|
Nu esti logat.
Marvelon..-104#1958 2008-05-16 18:20:35
Re: marvelon..care medic...k logest mi-a recomandat medicul de la planing si acum marvelon de la endo....dar atunci la planing mi s-a spus k marvelon ar avea cant de hormoni mai mari in comparatie cu logest...si asta ma intereseaza..daca stie cineva care sunt mai bune?acum sunt intr-o maree incurcatura..si mi-e frica k si asa de anu trecut m-am ingrasat enorm(nu din cauza pastilelor cred eo)si nu as vrea sa am vro problema cu ele:(( "Daca as sti ca n-o sa te iubesc o viata, nu ti-as mai spune ca te iubesc" ! Offline #1959 2008-05-16 18:26:49
Re: marvelon..Logest Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-05-16 18:28:36) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #1960 2008-05-16 18:32:24
Re: marvelon..am vazut si eu diferenta asta...dar nu ma pricep!cat despre medic mi-a zis citez:"i-a marvelon ptr k logestul nu e bun pnt ce ai tu"dar eu nu am nimic care sa aiba leg cu anticonceptionale cred.....am hipotiroida ma rog cum s-o numi.....iar cu logest nu am avut probleme si asta vreau sa sti daca azi sa incep marvelon k am deja acasa sau sa fug la farmacie sa imi iau logestul!si mi-e frica k marvelonul sa nu fie mai puternic......ma scuzati fetelor k sunt asa stresanta cred dar sunt disperata...confuza..!(((( "Daca as sti ca n-o sa te iubesc o viata, nu ti-as mai spune ca te iubesc" ! Offline #1961 2008-05-16 18:33:14
Re: marvelon..delyutza marvelon e microdozat adica are 3 mg de estrogen iar logest 2 mg.pt.chisturi merg ambele desi ma indoiec ca luand ac.tu ai chisturi.daca ti-a facut ecografie si sa vazut chisturi pe ovare cel mai probabil sunt foliculi ovarieni de loc periculosi .eu as ramane la Logest VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #1962 2008-05-17 09:16:12
Re: marvelon..Buna, fetelor! Am si eu o intrebare: regula de protectie dupa tratamentul cu antibiotice este sa ma protejez 7 zile, sau sa ma protejez pana inghit 7 pastile? Multumesc. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline Publicitateloading...
#1963 2008-05-17 10:11:17
Re: marvelon..pana inghiti 7 pastilute... dar ca sa nu te protejezi si in pauza...poti sa unesti 2 folii...sau sa mai iei cateva pastilute in plus pana sa treaca alea 7 zile de protectie suplimentara si apoi faci pauza (si desigur folia aia o pastrezi de rezerva...si dupa pauza incepi o folie noua cu 21 pastile). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #1964 2008-05-17 10:26:59
Re: marvelon..Deja am lipit doua folii, si nu cred ca e bine sa o mai lipesc si pe a treia Mai bine ma protejez eu suplimentar, ca n-o fi foc o saptamana. Mersi mult A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #1965 2008-05-17 16:27:04
Re: marvelon..pai daca esti aproape de pauza nu e o saptamana ci pana dupa a 7 a pastiluta din folia viitoare...deci aprox 2 saptamani... happy with him...inlove with him... Offline #1966 2008-05-18 09:51:41
Re: marvelon..Deci sa inteleg ca :-? regula de protectie e pe toata perioada cat iau antibiotice plus zilele pana cand inghit 7 pastilute consecutiv? Ma scuzati ca sunt insistenta, dar mai bine sa fiu sigura decat sa fac vreo prostie A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #1967 2008-05-18 10:54:50
Re: marvelon..exact nu sunt de ajuns doar 7 pastilute...trebuie sa fie consecutive (nu 3 acum si 4 dupa pauza spre exemplu) happy with him...inlove with him... Offline #1968 2008-05-18 10:56:27
Re: marvelon..Mersi frumos, acum am inteles A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #1969 2008-05-18 10:56:50
Re: marvelon..cu placere happy with him...inlove with him... Offline #1970 2008-05-19 20:53:01
Re: marvelon..deci vineri am inceput cu marvelon...dar de azi numai vreau sa iau........adika as vrea sa fac pauza...trb neaparat sa termin toate pastilutele pot sa renunt de azi....ptr k am niste prob cu stomacu si parca degeaba le iau daca dupa 2-3 ore ma apuca .......!!!ce ma sfatuiti sa fac??? "Daca as sti ca n-o sa te iubesc o viata, nu ti-as mai spune ca te iubesc" ! Offline #1971 2008-05-20 12:54:28
Re: marvelon..pe folia de marvelon 21 nu sunt pastile inactive,daca faci pauza de 7 zile intre folii inseamna k nu mai iei pastile,nu?ms I'm in love Offline #1973 2008-05-20 18:32:48
Re: marvelon..Buna! O prietena de a mea a mers azi la cabinetul de planning pt anticonceptionale, i-au fost date Marvelon, insa doctorita nu i-a explicat mare lucru. Problema este urmatoarea: ea e intr-a 18a zi a CM si vrea sa inceapa Marvelonul de astazi ca sa fie sigura ca pe 30 [exact a 28a zi a CM] nu o sa fie pe stop [avem banchetul de la sfarsitul liceului]. Si doctorita i-a zis ca ea nu poate promite nimic, si ca daca o sa-i vina totusi pe 30, cum ar fi fost normal, sa se duca la ea sa ii dubleze doza de hormoni, ca sa opreasca sangerarea. Si acum prietena mea e foarte ingrijorata ca totusi nu ar vrea sa ia 'extra-portii' de hormoni. Voi ce ziceti? E posibil sa nu ii vina pe 30, si sa ii vina in saptamana de pauza, daca ar incepe pastilele de astazi? Va multumim frumos. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #1974 2008-05-20 18:35:29
Re: marvelon..in primul rand, trebuie sa fie 100% siguraca nu e insarcinata, ca sa le poata incepe de acum in siguranta. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #1975 2008-05-20 18:41:08
Re: marvelon..Sigur nu e insarcinata. ) E cat se poate de virgina. Singura ei temere era sa nu ii vina pe 30, cum ar fi fost normal. Si in caz ca ii apare spottingul, ar fi cazul sa se duca la cabinetul de planning sa ii mareasca doza de hormoni? A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #1976 2008-05-20 18:45:39
Re: marvelon..nu, asta e o tampenie... de ce sa-i mareasca doza de hormoni?! sa bage in ea niste hormoni inutil? nu-i asa o tragedie spottingul asta, se rezolva cu un absorbant zilnic... Just like a tattoo I'll always have you... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|