complementare le fac cei care au terminat fac cu 3 ani si cele aprofundate  sunt pt cei cu 4 ani?:f?rv?nad:

Ultima oara a fost editat de angelaflory (2008-07-15 11:34:08)

#140 2008-07-15 11:45:57

persifona
Vizitator

Nu, alea complementare sunt seara, cele de aprofundare in tp zilei. Cele de aprofundare dau si dreptul la doctorat. Si nu-s f convinsa, dar am impresia ca de aprofundare poti face doar daca ai term facultatea aia (spre ex un master de aprof la rei doar daca ai terminat rei)

#141 2008-07-15 11:47:22

angelaflory
Hero member

aha...am inteles  ..ms puss

#142 2008-07-15 13:19:32

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

eu urmez facultatea pe care am vrut sa o fac..sunt la litere LMA anul 2.eu as fi vrut sa fac ceva limbi nordice pe langa engleza-finalndeza sau suedeza dar la mine nu erau,si nu m-am mai dus in cj doar pt asta .iar in buc se desfiintase suedeza.
in ansamblu sunt multumita de facultatea la care sunt,mai nasol e in sesiune-14 examene=stresss !! dar in rest e f ok smile
bine k nu am dat-o in bara asa cum am dat-o in liceu caand m-am dus la mate-info=groaznic din toate pc de vedere!!
sunt happy acum cu facultatea:D

Ultima oara a fost editat de OneOnly (2008-07-15 13:20:05)

They can because they think they can.

#143 2008-07-15 18:39:39

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Andreea89 a scris:

Toata clasa a12a pana acum , recent vroiam sa dau la medicina , eram sigura ca am sa pot sa profesa insa planurile mi s-au schimbat cand am auzit cat e de invatat , cat trebuie sa sacrifici , ce trebuie sa faci...La psihologie nu as vrea sa dau ca deja sunt multi care trb sa termine aceasta facultate si este o fac usoara(pff ce avantaj)insa nu ma atrage.Mie-mi plac animalele ,imi place sa le ingrijesc , sa le fac bine...de asta vreau sa dau la medicina veterinara.Insa nu sunt sigura ca asta vreau sa fac.E ceva nou pt mine si probabil o sa fie greu pentru ca eu am terminat filologia . Am 6 ani de invatat dar cam orice facultate se rezuma la atat cu tot cu master.As vrea sa`mi mai depun un al 2 lea dosar la FEAA(Facultatea de Economie si AdministrArea Afacerilor),dar nu cred ca intru la fara Taxa(anul trecut ult medie a fost 9.19) iar eu am 8.94(media pt intrat la FEAA)

Probabil o sa fac medicina veterinara.

acesta feaa este aceasi la care ma gand yo...adica aia din cadru universitatii buc??
sau alta...??

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#144 2008-07-15 18:54:35

Cassiopeia
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-09

Andreea89 a scris:

Toata clasa a12a pana acum , recent vroiam sa dau la medicina , eram sigura ca am sa pot sa profesa insa planurile mi s-au schimbat cand am auzit cat e de invatat , cat trebuie sa sacrifici , ce trebuie sa faci...La psihologie nu as vrea sa dau ca deja sunt multi care trb sa termine aceasta facultate si este o fac usoara(pff ce avantaj)insa nu ma atrage.Mie-mi plac animalele ,imi place sa le ingrijesc , sa le fac bine...de asta vreau sa dau la medicina veterinara.Insa nu sunt sigura ca asta vreau sa fac.E ceva nou pt mine si probabil o sa fie greu pentru ca eu am terminat filologia . Am 6 ani de invatat dar cam orice facultate se rezuma la atat cu tot cu master.As vrea sa`mi mai depun un al 2 lea dosar la FEAA(Facultatea de Economie si AdministrArea Afacerilor),dar nu cred ca intru la fara Taxa(anul trecut ult medie a fost 9.19) iar eu am 8.94(media pt intrat la FEAA)

sau Biotehnologii med-veterinare (USAMVB).. dureaza doar 4 ani tongue

Sim y 

#145 2008-07-15 19:41:43

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

Eu m-am inscris azi la FSEGA ( Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afagerilor) din cadrul universitatii Babes-Bolyai din Cluj. Desi initial vroiam ceva legat de chimie, ca era materia din liceeu care mi-a placut cel m-am mult, m-am razgandit, si sper ca am facut o alegere buna. Defaot cred ca la toate facultatiile de la Babes vreoiam intr-o vreme sa dau tongue
Sper de asemenea sa intru la buget..ultima medie de anu trecut de dupa redistribuire a fost 9.45 si media mea de admitere e 9.41. Vedem noi saptamana viitoare ce va fi...

Ultima oara a fost editat de ancutika (2008-07-15 19:44:03)

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#146 2008-07-15 19:45:02

skumpi
Vizitator

Andreea89 a scris:

scumpa mea sunt curioasa cine ti`a zis tzie ca psihologia e o facultate "usoara " ? :f?rv?nad:
si stai linistita k faptu k o termina multi ... ceea ce nu prea e adevarat k e un domeniu destul d nou la noi...nu o sa practice toti... wink

#147 2008-07-15 22:07:25

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

fetele, nu exista nicio facultate in tara care sa aiba acreditat profilul finante-banci la FR. deci imi vine sa ma dau cu capul de pereti...
cei de la hyperion sustin la ei pe site ca ar fi acreditata la fr..dar nu-mi vine a crede...
ce sa fac?hyperion?sau spiru?(barem spiru nici la zi nu e acreditata...grater()

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#148 2008-07-16 00:13:21

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

mihaela, nu gasesti nicaieri macar autorizat? eu sincer, te-as sfatui sa nu crezi in ce zic cei de la facultate si sa studiezi bine legea inainte sa te inscrii. iti zic din proprie experienta.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#149 2008-07-16 00:19:40

mihaela2289
Hero member

pai sunt autorizate provizoriu. niciuna acreditata. m-am uitat la toate, si al cele de stat...

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#150 2008-07-16 00:31:26

Andreea86
Hero member

e ok si autorizate. astea inseamna ca nu au dreptul sa sustina licenta...dar daca sunt acreditate la ZI, veti da licenta alaturi de cei de la ZI (adica la o facultate acreditata) si totul va fi ok. la spiru haret problema e ca multe din facultatile de la ID si FR nu-s nici macar autorizate.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#151 2008-07-16 14:34:56

mihaela2289
Hero member

adica daca nu apar in lista aia, forma d einvatamnt FR spre ex, si apare doar zi si id...inseamna ca fr nu e nici macar autorizata?!?!?!?

la spiru, si la zi e tot autorizata provizoriu....

si exista vreo posibilitate ca in 3 ani sa se schimbe ceva???

Ultima oara a fost editat de mihaela2289 (2008-07-16 14:38:44)

#152 2008-07-16 16:41:42

Andreea86
Hero member

daca nu apare pe lista FR inseamna ca nu exista... trebuie sa apara pe lista si sa zica A (acreditata) sau AP (autorizata partial).
cand despre faptul ca e autorizat partial si la ZI...e cam aiurea...in mod normal in 3 ani ar trebui sa primeasca acreditatrea...dar...iti zic din proprie experienta (ca nici RISE nu era acreditata cand m-am inscris eu, ci doar autorizata), poti sa termini si inca sa nu se rezolve. in fiecare an noua ne zicea "la anul primim autorizarea" si am ajuns sa dam licenta si degeaba (inca nu s-a aflat nik de acreditare, dupa 3 ani). dar in mod normal nu ar trebui sa ai probleme...doar sa fie acreditata sau autorizata....ca daca nu e poti avea probleme mari (crede-ma...exista posibilitatea sa fi facut 2 facultati degeaba...la spiru...noi deja ne pregatim de proces in caz de nu se rezolva).

hjarta Eu si puiu hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.