|
Nu esti logat.
Ejacularea precoce-2#20 2007-03-30 21:26:25
Re: ejacularea precoceCa idee.. cat tine un contact sexual normal (exceptand preludiu si postludiu, doar partea de penetrare pr-zisa)? #21 2007-03-30 22:01:37
Re: ejacularea precocedepinde cred...poate sa tina si 5 min si 10,si o ora! Offline #22 2007-03-30 22:10:09
Re: ejacularea precoceprietenul meu se confrunta cu acest complex...si uneori imi mai zice ca sa incerce sa faca cu alta poate o fi asa ca il emotionez eu si din cauza asta...si de fiecare data ma cert cu el..si am enerveaza si il avertizez ca daca face asta nu ma mai vede in viata lui....i-am zis s mearga la medic,nici pana-n ziua de azi nu s0a dus...a2a ejaculare vine mai tarziu...eu zic ca e totu in capatzana lui... si deaia. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #23 2007-03-30 22:10:58
Re: ejacularea precocesi noua ni s-a intamplat....prietenul meu are 20 de ani si pot sa zic k e mai sensibil..se crizeaza! e adevarat ca ejacularea precoce este ceva cu care se intampina baietii pe la inceputul vietii sezuale, asa e? pt ca prietenul meu nu prea a avut relatii lungi..si cu mien a "exersat" mai mult...nush nu se intampla des...cateodata dureaza si 3 minute, alteori si 30 d minute...ce ar trebui sa facem? doua puncte ics:D Offline #24 2007-03-30 22:15:27
Re: ejacularea precoceel de fiecrae data isi cere scuze..din cauza asta..si i-am zis k pe mine nu am deranjeaza dar adca pe el il deranjeaza sa mearga la un medic..al emu are 26 de ani.. si bag mana-n fok k nu a avut multe partenere la viata lui...zice el chestii socoteli..dar eu cred k a fost virgin pana m-a cunoscut pe mine...era cam neexperimentat la inceput...chiar adca nu imi incepusem viata sexuala am facut diferenta...era cam stangaci Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#25 2007-03-30 23:35:22
Re: ejacularea precoce
rabdare si perseverenta,sau o vizita la medic. Offline #26 2007-03-31 20:04:30
Re: ejacularea precoceda stie cineva tratamente care le poti lua fara vizita la medic?unguente pastilute ceva? In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline #27 2007-03-31 20:45:22
Re: ejacularea precocetot la medic e bine sa mearga mai ales daca este dispus.dar poate este doar o faza trecatoare se mai intampla mai ales daca sunteti la inceput de relatie si il exciti foarte mult VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #28 2007-03-31 21:25:32
Re: ejacularea precocenu recomanda nimeni nici un tratament,ca nu suntem medici si nici nu stim exact cum sta problema...deci numai intr-un cabinet se poate discuta despre tratament. Offline #29 2007-03-31 23:41:23
Re: ejacularea precocenoi nu suntem la inceput de relatie,facem sex de 4-5 luni,doar ca el nu a avut inainte o viata sexuala f activa!multumesc de raspunsuri In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline #30 2007-04-01 08:26:42
Re: ejacularea precocedoar ca el nu a avut inainte o viata sexuala f activa! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #31 2007-04-01 11:28:24
Re: ejacularea precoceMultumesc,chiar ne amuzam cateodata ca si dupa 2 ejaculari consecutive,a 3-a oara sunt sanse sa fie tot precoce ejacularea!e clar ca trebuie rez problema,mai ales ca exista solutia sa ejaculeze o data inainte ca a doua oara sa mearga normal,lucru care la el nu e valabil:) Ultima oara a fost editat de biancus_intelectus (2007-04-01 11:30:39) In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline #32 2007-04-01 14:33:40
Re: ejacularea precoceDiscutati cu partenerul despre tot ceea ce va nemultumeste in viata sexuala si intrebati-l daca pe el il nemultumeste ceva. Comunicarea intre parteneri este foarte importanta. Satisfactia trebuie sa fie reciproca. Vorbiti deschis despre ceea ce va doare dar nu uitati sa il laudati pentru merite. " Ce bine ca esti, ce minune ca sunt." Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #33 2007-04-02 15:54:40
Re: ejacularea precoceDa comunicare e punctul nostru forte sa zic asa!Si la ce medic trebuie sa se duca pt o astfel de problema? In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline #34 2007-04-03 13:40:18
Re: ejacularea precocesexolog. urolog-sexolog as zice eu. si as merge pe varianta fara medicamente daca se poate(cu psihologul eventual) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #35 2007-04-03 14:17:40
Re: ejacularea precoceda multumesc!intradevar la el este si un mic complex...ca nu ii place cum arata,zice ca e prea slab si faptul ca nu a prea fost genu sa "agate" multe fete...Ar mai fi o intrebare...se poate rezolva aceasta problema daca facem sex mai des...ca se intampla a treaca si 3-4 saptamani sa nu facem Ultima oara a fost editat de biancus_intelectus (2007-04-03 14:19:23) In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline #36 2007-04-03 14:24:10
Re: ejacularea precocenu stiu daca o sa ajute...eventul daca i se mareste respuctul de sine...aia l ar putea ajuta...dar aia doar un psiholog sau un sexolog ar putea...si sa sti ca joci un rol important asa ca ajuta l...fa i complimente...spune i tot timpul ca ti place la nebunie cum arata...si ca te bucuri ca nu e genul care sa agate multe fete ca poti sta si u linistita...si chestii de astea...si eu cu iubi mai avem pro...deoarece il apuca cateodata gargaunii si crede ca nu e destul de bun pt mine si chetii de astea si logic ca tind sa ne afecteze viata sexuala...dar am invatat cum sa l iau...si cum sa i sporesc increderea in sine... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-04-03 14:24:50) happy with him...inlove with him... Offline #37 2007-04-03 16:16:22
Re: ejacularea precoceiti multumesc!eu incerc sa fiu intelegatoare!dupa ce am citit mesajul tau mi-am dat seama ca am gresit,ca i-am reprosat unele chestii,spunandu-i sa fie mai barbat,mai independent,ca nu e deloc atractiv sa fii dependent de o femeie!poate e si asta.ms inca o data In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline #38 2007-04-03 16:23:46
Re: ejacularea precocecu placere...dar un sexolog ar fi oricum f bine venit... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|