homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Filme bune-116

#2186 2008-12-26 15:21:38

DelicateDesire
Full member
Inregistrat: 2008-09-18

Re: filme bune

skumpi a scris:

DelicateDesire a scris:

skumpi a scris:

nu toata lumea primeste un raspuns si dak nu ti`ai dat seama pana acum tema acestui  forum nu e in nici un caz despre filme ...  si nu ai tu dreptul sa`l etichetezi k vezi Doamne nu tzi s`a raspuns... si nu cred ca e vorba de "ominprezneta " rotfl rotfl rotfl pur si simplu poate nimeni nu stia un raspuns la intrebarea ta wink
si forumu asta nu se transforma in nik , da ? sectiunea asta este pt DIVERSE ( nu tzip ) si aici se vorbesc diverse wink

si daca aici se vorbesc "diverse"...de ce sunt off-topic?lol inseamna ca fiind off-topic creez diversitate...hmm...si in al doilea rand nu cred ca am pus asemenea intrebari incat sa fie imposibil sa mi se raspunda. De multe ori ma surprindea faptul ca in loc de raspuns, ma trezeam cu "sugestii" de genu..."vezi topicul cutare" sau "s-a mai discutat asta, incearca sa cauti"...come on...daca era sa am timp sa caut...foloseam direct Google-ul wink Imi cer scuze ca am continuat sa fiu off-topic, dar continui sa cred ca mesajele trebuie sa fie in locurile nepotrivite, ca nuca-n perete, ca sa fie luate in seama. Anyway, sarbatori fericite si cat mai putine fitze pe anu` ce vine  visslar

...si mai multa minte la anu care vine wink

asa sa fie  applause

Carpe Diem!

#2187 2008-12-26 15:58:42

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

DelicateDesire a scris:

skumpi a scris:

DelicateDesire a scris:

si daca aici se vorbesc "diverse"...de ce sunt off-topic?lol inseamna ca fiind off-topic creez diversitate...hmm...si in al doilea rand nu cred ca am pus asemenea intrebari incat sa fie imposibil sa mi se raspunda. De multe ori ma surprindea faptul ca in loc de raspuns, ma trezeam cu "sugestii" de genu..."vezi topicul cutare" sau "s-a mai discutat asta, incearca sa cauti"...come on...daca era sa am timp sa caut...foloseam direct Google-ul wink Imi cer scuze ca am continuat sa fiu off-topic, dar continui sa cred ca mesajele trebuie sa fie in locurile nepotrivite, ca nuca-n perete, ca sa fie luate in seama. Anyway, sarbatori fericite si cat mai putine fitze pe anu` ce vine  visslar

asa sa fie  applause

hai mai terminati, zau..
de cateva zile tot vreau sa zic ceva legat de asta, dar ma abtin de dragul topicului, sa nu`l stricam.. e despre filme!!!
DelicateDesire asta e topic numai despre filme, nu faci offtopic la offtopic.. discutii diverse are multe subtopicuri, fiecare despre altceva..asta e despre filme si atat.
si sunt de acord cu fetele.. fiecareia/fiecaruia i se raspunde la toate intrebarile, cat mai repede. daca nu raspunde nimeni la o intrebare, inseamna ca nimeni nu stie.
(eu sunt curioasa..arata`mi tu 2 intrebari de-ale tale la care nu ti s-a raspuns)

hjarta

#2188 2008-12-26 19:48:22

DelicateDesire
Full member

Loveable a scris:

DelicateDesire a scris:

skumpi a scris:

asa sa fie  applause

hai mai terminati, zau..
de cateva zile tot vreau sa zic ceva legat de asta, dar ma abtin de dragul topicului, sa nu`l stricam.. e despre filme!!!
DelicateDesire asta e topic numai despre filme, nu faci offtopic la offtopic.. discutii diverse are multe subtopicuri, fiecare despre altceva..asta e despre filme si atat.
si sunt de acord cu fetele.. fiecareia/fiecaruia i se raspunde la toate intrebarile, cat mai repede. daca nu raspunde nimeni la o intrebare, inseamna ca nimeni nu stie.
(eu sunt curioasa..arata`mi tu 2 intrebari de-ale tale la care nu ti s-a raspuns)

http://forum.anticonceptionale.ro/t21724-patinoar.html (raspunsul primit este irelevant)
http://forum.anticonceptionale.ro/t2082 … -fac-.html ( si aici...)

Carpe Diem!

#2189 2008-12-26 20:00:34

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

DelicateDesire a scris:

http://forum.anticonceptionale.ro/t21724-patinoar.html (raspunsul primit este irelevant)

nu ti s`a raspuns pt ca, cel mai probabil, nu e nimeni din zona sau nimeni nu stie ... si nu mi se par niste probleme foarte importante astfel incat sa postezi aiurea aici  neutral  roll

#2190 2008-12-26 20:20:46

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

DelicateDesire a scris:

Loveable a scris:

DelicateDesire a scris:

asa sa fie  applause

hai mai terminati, zau..

de unde sa stim noi ce autocar sa iei tu?
asta nu e forumul timisoarei

Ultima oara a fost editat de taisha (2008-12-26 20:21:13)

Publicitate

loading...

#2191 2008-12-26 20:26:58

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

ai reusit sa ma scoti si pe mine de pe sine! imi cer scuze moderatoarelor dar nu mai pot!
1. fetele din timisoara nu erau online asa ca nu avea cine sa iti raspunda.
2. nimeni nu e angajat al forumului sa fie nevoit sa stea mereu online si sa raspunda la toate intrebarile, aici suntem prietene si cine vrea intelege lucrul asta si se integreaza. se pare ca tu ai ales sa nu!
3. ai postat total aiurea, la un topic de probleme medicale, problema ta cu autocarul. forumul are niste reguli si asa inutil cum il vezi tu, noua ne place si mai si respectam regulile. eu, drept sa iti spun, si daca vedeam intrebarea ta cu autocarul nu iti raspundeam ca era off topic si nu vroiam sa imi iau warn din cauza ta.

Sanatate si sper sa gasesti ceva util in alta parte si poate faci cumva sa devi si tu utila...la ce?...alegerea ta!

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#2192 2008-12-26 20:35:03

skumpi
Vizitator

DelicateDesire a scris:

Loveable a scris:

DelicateDesire a scris:

asa sa fie  applause

hai mai terminati, zau..

aoleo fata da esti fenomenala
da ia mai casca si u cohii si vezi unde postezi wink
la sectiunea vreau sa aflu sunt DOAR chestiuni medicale... nu intrebari de genu celor care le`ai pus tu... si te mai plangi...pai dak habar n`ai cum merg lucrurile pe forumu asta nici nu ma mir`  roll

#2193 2008-12-26 20:36:12

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

offtopic

DelicateDesire a scris:

am o intrebare...m-am mutat de curand in tm...si de revelion merg la vartop...si iau autocarul de la autogara din tm....vreau sa stiu, se pot rezerva bilete de pe internet? sau de acolo? stie cineva?

P.S.: ma refer la autogara de langa gara de nord...de dupa iosefin

Ms mult pentru ajutor, va sunt recunoscatoare!

m-am nascut in tm si totusi sunt pe langa total.. cauta pe google, sunt sigura ca gasesti.. daca inca te mai intereseaza informatia si nu gasesti, spune-mi si caut eu
plus ca erai totaaaaaaaal offtopic.. nici macar la discutii diverse pe undeva nu era, dar mai la topicul cu tm unde ii era locul. era la discutii medicale. fata scrie ca ii este greata si ca are o problema medicala, si tu vii si intrebi de unde sa iei autocar din tm, si apoi mai si comentezi de forum.
in al doilea rand, daca dadeai o cautare s-a discutat despre patinoarele din tm la "all about Christmas", la discutii diverse.
in al 3-lea rand, daca nu e nimeni din tm online sau nu intram la topicul ala, de unde sa stim sa iti raspundem?
in al 4-lea.. moderatoarele sunt "obligate" (si nici macar ele) sa raspunda la orice intrebare la care stiu raspunsul (ele nu-s permit luxul de nu a avea chef sa intre pe un topic), dar din moment ce nu e o intrebare medicala sau urgenta, crezi ca o moderatoare din oradea sau din bucuresti, sau eu mai stiu de unde, va da sfoara in tara sa iti spuna tie unde este un patinoar?
in al 5-le rand, sunt chiar curioasa de ce e inutil forumul asta.. ca nu aveam o lista cu patinoare? sau ca nu avem o lista cu mersu autocarelor? (daca vrei sa raspunzi, exista topicul "ce gandesti acum", hai sa nu facem varza din topicul asta)

scuze de offtopic fetele, dar e culmea chestia asta.

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-12-26 20:44:11)

hjarta

#2194 2008-12-26 20:45:11

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

offtopic : fetelor macar de craciun nu mai fiti rautacioase..ok a gresit cred ca nu toti sau toate am postat mereu unde trebuia.
DedicateDesire...da e Discutii Diverse dar e topicul "Filme" ,sa cum sunt si altele...ptr o intrebare de genu asta scrii la Offtopic .Dadca ai primit un raspuns irelevant inseamna ca nimeni nu stie..si daca nu stim ..cauti altundeva pe net sau la autogara cel mai sigur

#2195 2008-12-26 20:53:08

persifona
Vizitator

Va rog din suflet sa terminati discutia, altfel inchid topicul.
DelicateDesire, daca ai invata sa postezi unde trebuie, probabil ai primi si raspuns, asta 1 la numar. 2 la numar, cred ca esti constienta ca decat sa ti se dea un raspuns aiurea, doar de dragul de a ti se da, mai bine nu.. 3 la numar, nu e niciuna pe-aici atot-stiutoare sa stie sa-ti raspunda la absolut toate intrebarile despre patinoare si autocare.. unde mai pui ca asta e un forum medical in primul rand. Daca mai vad un singur post off-topic, pe cuvant ca-l sterg.

#2196 2008-12-26 21:59:52

ashada
New member
De la: Constanta
Inregistrat: 2008-06-18

buna fetelor...craciun fericit! sunt cu yubitul meu acasa si ne'am amintit de un film dar nu mai stim cum se numeste si nici numele actorului principal...in film este vorba despre un tip care da cu masina peste o tiganca si o omoara iar dupa ce fuge de la locul accidentului vine un tigan batran la el ii atinge fatza si zice "thin" si din momentul asta tipul incepe sa slabeasca foarte tare...pana la a fi skiny ...in romana titlul filmului s'a tradus "scheletul" dar am cautat "skeleton peste tot si nu am gasit nimic...any help...? :boss

Face your fears and watch the shadows fade...tummenupp

#2197 2008-12-26 22:58:09

Shosanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-04-26

vaiii cat am adorat filmu ala ashada....hai k incerc si eu sa il gasesc ca a fost mult prea misto

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#2198 2008-12-26 23:12:51

alexia
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Tocmai am vizionat filmul The island. Super super super!!! E SF, thriller, poveste super misto si actori frumosi si buni big_smile

#2199 2008-12-26 23:15:40

lucia05
Insomniac member
De la: tara lui Papura Voda
Inregistrat: 2008-09-13

eu am vazut the truth about love...comedie romantica, frumoasa foc! si daca va place si jennifer love hewitt.....asta e filmul pe care sa il vedeti !

I am who I am and I choose to be me!

He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader
He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!

#2200 2008-12-26 23:22:55

Shosanna
Insomniac member

ashada a scris:

buna fetelor...craciun fericit! sunt cu yubitul meu acasa si ne'am amintit de un film dar nu mai stim cum se numeste si nici numele actorului principal...in film este vorba despre un tip care da cu masina peste o tiganca si o omoara iar dupa ce fuge de la locul accidentului vine un tigan batran la el ii atinge fatza si zice "thin" si din momentul asta tipul incepe sa slabeasca foarte tare...pana la a fi skiny ...in romana titlul filmului s'a tradus "scheletul" dar am cautat "skeleton peste tot si nu am gasit nimic...any help...? :boss

L-am gasitttttttttt, se numeste Thinner big_smile

bebe

#2201 2008-12-26 23:36:46

alexia
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

hmmm.. suna bine filmu asta big_smile

#2202 2008-12-26 23:38:02

Shosanna
Insomniac member

mie mi-a placut mult, si acum am vz ca e scris de King, care are niste horror-uri hjarta big_smile

bebe

#2203 2008-12-26 23:55:45

DelicateDesire
Full member

imi cer scuze pentru indrazneala mea...recunosc ca am intrecut masura si promit sa nu mai incalc regulile acestui forum care nu e inutil, ci dimpotriva, m-a invatat o lectie smile
greseala mea a fost ca atunci cand vedeam un topic de genu :"ce sa fac?" nu ma gandeam ca e neaparat medical...mea culpa, nu se va mai repeta.
lucia05...sa stii ca sunt chiar utila in viata de zi cu zi si cred a ti-ai permis un pic cam mult...dar e Craciunul...te iert:)

Carpe Diem!

#2204 2008-12-27 01:43:47

pinkshine
Full member
Inregistrat: 2008-08-26

alexia a scris:

Tocmai am vizionat filmul The island. Super super super!!! E SF, thriller, poveste super misto si actori frumosi si buni big_smile

si eu lol vad ca l`a bagat in reluare :-?

te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.