|
Nu esti logat.
Haideti sa ne ajutam !!!-5#77 2007-09-05 22:04:20
Re: Haideti sa ne ajutam !!!nu inteleg! esti tot institutor? e invatator cu studii de scurta durata - 3 ani colegiu; depinde de directiune; am colege care predau lejer la gimnaziu: desen; sport; lb straine; au institutor + o alta specializare; exclus educatori; sper ca te-am lamurit; Offline #78 2007-09-18 00:58:47
Re: Haideti sa ne ajutam !!!Alexandra...si din 1 octombrie am sa studiez Facultatea de psihologie! o sa ma duc pe clinica desi e cea mai grea dar e ceea ce vreau si nu ma las pana nu ajung un psiholog pe cinste #79 2007-09-18 01:10:31
Re: Haideti sa ne ajutam !!!daca studiezi facultatea e bine "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline #80 2007-09-18 01:22:56
Re: Haideti sa ne ajutam !!!normal n `am sa pierd nici un curs ..nik nik ... de`abia asteptttt si de`abia asteptt sa fiu in sesiune...vezi Doamne k toti zic k vai ce stres e in sesiune k nush`ce...is curioasa sa vad cum e viata d student #81 2007-09-18 01:59:56
Re: Haideti sa ne ajutam !!!mda.. ma gandeam sa ma duc la psiholog.. dar cred ca incep sa ma razgandesc.. Daca toti au studiat facultatea cum am studiat eu microbi la microscop.. e grav... sa ne dai si noua detalii dupa ce o studiezi bine "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline Publicitateloading...
#82 2007-09-18 10:53:48
Re: Haideti sa ne ajutam !!!
nu e asa usora psihologia skumpi...nu vreau sa te sperii caci nu stiu la ce universitate mergi...dar in sesiune iti tai venele...cel putin asa e la mine la fac...eu sunt in cj...aici mediile peste 8 sunt putine...si din 200 nu stiu daca jumatate si au luat toate examenele...oricum sper ca sti la ce te ai inhamat... happy with him...inlove with him... Offline #83 2007-09-18 10:58:02
Re: Haideti sa ne ajutam !!!chiar asa de greu e la pshihologie,..eu am vrut sa dau aici inainte de medicina:D?insa in craiova cum nu era:D take me as i am or watch me as i go! Offline #84 2007-09-18 10:58:43
Re: Haideti sa ne ajutam !!!crys stii cum e toti studentii de anu 1 indiferent de specializare abia asteapta facutatea...si cand vine sesiunea sa vezi cum li se acreste de toata facultatea.. Offline #85 2007-09-18 11:02:47
Re: Haideti sa ne ajutam !!!Eu o sa fiu medic dc ma ajuta cel din sus acum sunt anul 3, in cluj. I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #86 2007-09-18 11:04:41
e frumoasa faculta aia...nu usoara dar frumoasa...am o prietena care e si ea la psihoped si desi face si farmacie si aia nu se lasa de cea din urma...ca i place Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-09-18 11:06:55) happy with him...inlove with him... Offline #87 2007-09-18 11:07:05
hee hee si eu si eu! In anul 1 toti veneau cu niste idei foarte bine conturate... o sa fac chirurgie vasculara, neurochirurgie, ATI, cardiologie...eu spun sincer ca nu stiu. Ma atrag cateva specializari, dar o sa vad cand incepem din anul 4 cu moduli...ca poate atinci o sa-mi placa urologia nu am de unde sa stiu ce o sa-mi placa mai mult pana cand n-am avut contact direct cu specializarea respectiva. Stiu ca nu vreau medicina de laborator si atat. I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #88 2007-09-18 11:39:53
uff mda eu totusi vreau ceva extern:Dadika la chirurgie clar nu m as baga:D...nu stiu sper sa gasesc cea mai buna optiune pentru mine:D take me as i am or watch me as i go! Offline #89 2007-09-18 12:09:22
Re: Haideti sa ne ajutam !!!daniela---studenta la administratie publica...un nou functionar public. Offline #90 2007-09-18 12:12:04
Re: Haideti sa ne ajutam !!!doar fetele din ploiesti....sau poate dimpotriva, datorita tie vor astepta mai putin si atunci iti vor multumi... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #91 2007-09-18 14:04:10
ahh...crede`ma k stiu..la cj vroiam si eu insa n`am intrat #92 2007-09-18 15:26:24
Re: Haideti sa ne ajutam !!!o faci din placere...dar nu tot ce vei invata iti va placea...cel putin in anul 1...dupaia...cand intri cu adevarat in psihologie e altceva...la inceput nu prea e la ce te asteptai... happy with him...inlove with him... Offline #93 2007-09-18 16:27:10
Re: Haideti sa ne ajutam !!!eu fac dreptu si o facultate de finante fanci si relatii comerciale... Ultima oara a fost editat de disguise (2007-09-18 16:29:19) Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #94 2007-09-18 16:58:44
probabil sa vin la vreuna din primariile bucurestiului...cred ca ma vad prea sus nu? Offline #95 2007-09-19 02:28:58
Re: Haideti sa ne ajutam !!!hehe si eu am intrat la SNSPA la administratie publica, dar m-am retras pt ca am intrat si la Stiinte politice, tot la SNSPA. Sa-mi spui si mie ce am ratat "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|