|
Nu esti logat.
Haideti sa ne ajutam !!!-6#96 2007-09-19 10:19:18
Re: Haideti sa ne ajutam !!!administratia publica, facultatea de drept si stiinte politice e cam aceasi mancare de "drept" adik faci drept penal, civil, munci, familiei, etc...bine pe langa alte materii care nu iti vor fi de folos <<sper sa nu ma insel si la stiinte politice...>> Offline #97 2007-09-19 13:44:23
Re: Haideti sa ne ajutam !!!
Nici eu nu m-am vazut vreodata functionar public si dupa 6 ami de contabilitate la societati am ajuns si la cea publica. Care de altfel ma omoara ca nici acum nu-mi sint clare unele chestii, iar ce am invatat in facultate este fix pix. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #98 2007-09-19 14:03:19
Re: Haideti sa ne ajutam !!!eu vreau sa ajung prof universitar sau traducator ...translator de la anu ma inscriu la drept ma fac si notartiza Offline #99 2007-09-19 15:02:21Re: Haideti sa ne ajutam !!!buna fetelor eu sunt Adina,studenta in ultimul an la Informatica Manageriala,sper sa ma pot inscrie la master la Informatica economica deoarece imi doresc sa le imbin pe amadoua si sa pot sa imi fac o cariera intr-o banca Offline #100 2007-09-20 02:54:49
Stiam k spaga pt a deveni notar e vreo 30.000 E "Umbrele seamana, ce-i drept, cu intunericul, dar sunt fiicele luminii." (Lucian Blaga) My papa told me to stay out of trouble/ "when you've found your man make sure he's for real"/ i've learned that nothing really lasts forever/ i sleep with the scars i wear that won't heal (Roxette) Offline Publicitateloading...
#101 2007-09-20 10:49:11
da, da, e mare mare spaga. un "club"foarte exclusivist asta al notarilor si e cam greu sa te primeasca. dar pentru cine are PCR + bani... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #102 2007-09-20 14:18:32
Si eu vreau cam acelasi lucru numai ca sunt abia anu I la Informatica. Ultima oara a fost editat de marissa (2007-09-20 20:13:40) I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #103 2007-09-20 14:20:08
Re: Haideti sa ne ajutam !!!bune fetele, ma numesc laura si din octombrie incep primul an la facultatea de business din cj si sper sa pot sa ma si angajez undeva ca sunt la taxa si este destul de mult dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #104 2007-09-20 18:31:55
cea ce se preda in facultate despre aceasta "meserie" de functionar public este total paralela cu cea ce ar trebui sa ni se predea, sa ni se arate. Offline #105 2007-09-20 20:09:58
Re: Haideti sa ne ajutam !!!eu sunt free .. lasa-mi id-ul tau, daca vrei Ultima oara a fost editat de marissa (2007-09-20 20:11:06) I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #106 2007-09-20 21:03:51
Re: Haideti sa ne ajutam !!!Buna, sunt Daniela - analist programator in Brasov si am si cunostinte (destul de avansate, zic eu : ) )de matematica. Dc va pot ajuta cu ceva, let me know........id mess: danicristea7511@yahoo.com Offline #107 2007-09-27 23:28:24
Re: Haideti sa ne ajutam !!!Se pricepe cineva la photoshop? Vreau sa invat si eu cate ceva (stiu putin...dar...vreau sa mai invat, de ex sa schimb culorile la o poza...sa schimb culoarea parului, a ochilor...sau sa fac o poza alb-negru dar sa ramana o parte color...de exmplu ochii, buzele...faze de genul asta). Daca are cineva rabdare sa ma invete si pe mine...sa-mi dea add pe mess (sa-mi ziceti ca sunteti de aici sa dau accept ). Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-02-29 00:32:07) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #108 2007-09-27 23:38:57
Re: Haideti sa ne ajutam !!!de ce nu faci un topic special? intrebi acolo si asa putem sa raspundem mai multe http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #109 2007-09-27 23:42:28
Re: Haideti sa ne ajutam !!!oky If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #110 2007-09-28 00:24:23
Re: Haideti sa ne ajutam !!!salutare fetele..ma numesc eli si sunt din craiova.am terminat liceul de informatica intensiv..si acum sunt studenta la zi la facultatea de economie si administrarea afacerilor craiova si la id la facultatea de comunicare si relatii publice david ogilvy bucuresti... To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #111 2007-09-28 00:28:00
Re: Haideti sa ne ajutam !!!fetelor ce insemna idrasoffice? (in italiana) Offline #112 2007-09-28 00:36:38
Re: Haideti sa ne ajutam !!!cauta dex italian pe net:D To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #113 2007-09-28 00:39:46
Re: Haideti sa ne ajutam !!!cauta dex italian pe net:D To stop me is not easy, can't keep a lion from hunting...I'm focused, I won't miss, there's no control of some things>>in dragoste nu trebuie sa suferi!!<< Offline #114 2007-09-28 06:53:20
Re: Haideti sa ne ajutam !!!Buna sunt Anca, studenta la Politehnica - Facultatea de Inginerie Electrica-anul3 si studenta si la Management Financiar Contabil-anul1. In plus de asta dau si meditatii (o gramada-deja nu mai fac fata) la pian, matematica, engleza si franceza si imi place la nebunie sa lucrez cu cei mici.. Cam atat daca aveti nevoie de ajutor la ceva din domeniile mele va dau id-ul meu de mess: ank_pufy What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|