Filme bune-114
- skumpi
- Vizitator
- puioanca
- Full member
- Inregistrat: 2006-12-27
Re: filme bune
oana_ a scris:cine imi zice si mie un site de unde pot dercarca filme repede?
la ce te referi cand zici repede?viteza de download depinde de conexiunea ta la internet
Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...
- _yohana_
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-11-25
da asa e,dar depinde si de site.sau nu?
expect the worst , hope for the best!
- puioanca
- Full member
- Inregistrat: 2006-12-27
eu folosesc programul uTorrent care-l poti downloada de pe net si el iti cauta torrente de filme pe diverse site-uri.deobicei mininova e cel mai popular.pt ca sa poti downloada un anumint film trebuie ca sa aibe cat mai multe "seed-uri" adica ca mai multi sa fi facut upload la el dupa ce l-au downloadat
Ultima oara a fost editat de puioanca (2008-12-20 17:57:30)
Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
Seven Pounds.. cu Will Smith.. superb film! chiar merita vazut.. desi e putin trist, e foarte profund si fain..
- emmerich
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-27
eu am vazut ultima oara mr bean's holiday....nu e de craciun dar e f fain oricum.. de craciun....chiar joi a2a zi o sa fie un film fain nu mai stiu cum se cheama....pe prima..la 8 jumate parca...o comedie
- Monya
- Full member
- Inregistrat: 2008-04-14
four christmases - super comedie romantica - de craciun
I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...
- ET
- Addicted member
- Inregistrat: 2007-04-20
A vazut cineva "The soloist"?
- andutu
- Full member
- Inregistrat: 2008-10-05
filmul care mi-a placut mie foarte mult si am plans de fiecare data cand l-am vazut: "if only",prea tare filmul....knight rider,bratz,etc
Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!
- DelicateDesire
- Full member
- Inregistrat: 2008-09-18
chiar vrei sa mor? am spus asta pentru ca in repetate randuri am solicitat raspuns la anumite intrebari, si nu primeam niciunul. Chestia asta ce o faceti voi aici puteti sa o faceti si pe mess, nu pe un forum. Nu vreau sa se inteleaga ca am ceva cu discutiile voastre...din contra, e timpul vostru, e viata voastra...dar, daca e forum...atunci nu-l transformati in altceva...Cu tot respectul v-o spun
P.s.: ar trebui sa deschida cineva un topic despre reactiile "foarte potrivite" pe care le au unii "forumisti". Alexia, hai fa-o tu, ca nah...
Carpe Diem!
- alexia
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-01-14
Draga mea DelicatDesire, nu, nu vreau sa mori, era o vorba! In primul rand, pe acest forum se raspunde la toate intrebarile la care se cunoaste raspunsul. In al 2-lea rand, daca tu imi judeci mie felul de a fi "forumist", tin sa te anuntz ca tu esti foarte offtopic aici spunandu-ti parerea despre forumul nostru. Ai mana libera, nu-ti place, nu intri, e simplu
- pink_martini
- Hero member
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
DelicateDesire a scris:chiar vrei sa mor? am spus asta pentru ca in repetate randuri am solicitat raspuns la anumite intrebari, si nu primeam niciunul. Chestia asta ce o faceti voi aici puteti sa o faceti si pe mess, nu pe un forum. Nu vreau sa se inteleaga ca am ceva cu discutiile voastre...din contra, e timpul vostru, e viata voastra...dar, daca e forum...atunci nu-l transformati in altceva...Cu tot respectul v-o spun
P.s.: ar trebui sa deschida cineva un topic despre reactiile "foarte potrivite" pe care le au unii "forumisti". Alexia, hai fa-o tu, ca nah...
si mie mi s-a parut ca, cateodata au prioritate de raspuns posturile fetelor omniprezente pe aici, si restul care nu prea sunt populari pe forum sau sunt mai noi, nu prea se ingramadeste lumea sa raspunda. Probabil ca la asta s-a referit DelicateDesire
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- November
- Full member
- De la: In Noiembrie
- Inregistrat: 2008-10-05
Pianistul mi-a placut mult. Hmm ar mai fi citeva filme dar is in rusa si voi no cunoasteti dar f. puternice filme.
- alyssa
- Full member
- De la: puiu acasa
- Inregistrat: 2008-01-07
pink_martini a scris:DelicateDesire a scris:chiar vrei sa mor? am spus asta pentru ca in repetate randuri am solicitat raspuns la anumite intrebari, si nu primeam niciunul. Chestia asta ce o faceti voi aici puteti sa o faceti si pe mess, nu pe un forum. Nu vreau sa se inteleaga ca am ceva cu discutiile voastre...din contra, e timpul vostru, e viata voastra...dar, daca e forum...atunci nu-l transformati in altceva...Cu tot respectul v-o spun
si mie mi s-a parut ca, cateodata au prioritate de raspuns posturile fetelor omniprezente pe aici, si restul care nu prea sunt populari pe forum sau sunt mai noi, nu prea se ingramadeste lumea sa raspunda. Probabil ca la asta s-a referit DelicateDesire
la fel m-i s-a parut si mie...aveti dreptate...
"Dragostea este spatiul si timpul masurate cu inima"
- alexia
- Addicted member
- Inregistrat: 2006-01-14
fetelor... neplacerile se transmit moderatorilor forumului.
- mamba
- Full member
- Inregistrat: 2008-12-13
Lista Filma de Craciun:
A.Charlie.Brown.Christmas.1965.DVDRip.XviD.iNT-WPi A.Christmas.Carol.1999.INTERNAL.DVDRip.XviD-EPiSODE A.Christmas.Story.1983.DVDRip.XviD A.Freezerburnt.Christmas.1997.DVDRip.XviD-EPiSODE Beauty.And.The.Beast.The.Enchanted.Christmas.1997.DVDRip.XViD Black.Christmas.1974.SE.iNTERNAL.DVDRip.XviD-MTN Black.Christmas.2006.UNRATED.DVDRip.XviD-DiAMOND Christmas.Caper.2007.DVDRip.XviD-VoMiT Christmas.With.The.Kranks.DVDRiP.XViD-HLS Dennis.The.Menance.Christmas.2007.STV.DVDRip.XviD-BETAMAX Ernest.Saves.Christmas.1988.DVDRip.XViD.iNT-JoLLyRoGeR Frosty.Returns.1992.DVDRip.XviD Frosty.The.Snowman.DVDRip.XviD Guess.Whos.Coming.For.Christmas.1990.DVDRip.XviD-VoMiT How.The.Grinch.Stole.Christmas.2000.iNTERNAL.XviDVD-iLLUSiON Its.A.Very.Merry.Muppet.Christmas.Movie.2002.DVDRip.XviD-FiNaLe Mickeys.Once.Upon.A.Christmas.DVDRip.DivX Mr.Christmas.2005.DVDRip.XviD-EPiSODE One.Magic.Christmas.1985.DVDRip.XviD-JUSTRiP Surviving.Christmas.DVDRiP.XViD-DEiTY The.Polar.Express.DVDRip.XviD-DoNE The.Santa.Clause.1994.DVDRip.XviD-iLS The.Santa.Clause.2.DVDRip.XviD-DMT The.Year.Without.A.Santa.Claus.1974.FS.DVDRip.XviD
Ultimele filme vazute: Seven Pounds - Drama ---- super , recomand 10++ The day The Earth stood Still --- sf. nota 7/8 Surfer Dude --- comedie 9/10
To choose between two equally bad alternatives in a serious dilemma.
- DelicateDesire
- Full member
- Inregistrat: 2008-09-18
alexia a scris:fetelor... neplacerile se transmit moderatorilor forumului.
e mai bine sa fie transmise aici...ca vezi prea bine...asa au curajul mai multe sa spuna ca nu le convine ceva
Carpe Diem!
- pink_martini
- Hero member
- Inregistrat: 2006-08-08
- Site
DelicateDesire a scris:alexia a scris:fetelor... neplacerile se transmit moderatorilor forumului.
e mai bine sa fie transmise aici...ca vezi prea bine...asa au curajul mai multe sa spuna ca nu le convine ceva
nu cred ca este vorba de curaj, caci nu ne impusca nimeni Pur si simplu nu s-a ivit probabil ocazia sa se spuna lucrurile astea. Eu de fiecare data cand am avut ceva de spus am spus. Asa ar trebuie fiecare sa faca
"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________
Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare
- andrulina
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-09-17
exista un topic special pt ofuri...Trist se numeste.... asa ca ce aveti de spus spuneti acolo nu asa aiurea unde sunteti off topic
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|