homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ejacularea precoce-4

#58 2007-04-09 22:47:11

biancus_intelectus
Full member
Inregistrat: 2007-03-18

Re: ejacularea precoce

probabil da...oricum problema cu ejacularea precoce nu are cum sa tina ani,tratamentul ei,mai ales ca in cazul nostru e o chestie superficiala oarecum,datorata unor complexe si neexperientei...parerea mea

In Romania mama prostilor este gravida tot timpul

#59 2007-04-09 23:12:25

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

nu il stresa pe el prea mult. poate sa fie stresat de chestia asta si deaia se intampla. cum e cu fetele care vor neaparat sa aiba orgasm, se streseaza prea mult pe asta si au din parti

si chiar e grav? vezi k poate sa fie si f excitat k si noua (mie si lu puiu) ni sa mai intamplat, da deh l-am lucrat io prea mult tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#60 2007-04-09 23:52:51

biancus_intelectus
Full member

eu i-am zis ca nu orgasmul e tot scopul,ca ma bucur de toate etapele sexului,dar e frustrant si pt el orice i-as spune....pana la umra indiferent ca exista dragoste,sau alte metode de satisfacere(sexul oral) este altceva cand faci dragoste cu iubitul tau,fara sa te gandesti ca iar nu merge.si asta e destul de grav zic eu,pt ca am perioade cand nici tragere de inima nu mai am sa fac sex,cand stiu cum se termina.
Daca e asa grav nu cred,in ceea ce priveste tratamentul stiu ca e pshici totul,si ca se va rezolva u timpul si cu exercitii,dar e nevoie de exemplu sa aiba 2 ejaculari inainte ca a 3 a oara sa dureze mult.deci eu zic ca trebuie neaparat mers la doctor,am vb cu el si asta vom face

#61 2007-04-10 00:50:19

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

e bine k e de acord wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#62 2007-04-10 14:54:26

biancus_intelectus
Full member

da asa este

Publicitate

loading...

#63 2009-02-18 03:28:01

florin27
New member
Inregistrat: 2009-02-18

stie cineva un medic pentru reparatii gen ejaculare precoce!!!
multumesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.