|
Nu esti logat.
Marvelon..-40#742 2007-04-25 13:46:39
Re: marvelon..buna fetelor am si eu o nelamurire.....sunt la a 3-a folie de marvelon iar la a doua si a treia folie cand am luat prima pastiluta mi-a fost foarte rau tinand cont ca in rest m-am impacat foarte bine cu ele...sa fie din cauza celor 7 zile de pauza?.................. Offline #743 2007-04-25 14:03:17
Re: marvelon..multumesc mult alexia pentru raspuns si iti doresc o zi buna! Offline #744 2007-04-25 14:21:27
Re: marvelon..sunt la a 4a folie Marvelon, mai am 3 pastile de luat si pe urma vine pauza de 7 zile in care in mod normal se instaleaza menstra... darrrrr, la mine e deja a 4a zi in care sangerez... initial m-am gandit ca e vorba de spotting, curge fff putin si maro, de ieri parca e putin mai mult si mai rosu. pot sa consider ca e vorba de menstra? sa ma mai astept sa vina si in perioada de pauza? mentionez ca nu am mai avut contact sexual de mai bine de o luna. nu stiu ce sa cred despre acele sangerari si ma gandesc ca deja la mine a trecut perioada de acomodare a organismului. nu am alte simptome... nici macar sani tensionati ca in lunile anterioare. e semn ca trebuie schimbate? si daca e sa le schimb, organismul meu iar va trece prin alte 3 luni de acomodare cu noile pilule??? mersi mult There ain't no sunshine now that he's gone Offline #745 2007-04-25 14:33:07
Re: marvelon..daca nu ai luat nimic care sa diminueze efectul antibburilor si va persista si saptamana viitoare mergi sa le schimbi...daca le schimbi da...organismul tau va trece din nou prin cele 3 luni de acomodare... happy with him...inlove with him... Offline #746 2007-04-25 14:36:53
Re: marvelon..dar se poate ca cele 3 luni sa nu fie foarte dificile....eu am schimbat pana acum 4 tipuri de acc din diferite motive, si nu de fiecare data mi-a fost rau in primele 3 luni....Multa bafta! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline Publicitateloading...
#747 2007-04-25 14:39:49
Re: marvelon..pai depinde cum te intelegi cu ele...nu exista regula... happy with him...inlove with him... Offline #748 2007-04-25 14:40:13
Re: marvelon..off ce aiurea cu acomodarea asta!!! pai na, sincer, ma astept sa imi vina si menstra dupa ce termin folia... adica undeva de vineri incolo... sapt trecuta, am vomat la vreo 2 ore dupa ce am inghitit o pastila, dar am vomat ffff putin si nu am luat o alta pastila in schimb. sa fie de la asta? imi amintesc ca in prima luna am mai avut spotting vreo sapt pe urma imediat menstra... dar am pus intamplarea pe baza acomodarii organismului, acum ma gandesc ca nu mai e cazul fiind la a 4a folie. multumesc pt rasp oricum maine merg la planning si ii voi spune dr despre asta There ain't no sunshine now that he's gone Offline #749 2007-04-25 14:42:51
Re: marvelon..clar atunci...ce ai tu mai mult ca sigur e menstra...si cu protectie nu stai deloc bine deci ai grija...cand ai avut menstra in prima luna?nu la sf foliei? Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-04-25 14:44:07) happy with him...inlove with him... Offline #750 2007-04-25 14:44:24
Re: marvelon..cu protectia nu cred ca e problema, dc nu a avut contact de mai bine de o luna..... "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #751 2007-04-25 14:50:55
Re: marvelon..ma refeream la faptul sa aiba grija in caz ca o sa aiba contacte...nu la faptul ca ar putea fi insarcinata...deci protectie suplimentara pana dupa a 7 a pastiluta din folia urmatoare... happy with him...inlove with him... Offline #752 2007-04-25 14:53:49
Re: marvelon..in prima luna... am avut menstra imediat ce am inceput pauza, dar cum ziceam mai sus, asta exact dupa spottingul ce m-a tinut cam o sapt. alexamelin, ma gandesc si eu ca nu am probl cu protectia, oricum azi voi lua a 7a pastila care ar anula protectia suplimentara deci consider sangerarea asta menstra... oki... eu initial m-am gandit ca acea pastila a apucat sa isi faca efectul mai ales ca nu am vomat mult, ci ff putin si m-am gandit ca nu as fi avut cum s-o fi eliminat... se pare ca am gandit prost :"> mersi mult fetelor! va pup There ain't no sunshine now that he's gone Offline #753 2007-04-25 14:57:29
Re: marvelon..alezzone...din cate stiu eu nu se aplica faza cu a 7 pilula numai daca ai fi luat o mai tarziu pe cea eliminata...si protejata vei fi numai dupa a 7 a pastiluta de pe folia pe care o s o incepi dupa pauza...corectati ma daca gresesc fetelor... happy with him...inlove with him... Offline #754 2007-04-25 15:04:19
Re: marvelon..eu nu sunt de acord cu tine.......7 zile protectie suplimentara dc a vomat...eu asa am facut intotdeauna si a fost bine....dar mai stii poate am gresit??!!! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #755 2007-04-25 15:06:30
Re: marvelon..pffff, m-ai debusolat. eu stiu ca daca o pastila nu si-a facut efectul din diverse motive, trebuie sa te protejezi suplimentar pana inghiti alte 7 pastile, indiferent daca pe urma ai inlocuit pastila care se presupune ca nu si-a facut efectul... atat dar poate nu stiu eu bine... chiar vreau sa aflu oricum nu am in minte vreun contact, dar e bine sa stiu pe viitor There ain't no sunshine now that he's gone Offline #756 2007-04-25 15:08:33
Re: marvelon..la prospectul acc scrie ca dc uiti o pastila sa nu o mai iei - si protectie suplimentara 7 zile ( noi am stabilit aici ca e bine sa iei pastila uitat - eliminata si sa continui normal cu protectia de 7 zile).....asa ca eu chiar cred ce am scris mai sus......protectie doar 7 zile! "DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!" Offline #757 2007-04-25 15:19:39
Re: marvelon..aham! si eu sunt de acord cu ce ai zis protectie 7 zile! la 4 ore dupa ce ai inghitit a 7a pastila, poti sa iti faci de cap buuuuuuuuuuuunnnnnn tzuc, plec la faculta There ain't no sunshine now that he's gone Offline #758 2007-04-26 14:37:37
Re: marvelon..am fost azi la planning... m-a lamurit ce e cu sangerarea aceea... de altfel tot asa ati zis si voi, s-a produs de la faptul ca acea pilula nu a fost absorbita... ce nu am inteles e urmatorul lucru: mi s-a spus ca nu sunt protejata!!!!!! nu inteleg de ce??? eu aseara am luat a 7a pastila dupa care nu ar mai fi nevoie de protectie suplimentara. mai am doar doua din folia asta... inca sangerez usor. sa astept sa imi vina menstra sapt viitoare inperioada de pauza??? mi s-a zis la planning sa astept pana imi vine si abia atunci sa incep iar sa iau AC si ca abia atunci voi fi iar protejata... dar daca se intampla sa nu mai imi vina in pauza de 7 zile, eu nu incep folia noua sau cum??? va rog lamuriti-ma! multumesc There ain't no sunshine now that he's gone Offline #759 2007-04-26 15:32:01
Re: marvelon..eu zic sa incepi sa iei normal folia dupa pauza de 7 zile daca ai sangerat peste pastile se paote sa nu iti mai vina in pauza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #760 2007-04-26 17:02:53
Re: marvelon..Allezone, esti protejata. Nu ai fost astea 7 zile insa ele s-au terminat. Ia deci pastilele pina termini folia, fa 7 zile pauza si, indiferent daca apare sau nu menstra, intr-a 8a zi incepe linistita o noua folie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|