Marirea sanilor-3
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
Re: marirea sanilor
Nightfall a scris:exercitiul caprioarei: Asezati-va astfel incat sa puteti presa calcaiul unuia dintre picioarele dvs. pe deschizatura vaginului. Trebuie sa apasati destul de tare pentru a simti o presiune destul de puternica si continua. Daca nu puteti sa va deplasati piciorul in aceasta pozitie, atunci asezati un obiect rotund si destul de dur - o minge de tenis, de pilda - pe deschidura vaginului, daca este posibil chiar si pe clitoris. Veti simti desigur o senzatie agreabila cauzata de dinamizarea energiei sexuale. Frecati-va puternic palmele una de cealalta, timp de aproximativ un minut. Aceasta va va energiza si va va incalzi mainile. Asezati-va mainile pe sani si simtiti cum energia si caldura mainilor dvs. patrunde prin piele. Masati-va incet sanii, cu miscari circulare spre interior, care se realizeaza rotind mana dreapta in sensul acelor de ceasornic, iar mana stanga in sensul invers acelor de ceasornic; acest gen de masare a sanilor are drept efect cresterea volumului sanilor. Masati-va sanii efectuand aceasta miscare circulara de minim 36 de ori pana la maxim 360 de ori, de 2 ori pe zi, minim 4 luni. eu folosesc metoda asta de vreo 2 sapt si parca se cunoaste ceva...dar oricum trebuie sa mai am rabdare ca acolo scrie minim 4 luni sper sa va foloseasca
eu am o intrebare care se aplica si la uleiul meu si la exercitul asta: imi masez sani, miscand intreg sanul sau rotind decat palma, apasnd usor pe san? :f?rv?nad:
Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine
- pitzipoank
- Insomniac member
- De la: ...casuta cu vise
- Inregistrat: 2008-06-17
Nightfall a scris:exercitiul caprioarei: Asezati-va astfel incat sa puteti presa calcaiul unuia dintre picioarele dvs. pe deschizatura vaginului. Trebuie sa apasati destul de tare pentru a simti o presiune destul de puternica si continua. Daca nu puteti sa va deplasati piciorul in aceasta pozitie, atunci asezati un obiect rotund si destul de dur - o minge de tenis, de pilda - pe deschidura vaginului, daca este posibil chiar si pe clitoris. Veti simti desigur o senzatie agreabila cauzata de dinamizarea energiei sexuale. Frecati-va puternic palmele una de cealalta, timp de aproximativ un minut. Aceasta va va energiza si va va incalzi mainile. Asezati-va mainile pe sani si simtiti cum energia si caldura mainilor dvs. patrunde prin piele. Masati-va incet sanii, cu miscari circulare spre interior, care se realizeaza rotind mana dreapta in sensul acelor de ceasornic, iar mana stanga in sensul invers acelor de ceasornic; acest gen de masare a sanilor are drept efect cresterea volumului sanilor. Masati-va sanii efectuand aceasta miscare circulara de minim 36 de ori pana la maxim 360 de ori, de 2 ori pe zi, minim 4 luni. eu folosesc metoda asta de vreo 2 sapt si parca se cunoaste ceva...dar oricum trebuie sa mai am rabdare ca acolo scrie minim 4 luni sper sa va foloseasca
:f?rv?nad::f?rv?nad::f?rv?nad: pe asta de unde ai scos-o???????????
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related
- majestik
- Addicted member
pitzipoank a scris:Nightfall a scris:exercitiul caprioarei: Asezati-va astfel incat sa puteti presa calcaiul unuia dintre picioarele dvs. pe deschizatura vaginului. Trebuie sa apasati destul de tare pentru a simti o presiune destul de puternica si continua. Daca nu puteti sa va deplasati piciorul in aceasta pozitie, atunci asezati un obiect rotund si destul de dur - o minge de tenis, de pilda - pe deschidura vaginului, daca este posibil chiar si pe clitoris. Veti simti desigur o senzatie agreabila cauzata de dinamizarea energiei sexuale. Frecati-va puternic palmele una de cealalta, timp de aproximativ un minut. Aceasta va va energiza si va va incalzi mainile. Asezati-va mainile pe sani si simtiti cum energia si caldura mainilor dvs. patrunde prin piele. Masati-va incet sanii, cu miscari circulare spre interior, care se realizeaza rotind mana dreapta in sensul acelor de ceasornic, iar mana stanga in sensul invers acelor de ceasornic; acest gen de masare a sanilor are drept efect cresterea volumului sanilor. Masati-va sanii efectuand aceasta miscare circulara de minim 36 de ori pana la maxim 360 de ori, de 2 ori pe zi, minim 4 luni. eu folosesc metoda asta de vreo 2 sapt si parca se cunoaste ceva...dar oricum trebuie sa mai am rabdare ca acolo scrie minim 4 luni sper sa va foloseasca
e pe net recomandata de multe persoane
Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine
- pitzipoank
- Insomniac member
- De la: ...casuta cu vise
- Inregistrat: 2008-06-17
majestik a scris:pitzipoank a scris:Nightfall a scris:exercitiul caprioarei: Asezati-va astfel incat sa puteti presa calcaiul unuia dintre picioarele dvs. pe deschizatura vaginului. Trebuie sa apasati destul de tare pentru a simti o presiune destul de puternica si continua. Daca nu puteti sa va deplasati piciorul in aceasta pozitie, atunci asezati un obiect rotund si destul de dur - o minge de tenis, de pilda - pe deschidura vaginului, daca este posibil chiar si pe clitoris. Veti simti desigur o senzatie agreabila cauzata de dinamizarea energiei sexuale. Frecati-va puternic palmele una de cealalta, timp de aproximativ un minut. Aceasta va va energiza si va va incalzi mainile. Asezati-va mainile pe sani si simtiti cum energia si caldura mainilor dvs. patrunde prin piele. Masati-va incet sanii, cu miscari circulare spre interior, care se realizeaza rotind mana dreapta in sensul acelor de ceasornic, iar mana stanga in sensul invers acelor de ceasornic; acest gen de masare a sanilor are drept efect cresterea volumului sanilor. Masati-va sanii efectuand aceasta miscare circulara de minim 36 de ori pana la maxim 360 de ori, de 2 ori pe zi, minim 4 luni. eu folosesc metoda asta de vreo 2 sapt si parca se cunoaste ceva...dar oricum trebuie sa mai am rabdare ca acolo scrie minim 4 luni sper sa va foloseasca
e pe net recomandata de multe persoane
gizaz............de unde le scoateti????
"Nu inţeleg cum o femeie poate ieşi din casă nearanjată - e o lipsă de politeţe. Şi nu poţi şti niciodată, poate chiar aceea este ziua in care-ţi intalneşti destinul. Iar in faţa destinului trebuie să apari cit poţi tu de frumoasă." Coco Chanel roccolino http://www.youtube.com/watch?v=uyLU3qQw … re=related
- majestik
- Addicted member
- majestik
- Addicted member
- majestik
- Addicted member
eu nu pot sa stau asa :f?rbannad: ma doare piciorul si nici nu cred ca simt ...caldura aia
- You_and_Me
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-03-13
ok ulei superbust parca as incerca....dar chestia aia cu exercitiul caprioarei....nu ma incanta deloc...si nu cred in d-astea...
..be the best ...fuck the rest ))
- majestik
- Addicted member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|