|
Nu esti logat.
Ejacularea precoce-4#58 2007-04-09 22:47:11
Re: ejacularea precoceprobabil da...oricum problema cu ejacularea precoce nu are cum sa tina ani,tratamentul ei,mai ales ca in cazul nostru e o chestie superficiala oarecum,datorata unor complexe si neexperientei...parerea mea In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline #59 2007-04-09 23:12:25
Re: ejacularea precocenu il stresa pe el prea mult. poate sa fie stresat de chestia asta si deaia se intampla. cum e cu fetele care vor neaparat sa aiba orgasm, se streseaza prea mult pe asta si au din parti http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #60 2007-04-09 23:52:51
Re: ejacularea precoceeu i-am zis ca nu orgasmul e tot scopul,ca ma bucur de toate etapele sexului,dar e frustrant si pt el orice i-as spune....pana la umra indiferent ca exista dragoste,sau alte metode de satisfacere(sexul oral) este altceva cand faci dragoste cu iubitul tau,fara sa te gandesti ca iar nu merge.si asta e destul de grav zic eu,pt ca am perioade cand nici tragere de inima nu mai am sa fac sex,cand stiu cum se termina. In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline #61 2007-04-10 00:50:19
Re: ejacularea precocee bine k e de acord http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #62 2007-04-10 14:54:26
Re: ejacularea precoceda asa este In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline Publicitateloading...
#63 2009-02-18 03:28:01
Re: ejacularea precocestie cineva un medic pentru reparatii gen ejaculare precoce!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|