|
Nu esti logat.
Marvelon..-108#2034 2008-07-14 22:50:52
Re: marvelon..niciun efect...stai linistita...nu e pro daca scurtezi pauza...esential e sa nu o maresti... happy with him...inlove with him... Offline #2035 2008-07-14 23:04:21
Re: marvelon..Multumesc de raspuns. Nu ma deranjeaza prea mult ca am luato mai repede. Doar ca o sa trebuiasca sa ma reinvat acuma cu prima zi de pastile. Ca si asa era sa mai incurc zilele. Dar acuma macar stiu ca luni e ziua 0. Offline #2036 2008-07-14 23:05:34
Re: marvelon..cu placere happy with him...inlove with him... Offline #2037 2008-07-18 01:22:11
Re: marvelon..si eu am inceput marvelon de 7 zile din prima zi de menstruatie...pe mine ma tine menstra cam 5 zile..akum sunt in a 7a si inca nu mi'a trecut...adik pe langa spottig mai e shi ea(putin)...e posibil sa imi prelungeasca ac menstra?nu am mai luat niciodata ...asta e prima data...ah si am observat azi cand am avut contact sexual k mai ales atunci curge...sper sa treaca... Face your fears and watch the shadows fade... Offline #2038 2008-07-18 07:56:28Publicitateloading...
#2039 2008-07-18 12:37:14
Re: marvelon..pai stiu k primele 3 luni sunt de acomodare...in afara de spotting nu am avut nimic rau de la ele nici greata nici dureri de cap..orikum am de gand sa termin folia asta si apoi sa vad ce se intampla... Face your fears and watch the shadows fade... Offline #2040 2008-07-18 15:47:46
Re: marvelon..Fetelor, ma aflu intr-o situatie aiurea de cateva luni si am o intrebare si mai aiurea, daca nu penibila. Dar.. ca sa fim siguri... intreb totusi. Eu iau marvelon de aproape un an de zile, nu am avut probleme de la el, decat spotting in prima luna, ma simt foarte bine de cand le iau. DAR, de cateva luni incoace nu mai suport saptamana aceea de pauza. Am stari de greata, ma doare capul, mi-e somn mereu, sunt usor iritabila, sunt foarte sensibila si mereu imi vine sa scurtez pauza si sa incep o alta folie de AC, pt ca toate aceste stari trec dupa ce iau din nou AC 2-3 zile. De ce oare? Exista posibilitatea ca organismul meu sa se fi obisnuit cu o anumita cantitate de hormoni pe care in sapt de pauza nu le mai iau, si din cauza asta sa am starile astea de imi vine sa ma urc pe pereti? Am auzit o teorema [aberanta as spune eu] care spunea ca poti deveni dependent de AC. Exista asa ceva? A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #2041 2008-07-18 15:49:23
Re: marvelon..nu e adevarat nu devi dependenta eu facut pauza o luna acum un an si nu am avut probleme.... ce ai tu in cele 7 zile de pauza cred ca e SPM VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2042 2008-07-18 15:54:14
Re: marvelon..Asta am crezut si eu initial, dar de ce sa apara tocmai acum? Pana inainte sa iau AC, nu am avut, si nici dupa... Sa merg la doctor sa imi schimbe AC? Mi-e teama totusi sa nu fi facut ceva [sunt ipohondra, recunosc] pt ca ma simt f rau in sapt aceea de pauza, incepand cu a 2a zi pana la sfarsit. Menstra imi vine abia in a 5a- a6a zi. Si nu ma mai suport asa! A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #2043 2008-07-18 16:07:28
Re: marvelon..e SPM... si la mine se manifesta de cand iau AC in alt mod decat inainte... Offline #2044 2008-07-22 03:03:06
Re: marvelon..buna fetelor..revin si eu dupa atata timp cu o intrebare..iau marvelon 28 d 5-6 luni ,a fost totul ok,ma simt bn,am mai slabit kiar:) pb e k am fost la bazin si am facut o infectie jos cu secretie alba,abundenta si aveam usturimi si mancarimi mari..nu ma puteam atinge am luat clotrimazol comprimate,mi-a trecut,nu mai am nik,nici scurgeri,nici dureri ,nici nik..dar as vrea sa stiu dak interactioneaza in vreun fel cu anticonceptionalele mele?adik dk am nevoie d protectie suplimentara?mentionez k am terminat acum 2 zile tratamentul si p prospect scria k sunt amicotice..deci..amicoticele astea ma obliga la protectie suplimentara??pup si astept cu nerabdare raspunsul vostru... Offline #2045 2008-07-22 04:06:15
Re: marvelon..antimicoticele nu interactioneaza cu anticonceptionalele. deci stai linistita, nu ai nevoie de protectie suplimentara. doar antibioticele, antidepresivele si grefele in cantitate mare. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-07-22 04:07:38) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #2046 2008-07-22 08:04:34#2047 2008-07-24 00:04:40
Re: marvelon..buna...incep sa fiu stresata..am terminat ieri prima folie d marvelon ..adik sunt la pastilutzele mici in pauza cum ar veni si nu mi-a venit menstra..nu am uitat nici una doar ca in doua zile le-am luat cu intarziere d o ora respectiv jumatate d ora..sa ma ingrikorez??oare tre sa fac un test e posibila sarcina? ms mult:*ast pareri Ultima oara a fost editat de pusycat (2008-07-24 00:17:37) ''The easiest way to change a woman's mind is to agree with her''!! Offline #2048 2008-07-24 00:11:56
Re: marvelon..ms mult si inca o intrebare daca imi vine printre ultimele zile d pauza si eu trebuie sa incep din nou o folie le incep nu conteaza ca inca sunt la menstra?si oare exista vreo problema ca am intarzia atunci..nu am intarziat mult da mnoh..e prima data can iau si nush daca au sau nu efect scz poate va par prostesti intrebarile mele:*.. ''The easiest way to change a woman's mind is to agree with her''!! Offline #2049 2008-07-24 00:19:54
Re: marvelon..exact...nu ti cont de menstra ci de pauza de 7 zile...incepi o folie in a 8 a zi...daca nu o incepi in a 8 a zi ci in a 9,10 etc e nevoie de protectie suplimentara primele 7 pastilute... happy with him...inlove with him... Offline #2050 2008-07-24 00:36:42
Re: marvelon..revin cu problema mea sacaitoare...azi am luat a 13a pastila de marvelon din prima folie si inca am spotting(ma bucur insa k e din ce in ce mai putin si mai deschis la culoare) dar continua in acelashi timp sa imi curga si ceva mai roshu deschis cand am contact sexual...oare se pune problema de o rana?mi'am inceput viata sexuala de aproape doua luni... Face your fears and watch the shadows fade... Offline #2051 2008-07-24 00:38:35
Re: marvelon..stai linistita...e cel mai probabil de la spotting happy with him...inlove with him... Offline #2052 2008-07-24 19:57:33
Re: marvelon..am si eu o intrebare.. voi schimba lofemenal cu marvelon 28, iar d la planning mi-a spus sa incep folia d marvelon exact in urmatoarea zi dupa ce termin pastilele d fier din lofemenal. pe prospect insa scrie sa fie incepute in prima zi d ciclu. cum e mai bine? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|