homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Marvelon..-9

#153 2006-11-06 11:53:48

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: marvelon..

geoginger, ce ti-a povestit prietena ta nu are nimik de-a face cu realitatea....nu bucatele de chist de ovar i-au provocat mamei iei embolie cerebrala. Tie insa, problema cu junghiurile din piept e posibil sa ti-o fi provocat povestea prietenei tale. Mergi si fa ekg-ul ala si linisteste-te...nu de la pastile ti-a fost rau. Iar faptul ca ai avut doar 2 zile menstruatie nu reprezinta o problema

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#154 2006-11-06 12:02:18

geoginger
New member
Inregistrat: 2006-10-18

am inteles.de povestea prietenei mele tocmai k io nici nu credeam pt k mi s parea mie ceva de neinteles in ce imi spunea ea. nu avea cum sa imi provoace rau povestea ei.ma duc azi sa fac EKG si sa vedem c imi spune.o sa va scriu ce mi-a spus.deci dvs nu credeti k e de la pastile...asta e bine:)m-am linistit si in legatura cu menstruatia.mercic doctoressa!

#155 2006-11-06 12:41:42

Al Pacino
Administrator

cu drag...astept rezultatul de la EKG

#156 2006-11-06 20:34:25

geoginger
New member

am fost la un doctora cardiolog pana la urma si mi-a facut o ecografie la inima.diagnosticul este distrofie neurovegetativa.mi-a spus k inima se incadreaza in parametrii normali numai k am momente knd bate repede si knd bate mai rar.mi-a dat magneziu,calciu si extraveral.s-a uitat si la uter si la ovare si culmea e k ea nu a vazut nici un chist acolo.m-a intrebat de anticonceptionale si knd i-am spus k am inceput sa iau de 3 zile a spus k nu se poate asa ceva.k ele ar trebui interzise.k au multe reactii adverse si k la o varsta mai inaintata provoaca cancer ceea ce eu nu stiam si nici nu credeam asa ceva.asta o teorie de vreo 10 min:(eram si cu mama si bineinteles acum nu am mai lasa sa le iau:((nu stiu ce sa fac.la 23 trebuie sa iau pastila.ma duc joi la alt medic ginecolog pt ink o analiza k sa vad dak am sau nu chist:(sa mai iau pastilele sau nu?

Ultima oara a fost editat de geoginger (2006-11-06 21:01:32)

#157 2006-11-06 20:41:49

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

ia-le. anticoncepionalele previn anumite forme de cancer.

Nobody home

Publicitate

loading...

#158 2006-11-06 21:22:21

geoginger
New member

dar faza e k p mine ink ma mai doare in piept:( extraveralul interactioneaza cu antibebe?

#159 2006-11-06 21:25:20

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

chiar daca te hotarasti sa nu mai iei, le vei intrerupe cand vei termina folia, altfel risti sa iti dereglezi ciclul

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#160 2006-11-06 21:25:33

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

ia pastila din seara asta. maine iti va raspunde si dcotoressa. oricum, eu as mai merge la un consult la un ginecolog.
nu stiu daca distrofia aia e o boala in urma careia sa nu poti lua anticonceptionale. dar daca se poate si te sperie doar riscul de cancer, nu ai de ce sa le opresti.

Nobody home

#161 2006-11-06 21:30:18

geoginger
New member

bine.asa o sa fac.iau pastila.maine sa citesc si ce o sa-mi spuna doctoressa si sper sa fiu mai bine:|

#162 2006-11-06 23:37:47

Annutza
Membru
Inregistrat: 2006-11-06

buna!!!!am si eu o intrebare.....folosesc marvelon de vreo 20 de zile dar de 2 ori am uitat sa le iau in zile diferite,dar in rest le-am luat consecutiv in fiecare seara asa cum mi-a spus de la planning.......are ceva daca am uitat sa iau 2 zile si in rest le-am luat?????o sa-mi intarzie????iar de atunci am relatii sexuale.....sunt protejata????prietenul mue poate ejacula in mine fara probleme??????va rog raspundeti-mi.......multumesc......Annutza

#163 2006-11-07 10:16:23

Al Pacino
Administrator

Annutza, nu inteleg nimik....daca uiti pastila mai mult de 12 ore, protectia contraceptiva scade si deci, 7 zile trebuie protectie suplimentara(dupa fiecare pastila uitata mai mult de 12 ore). Imi permit sa remarc ca 2 pastile uitate in 20 zile sunt foarte multe....gaseste o formula sa nu mai uiti....daca o sa iti vina menstruatia sau nu, habar nu am, din lipsa de informatii coerente
Geoginger, nici nu poti sa iti imaginezi ce furii ma apuca atunci cind afluu de asemenea consideratii din partea unor colegi. Logic vorbind, oare daca lucrurile ar sta asa cum spune omuletul ala, crezi ca s-ar mai folosi contraceptivele pe scara larga in lumea civilizata?Crezi ca firmele producatoare nu ar da deja in greu platind daune, prin tarile in care oamenii dau in judecata firmele producatoare de tutun fiinca au facut ei cancer pulmonar fumind?
Ce ai tu nu e o boala, e un sindrom care defineste aparitia simptomelor cardiace pe care le descrii fara substrat organic, pe fond nervos deci...de aia ti-a si dat extraveral...sa te mai calmeze
Ca nu a vazut oml ala chisturi pe ovar, e foarte posibil...de altfel nici nu e de specialitate....ginecologiiau bunul simt sa nu faca echografii cardiace si sa isi dea cu parerea.....oare cardiologii de ce nu ar trebui sa aiba acelasi bun simt de a nu isi da cu parerea pe o felie care nu le apartine si pe care nu o cunosc?????
Cu anticonceptionalele faci cum vrei...asa cum spuneam nu iti bate inima altfel din cauza lor ci din vina diversor povesti auzite....extraveralul scade efectul contraceptivelor....ca ai sau nu chisuri functionale de ovar eu nu ma pot pronunta, insa daca ai nevoie de contraceptie eficienta dar decizi totusi sa nu ti-o asiguri cu pastile sper sa gasesti alta varianta suficient de buna

#164 2006-11-07 17:17:06

geoginger
New member

mercic doctoressa de sfaturi.iau pastilele in continuare.extraveral am luat doar o pastila ieri.de ce knd ma hotarasc si eu sa ma duc la doctor dau numai peste  7000 de pareri?sadsmile((si mai ma fac si inconstienta k iau antibebe:((nu stii kt m-am enervat.mai eram si cu mama si ea chiar credea tot c zicea doctorul:(.asa cum mi-a spus si nashira o sa ma duc si la alt ginecolog.poate poate o sa-mi spuna si mie ceva concret cu realitatea.adik am sau nu chist....mercic ink o data.o seara buna!

Ultima oara a fost editat de geoginger (2006-11-07 17:19:07)

#165 2006-11-07 17:25:17

Al Pacino
Administrator

Si tie Geoginger..si succes

#166 2006-11-07 18:08:47

Jolie15
Full member
Inregistrat: 2006-03-16

Am  si eu 2 probleme la care sper sa ma ajutati sa abtin o rezolvare cat mai repede.
De vreo sapt mi-au aparut in zone inghinala vreo 2 umflaturi..arata ca niste cosuri sub piele.Initial am crezut ca sunt cosuri care apar dupa epilare(folosesc aparat de epilat) dar inca nu mi-au trecut.Am inceput de vreo 2 zile sa folosesc nidoflor...cred ca incep sa-mi treaca...sper sa treaca.Ma gandeam ca ar fi un microb ceva...aveti ideea ce ar putea fi si ce as putea folosi sa-mi treaca?(mai este o solutie mentolata ca un laptisor si stiu ca este destul de buna...ma gandesc sa incerc si asta).
A 2a problema ar fi ca am o secretie albicioasa de vreo sapt,fara miros, nu am mancarimi sau usturimi.Imi apare doar cand mi-e frig..atat.Trebuie sa mentionez ca luna aceasta am trecut de la marvelon 21 la rigevidon 21+7..se poate sa fie de la anticonceptionale?
Astept un raspuns de la voi.Multumesc!

#167 2006-11-07 23:03:46

simona23
New member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2006-09-29

salut! iau marvelon de vreo 20 de zile si tot mai am greturi ca in primele zile cand am inceput sa le iau. e normal sa fie o perioada asa mare de acomodare cu pastilele?Sau nu mi se potrivesc si trebuie sa le schimb?

#168 2006-11-07 23:15:56

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

simona este normal,vor disparea in primele 3 luni de administrare ..nu trebuiesc schimbate

Ultima oara a fost editat de Infinity (2006-11-07 23:16:13)

#169 2006-11-07 23:26:34

simona23
New member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2006-09-29

multumesc pt rasp Infinity

#170 2006-11-08 10:00:25

Al Pacino
Administrator

Jolie15, in privinta umflaturilor, ar putea fi si urmare a epilarii cu aparatul(fire de par crescute pe sub piele)....
In ceea ce priveste secretia aceea, eu cred ca e normala

#171 2006-11-08 13:55:22

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

eu de la epilat am avut niste buboaie imense. vreo 2 pana acum. cu chiu cu vai am reusit sa le sotroc si din fiecare a iesit cate un fir gigantic de par si ceva puroi. vezi daca iti seamana a cosuri poti sa incerci sa le storci

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.