|
Nu esti logat.
Marvelon..-25#457 2007-02-12 20:31:23
Re: marvelon..Buna ziua!Ma numesc Raluca si am 22 de ani.Iau marvelon21 de 4 luni.Acum 2 luni am avut niste probleme din cauza unei raceli si am luat antibiotic.Pe perioada tratamentului,prietenul meu nu a ejaculat in mine,iar ciclul continua sa-mi vina ceas,in a4a zi dupa terminarea ultimei pastile.Teoretic nu am niciun fel de motiv sa-mi fac griji ca as fi insarcinata,dar...poate pe fond psihic..intrebarea mea este,ar fi posibil sa fiu insarcinata tinand cont ca ciclul imi vine perfect normal??poate pare o intrebare copilareasca...dar chiar as vrea sa-mi raspundeti.mulumesc Offline #458 2007-02-12 21:57:23
Re: marvelon..nu. insa daca ai dubii si nu te poti calma, de ce nu faci un test? Nobody home Offline #459 2007-02-13 09:19:51
Re: marvelon..ar putea fi vreo diferenta intre a incepe tratamentul cu marvelon in prima sau in a 5a zi de menstra? Offline #460 2007-02-13 09:22:17
Re: marvelon..daca incepi pilulele in prima zi de sangerare nu trebuie sa te protejezi suplimentar( prezervativ), daca incepi in a 5a zi..trebuie protectie 7 zile...adik pana cand inghiti 7 pilule Offline Publicitateloading...
#463 2007-02-13 10:55:04
Re: marvelon..da. daca incepi din prima zi esti protejata de atunci. aca incepi din oricare alta zi (inclusiv a 5-a) ai nevoie de protectie suplimentara 7 zile. Nobody home Offline #464 2007-02-18 14:57:37
Re: marvelon..sal.am luat timp de 8 luni marvelon, dar am luat mai mult pt durerile mari de burta care le aveam inainte de a-mi veni ciclul.durerile au persistat asa ca am schimbat anticonceptionalele, marvelon cu karissa.as vrea sa stiu dak sunt bune pt aceste dureri si dak nu cumva ma voi ingrasa deoarece cand am avut 14 ani adik acum 7 ani, am luat diane 35 pt aceasi problema,prescrise de ginecolog,de la care m-am ingrasat in 2 luni peste 10 kg care le-am dat extrem de greu jos.de la marvelon nu m-am ingrasat dar ot m-a durut burta groaznic. Offline #465 2007-02-18 15:54:34
Re: marvelon..si eu inainte sa iau ac. ma durea foarte tare burta cand imi venea manstruatia, eu iau de 5 luni Karissa nu ma mai doare burta de cand le iau doar mijlocul un pic nu am pus un gram pe mine dar ingrasatul si disparitia durerilor de burta cred ca tine de fiecare persoana in parte. AC pot da o pofta de mancare mai mare asa ca putina atentie la ce mancam VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #466 2007-02-23 21:28:07
Re: marvelon..eu am luat aproape 1 an si 6 luni marvelon si m-am simtit bine dupa el , dar acum m-am hotarat sa fac pauza vreo 2-3 luni ca asa am auzit ca ar fi bine. As vrea sa il iau din nou dupa aceasta pauza pastile dar nu stiu daca e bine sa le iau tot pe acelea.Cine ma poate sfatui? Fii tu insuti schimbarea pe care o doresti lumii. Offline #467 2007-02-24 08:44:40
Re: marvelon..carcotasa nu face pauza, nu este nevoie de ea decat atunci cand vrei un copil..doctoressa spunea ca nicaieri in literatura de specialitate nu este pomenita aceasta pauza deci nu isi are rostu. My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #468 2007-02-26 15:02:46
Re: marvelon..buna ziua ...am si eu o intrebare...am inceput marvelon de 17 zile....de saptamana trecuta am inceput sa am niste dureri usoare asemanatoare cu cele din perioada....cam la 30 minute-o ora ... as vrea sa stiu daca ar putea sa fie de la pastile ...sau de la ce altceva?....va multumesc Offline #469 2007-02-26 15:09:57
Re: marvelon..pe tine ce anume te doare ca nu inteleg din ce ai scris mai sus? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #470 2007-02-26 15:22:25
Re: marvelon..sorry...nu m-am exprimat cum tre'...ma doare burta jos...e o durere destul de ciudata....asemanatoare cu cea din perioada ..... dar e de scurta durata si intensa... Offline #471 2007-02-26 15:25:48
Re: marvelon..nu cred sa fie de la ac.asteapta si alte pareri dar daca o sa tina o perioada lunga de timp si sunt suparatoare eu zic sa te duici la doctor:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #472 2007-02-26 15:33:59
Re: marvelon..ok...ms mult.....cred ca o sa merg la doc....sa nu fie ceva mai complicat.....ms inca 1 Offline #473 2007-02-26 15:36:12
Re: marvelon..cu placere nu cred ca e ceva grav asa ca eu zic sa stai linistita. dar o vizita la doctor nu strica:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #474 2007-02-27 10:38:09
Re: marvelon..doctoressa am si eu nevoie de ajutorul si de sfatul tau!! Fii tu insuti schimbarea pe care o doresti lumii. Offline #475 2007-02-27 10:44:25
Re: marvelon..Iei tot Marvelon daca te-ai simtit bine cu ele si le incepi din prima zi de menstruatie. © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|