|
Nu esti logat.
Haideti sa ne ajutam !!!-3#39 2007-04-16 16:03:44
Re: Haideti sa ne ajutam !!!Ina-momentan eleva de liceu elitis . sa speram viitoare studenta la comunicare si relatii publice ...va pot ajuta la engleza,spaniola nitel...romana..multa romana Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #40 2007-04-16 16:08:27
Re: Haideti sa ne ajutam !!!Andrei Catalin, elev, plec la vara in Grecia in constructii, visez sa-mi deschid firma de constructii,si o pizzerie(cele mai tari din iasi ) v-as putea ajuta cu telefoanele, sa vi le decodez(nokia ) Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline #41 2007-04-16 16:13:45
Re: Haideti sa ne ajutam !!!ma anunti cand iti deschizi pizzeria, ca mai critic ca mine nu gasesti decat in italia. Nobody home Offline #42 2007-04-16 16:32:39
Re: Haideti sa ne ajutam !!!
o sa-ti para rau dupa ce ajungi acolo si o sa vezi cat e de greu.nu e asa roz cum pare de aici!!!o simte pe pielea lui prietenul meu.nu zice dar sunt sigura ca regreta ca nu si-a terminat studiile. Ultima oara a fost editat de oana_ (2007-04-16 16:38:13) expect the worst , hope for the best! Offline #43 2007-04-16 16:46:37
sper sa nu, stiu k nu ma asteapta caini cu colaci in coada, nu o sa mai fie mama(care sa-mi spele si sa-mi faca de mancare ) si o sa muncesc, cu munca sunt invatzat pentru k am lucrat 2 veri la rand in constructii si imi place, cand vad k las ceva in urma (bun sper eu) Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara Offline Publicitateloading...
#44 2007-04-16 16:59:55
Re: Haideti sa ne ajutam !!!raluca,studenta anul 4 la constructii civile.danut,as vrea sa te intreb despre archicad,pt ca nu ne-a zis nimeni la scoala de el..noi lucram in autocad.. Offline #45 2007-04-16 17:15:51
Re: Haideti sa ne ajutam !!!amelia- am diploma de economist, si mai am si diploma de master in managementul resurselor umane, si mai am si un salon de coafura, in cazul in care va pot ajuta, nu ezitati....aaaaaa si era sa uit , acum sunt director de marketing la un dealer autorizat de masini ( n-am voie sa fac reclama:D) Ultima oara a fost editat de amelia (2007-04-16 17:18:09) Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele. Offline #46 2007-04-16 17:59:13
Re: Haideti sa ne ajutam !!!oana_ poti sa te inscrii fara examen la spiru haret de exemplu. eu acolo sunt si nu pt k nu mi-a placut matematik ci pt k asa am vrut. nu zic k e usor...dar se poate, mai ales k esti la contabilitate.te ajuta foarte mult. bafta! Offline #47 2007-04-16 20:44:55
Re: Haideti sa ne ajutam !!!senior sales manager si traducatoare din cand in cand, licentiata a Facult de Limbi si Literaturi Straine. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #48 2007-04-17 21:14:27
Re: Haideti sa ne ajutam !!!eu sunt stundenta in anul 2 la psihologie. Iar la liceu am fost la profil mate-info. Daca va pot ajuta cu ceva (nu stiu cate mai imi amintesc de prin perioada liceului...dar...nah ) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #49 2007-04-17 23:06:11
Re: Haideti sa ne ajutam !!!salve, edith aici, psiholog de profesie, dar care lucreaza ca si marketing manager in cercetare de piata. Pentru orice sfaturi sau schimb de idei sa-mi scrieti pe mail (printz_me@yahoo.com) Gravitation is not responsabile for people falling in love Offline #50 2007-04-18 14:25:06
E clar...faci cinste!!! Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #51 2007-09-03 13:18:02
Re: Haideti sa ne ajutam !!!nu e nimeni cadru didactic pe aici ? Offline #52 2007-09-03 13:19:57
Re: Haideti sa ne ajutam !!!de ce adina84 ai vreo intrebare??poate te poate ajuta cineva Offline #53 2007-09-03 13:35:20
Re: Haideti sa ne ajutam !!!voiam sa vbsc cu cineva care a mai predat, pentru sfaturi, sugestii... Offline #54 2007-09-03 13:39:30
Re: Haideti sa ne ajutam !!!si tu vrei sa predai????mmm nu cred ca e alegerea cea mai buna sincer si-ti dau 2 idei: salarii mici si mult stres..poti gasii undeva mai bine genu: companiib de telefonie mobila sau firme.eu unt la litere si anu asta trebuia sa predau un club particular care continea copii de gradinta si copii pana-n clasa a5a.dar stresul e mare,parintii vor mult de la tine si remuneratia e mica Offline #55 2007-09-03 14:41:46
Re: Haideti sa ne ajutam !!!butterfly, ai dreptate, salariul e mic. si nici satisfactiile nu sunt foarte mari daca ne gandim la generatiile astea rebele. mi-am propus sa raman pana term masterul si apoi sa caut ceva in domeniul traducerii sau poate altceva (nu stiu ce idei or sa imi mai vina). acum nu am gasit de munca in alta parte, ar treb sa mai astept ca sa gasesc ceva bun si nu pot. am ore la 2 scoli f bune din oras si sper sa fie bine si sa rezist un an. si voiam sa stiu daca mai e cineva in domeniu, prin preajma Offline #56 2007-09-03 14:53:25
Re: Haideti sa ne ajutam !!!eu sunt studenta in anul 3 la medicina insa in viitor nu stiu spre ce sa ma orientez(specializare)am vazut ca pe forum.mai sunt fete care au terminat sau inka sunt studente la medicina.si vreau sa le intreb ele cand s au gandit ce specializare vor sa urmeze si ce le a determinat sa faca optiunea:D take me as i am or watch me as i go! Offline #57 2007-09-03 15:55:44
Re: Haideti sa ne ajutam !!!Eu sunt Alice si sunt alcoolica ) (Glumesc) Studenta (viitoare) la snspa - stiinte politice si la arhitectura in spiru (k mincu papa vieti). Incepand de pe 17 septembrie fac pensii private obligatorii pt ING. Dar voua nu va fac k mi-e rusine Eu stiu tot si aflu tot, sunt omu` bun la toate si, deasemenea, sunt si f modesta si glumeata (dar acum vb serios ) Ultima oara a fost editat de soulfly (2007-09-03 15:56:33) "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|