|
Nu esti logat.
Metode de descurcat parul#1 2007-04-02 23:59:15
Metode de descurcat parulFetelor, voi cum evitati sa vi se inurce parul? eu intampin ceva probleme caci e destul de lung (mijlocul spatelui) si placa de intins parul face parte din programul saptamanal. Evit totusi sa il distrug si ii dau cu tot felul de masti, balsamuri, lotiuni. Totusi nu este atat de matasos cum il vreau si se incurca repede mai ales pe dedesubt, pe la spate. In fiecare zi trag de el sa il descurg ori cu pieptenele ori cu mana si se rup o gramada de fire... Ma doare sufletul sincer . Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #2 2007-04-03 00:04:38
Re: Metode de descurcat parulda eu am parul ondulat si lung si nu il pieptan decat cand il spal adica de doua trei ori pe saptamana.in rest il "cumintesc" cu spuma in fiecare zi.si descurcatul era o problema f mare, imi cadea f mult par, efectiv il rupeam.am gasit un balsam leave in de al pantene si acu in 5 min il descurc . Offline #3 2007-04-03 00:32:11
Re: Metode de descurcat parulio il am cret, dar nu f lung, si il pieptan tot asa cand ma spal pe cap. problema la mine sunt suvitele de dedesubt unde se fac pur si simplu noduri, drac de el k naiba. in rest mi se mai rupe cand ma pieptan, dar nu f mult, si cred k e normal mai ales k nu ma pieptan in fiecare zi http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #4 2007-04-03 00:34:18
Re: Metode de descurcat parulil tin prins, si il pieptan doar cand e ud. Offline #5 2007-04-03 01:06:06
Re: Metode de descurcat parulpai dupa ce ma spal cu sampon, dau cu balsam si aopi ma usuc si il pieptan.a 2a zi este ca si descurcat . il am lung si drept cu mici onduleuri sau valuri . mie inainte imi cadea parul cu pumnul... si imi era frica sa nu am ceva, dar cu timpul nu a mai cazut. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-03 09:14:24
Re: Metode de descurcat parulPai e bine cand te speli dupa ce te-ai dat cu sampon sa folosesti un balsam aplicat de la jumatatea parului pana spre varfuri, nu dai cu el pe radacina, lasi 1 min si clatesti f bine, il poti pieptana cand e ud. Placa distruge parul chiar daca e folosita mai rar si este f performanta, degeaba dai pe par cu toate tratamentele daca iti intinzi parul cu placa....asta au zis-o multi hair-stilisti. Incearca sa folosesti un sampin pt par rebel sau pt par fin si matasos. #7 2007-04-04 21:44:20
Re: Metode de descurcat parulaoleu si yo am probleme cu parul destul de rau..ma bazez pe balsam.face miracole..dar imi cam cade..e si lung,noroc k e des si nu se vd.. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #8 2007-04-04 22:00:15
Re: Metode de descurcat parulpe mine ma enerveaza sa folosesc balsam cand il spal pt ca trebuie clatit f bine si ma plictisesc de asta folosesc balsamurile leave-in si sunt f multumita pt ca dupa pieptanat raman si cu par in cap mami de minuni Offline #9 2007-04-04 23:12:29
Re: Metode de descurcat parulmerci mult fetele.... mi-am luat doua masti de par (una cu miere si una cu ulei de masline) si un alt balsam pt par matasos..... sper sa dea rezultate. si eu il piepten doar cd e ud, dar zilnic cand mai bag mana prin el, se intepeneste pur si simplu in nodurile care se formeaza dedesubt, desi dupa baie totul e in regula, il descurc complet. Nodurile alea ma deranjeaza.... nu stiu de ce se formeaza. Balsamuri leave in am incercat si eu, dar imbacsesc parul si ii iau din stralucire. Nu pot folosi o gama intreaga de la aceeasi firma, pt ca am samponul meu pe care daca il schimb, ma umplu de matreata (dependenta de head & shoulders care de altfel nici nu are balsam in gama). Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #10 2007-04-04 23:47:31
Re: Metode de descurcat parulpai am luat o masca de la avon cu masline, era o oferta 2 produse la pret de 25 RON si gama aia Planet Spa e chiar ok, iar masca mi-a recomandat-o cineva. Cealalta este de la Kallos, coafeaza mi-a zis sa o incerc, este o cutie de 250ml, care a costat doar 4,5 RON in cora. Aveau mai multe sortimente: pe baza de morcovi, lapte, miere etc. Oricum sunt N firme si produse de ingrijire a parului in magazinele mari, depinde acum ce ti se potriveste. Cat despre L`oreal, eu mi-am luat teapa mare la vopseaua de par si am invatat ca daca e L oreal si e scump, nu e musai si cel mai bun Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #11 2007-04-05 11:07:07
Re: Metode de descurcat parule ff buna aia de la avon cu masline.si eu o folosesc Offline #12 2007-04-05 17:13:47
Re: Metode de descurcat parulfetelor, parul trebuie pieptanat in fiecare zi, chiar daca e cret, deoarece in fiecare zi ne cad cateva fire de par, iar daca nu il pieptanam ca sa le inlaturam, parul se sufoca si de aceea se incurca.pentru cele care aveti parul cret va recomand sa folositi unul dintre sampoanele ( balsam),care au aparut acum, cu casmir(sunt mai multe firme) si macar de 2 ori pe luna o masca cu placenta pe care o puteti lua si de la plafar( nu e scumpa si va ajunge f mult timp ).pentru cele cu parul drept, dar care se incalceste folositi un luciu pentru descurcarea parului, care se aplica pe parul ud inainte de uscare(fara a se clati si se poate folosi si pe parul uscat cand este foarte incalcit).acest luciu este foarte bun si pentru par rebel Ultima oara a fost editat de amelia (2007-04-05 17:16:54) Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele. Offline #13 2007-04-05 17:41:25
Re: Metode de descurcat parulmasca cu placenta se gaseste si la magazinele unde se vand cosmetice si este pentru mai multe tipuri de par( gras, uscat, normal) Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele. Offline #14 2007-04-05 19:54:23
Re: Metode de descurcat parulmie de la masca aia cu placenta mi-a cazut parul....si mi l-a facut nasol #15 2007-04-06 09:42:42
Re: Metode de descurcat parulsunt mai multe tipuri de masti cu placenta, nu numai cea de la Kallos.si daca nu e folosita cum trebuie normal ca iti face parul nasol.aceste masti trebuie folosite in cantitati mici la radacina si mai mult la varfuri, cam de 2 ori pe luna, timp de 30 de minute, dupa care se clateste bine bine, prima data cu apa calda si apoi treptat,cu apa din ce in ce mai rece, casa isi pastreze parul luciu.daca puneti foarte multa masca la radacina si nu o clatiti bine,parul o sa ramana gras sau o sa se ingrase mai repede.la primele utilizari este normal sa cada in cantitati mai mari decat de obicei deoarece masca arunca afara firele bolnave Ultima oara a fost editat de amelia (2007-04-06 09:50:11) Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele. Offline #16 2007-04-07 12:31:07
Re: Metode de descurcat parulmasca cu placenta am folosit-o si eu cea de la kalos si e groaznica...face paru sarba..chiar nu-mi place...am dat pe un borcanel de200 ml 6 lei...exista si alte marci de masti pe baza de placenta,poate restul sunt bune....insa mastile de par de la fructis si elseve mi se par cele mai bune In Romania mama prostilor este gravida tot timpul Offline #17 2007-04-07 12:34:35
Re: Metode de descurcat parulcred ca si cea de la gliss e misto...n-am incercat dar as vrea sa-mi iau #18 2007-04-07 19:32:44
Re: Metode de descurcat parulam vazut ca ati mentionat masca de par cu masline de le Planet Spa-Avon.Intrebarea mea este cat trebuie sa stau cu ea pe par-10 minute e suficient?si de cate ori pe saptamana ar trebui sa o folosesc Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #19 2007-04-07 19:54:06
Re: Metode de descurcat parul- pentru hidratare si stalucire: ulei de masline+2 galbenusuri de ou+ vit A+vit E+ un strop alcool+un strop lapte © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|