|
Nu esti logat.
Emotivitatea..cum sa scap de ea?#1 2007-04-11 15:08:33
emotivitatea..cum sa scap de ea?daca s-a mai vorbit desprea asta spuneti-mi si sterg de aici Ultima oara a fost editat de Soricica (2007-04-11 15:20:24) In dragoste si in razboi totul e permis! Offline #2 2007-04-11 16:08:14
Re: emotivitatea..cum sa scap de ea?yo zik s te calmezi in primul rand.relaxeaza-te incearca sa nu te mai gandeti la lucruri care pot sa iti provoace plans. du-te in parc cu chitzu tau plimbati-va, jucati un bedminton, incearca sa fii relaxata sihic. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #3 2007-04-11 16:20:18
Re: emotivitatea..cum sa scap de ea?nu te mai gadi la ce te face sa plangi http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #4 2007-04-11 16:54:16
Re: emotivitatea..cum sa scap de ea?inceark sa t gandesti numa la lucruri kre te fac sa razi stiu k e mai greu dar se poate.si inceark sa faci mereu ceva sa ai tot timpul o activitate Avem 1 an si 5 lunite Offline #5 2007-04-11 20:18:52
Re: emotivitatea..cum sa scap de ea?nu pot ! ma gandesc mereu acasa, la ai mei, k o duc greu(mama are reumatism si o dor mainile si picioarele de nici nu poate sa mearga mult, tata face zilnic naveta la tara-dimineatza pleaca, seara vine).stiu k le e greu. iar la bunica mea ma gandesc mereu caci din 21 de ani ai mei..jumatate am stat la ea la tara. si mereu am motive! iar din cauza asta o duc rau cu psihicul. In dragoste si in razboi totul e permis! Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-11 22:02:38
Re: emotivitatea..cum sa scap de ea?nu vreau sa par paranoica dar sincer cred k n-ar fi o idee rea sa te duci la un psiholog..gasesti pe cineva cu care sa simti k e kt de kt o deschidere si vezi,poate te ajuta cu ceva...si eu eram foarte emotiva intr-un timp (si acum mai sunt dar mai putin- plang de regula la nervi) dar m-am enervat intr-o zi knd mia- zis cineva k sunt plangacioasa si am zis-ce naibafrate!..si ma rog..a fost o kestie din sine Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #7 2007-04-11 22:06:04
Re: emotivitatea..cum sa scap de ea?e o idee si cu psihologu. asa ai putea sa te descarci si sa vezi cum rezolvi http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #8 2007-04-26 21:27:54
Re: emotivitatea..cum sa scap de ea?mi mi se intampla atunci cand ma sculta la scoala de obicei,imi tremura mainile si vocea si incep sa ma balbai.si asta ii face pe profi sa creada ca nu am invatat si capt note mici chiar daca eu stiu.asta mostenesc de la mama expect the worst , hope for the best! Offline #9 2007-04-26 21:49:30
Re: emotivitatea..cum sa scap de ea?ehei si eu oapesc chestii de genul asta cand am emotii imi vine sa vomit ,tremura mainile si vocea etc.etc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-04-26 22:00:08
Re: emotivitatea..cum sa scap de ea?dar mai naspa e ca nu stiu ce-o sa fac la bac la proba orala expect the worst , hope for the best! Offline #11 2007-04-26 22:16:40
Re: emotivitatea..cum sa scap de ea?am si eu unele momente(de fel sunt "infipta"si fara rusine)dar de exp cand ma cert cu iubitu si vad ca ma suna dupa ceva timp,tremur toata,tot dar tare asa,si stomacul nu ma mai pot oprii....bine ca nu este langa mine sa ma vada,cred ca ar lesina de ras:))))) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #12 2007-04-27 11:46:26
Re: emotivitatea..cum sa scap de ea?nu e deloc de ras asta! chiar e ceva naspa! si nu stiu daca un psiholog o sa maa ajunte! mai ales ca e cineva necunoscut! dar...e o idee. si mama mea(mama ei a murit in toamna,adik bunica mea) are acum probleme mari cu reumatismul. a fost al doctro, face niste fizioterapie(parca) dar i-a zis doctorul ca in primul rand trebuie sa-si refaca psihicul. slabise atunci intr-un hal . si va dati seama si voi. si semana mult cu ea. adik ea e emotiva si eu dupa ea . In dragoste si in razboi totul e permis! Offline #13 2007-04-27 12:09:00
Re: emotivitatea..cum sa scap de ea?
si eu matemeam la proba orala si cand a venit si proba de foc am ramas surprinsa de cat de calma si bine m-am descurcat(adevarat stiam si subiectele alea ca pe Tatal Nostru) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2007-04-27 13:46:22
Re: emotivitatea..cum sa scap de ea?
Sunt ferm convins urmarind in detaliu de la bun inceput discursul dvs ca exista detalii(pesimiste) pe care nu doresti sa ni le impartasesti si dintr-o oarecare perspectiva e de inteles .. o fapta/eveniment ce te-a marcat in copilarie si lista desigur poate continua . Interesant si totodata de retinut caci si in discutiile online manifesti o relativa teama/raceala si lipsa de interes ambele fireste orientate exclusiv spre public . Ultima oara a fost editat de Designer (2007-04-27 13:47:07) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|