|
Nu esti logat.
Pt.doctoressa:mastoza chistica-12#210 2008-03-28 14:52:37
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticanu stiu cum sa explic exact ca sa ma intelegi exact cum e: deci este jos, in dreptul orei 6 pe ceas, este cat o unghie de mare sa zic, da, e dur, se simte ca o biluta. Nu este atat de mobil cum ziceau fetele, eu am sanii foarte mici,daca apas aproape ca nu prea am unde. Mobil incat sa il mut un pic mai incolo nu este....De asta zic ca nu pot sa imi dau seama, pentru ca nu este la suprafata, este mai in interior....Nu il pot simti ca o bila pe toata suprafata, adica pare oarecum fixat de peretele mamar dar spre suprafata este rotund,pare lucios sa zic asa. dar mobil mobil nu e. Ultima oara a fost editat de Venus (2008-03-28 14:54:13) Offline #211 2008-03-28 14:55:10
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticae mobil si e benign, nu stii tu sa il mobilizezi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #212 2008-03-28 14:58:24
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticasigur? Eu oricum ma duc luni la eco dar pana atunci vreau sa aflu cat mai multe. Am mai citit cum ca cele fixe sunt lipite si de tesutul mamar si de piele. Al meu nu e lipit de piele, asta stiu si simt sigur. Cu mobilitatea e mai greu sa imi dau seama.... Offline #213 2008-03-28 15:10:56
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticanu, cele fixe sunt fixate fie la piele fie la muschiul pectoral... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #214 2008-03-28 15:19:50
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticadar acum ma gandesc, oare cum il simt eu fixat stiu eu ca e in tesut sau in muschi? Pot sa pun degetul in dreapta si stanga nodulului,adica aluneca langa el.Asta inseamna ca nu e in muschi fix? Ultima oara a fost editat de Venus (2008-03-28 15:23:05) Offline Publicitateloading...
#215 2008-03-28 15:24:52
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaVenus, fii nitel atenta, exista medici pentru a diagnostica boli Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #216 2008-03-28 15:26:17
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaNu e fix venus. Linisteste-te si nu te mai analiza atat. E greu, stiu, dar trebuie sa te linistesti. O sa vezi ca totul o sa fie bine. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #217 2008-03-28 15:29:07
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaStiu asta, eram doar speriata si am vrut sa cer pareri,atat... Multumesc de raspunsuri. Offline #218 2008-03-29 03:43:56
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaVenus nu ai deranjat cu intrebarile.poti sa intrebi ce vrei cand vrei ca noi o sa incercam sa iti raspundem cat mai corect.... incercam sa te linistim si multe dintre noi ti-am povestit din propria experienta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #219 2008-03-29 17:08:21
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticam-am mai palpat si azi dimineata, si imi dau seama ca este fix Este fix acolo inauntru, daca palpez de sus in jos nu se misca deloc, parca este lipit acolo. Simt ca ma lasa nervii mi-e si frica sa ma duc luni la eco, sa aud ca imi spune ca am cancer. Offline #220 2008-03-29 18:04:00
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaVenus tu ai citit ce ti-amscris noi? cum il simti tu este ok semn ce este benign...si nu este obligatoriu sa te doara iar pt.linistea ta psihica nu te mai palpa VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #221 2008-03-29 18:34:50
Re: pt.doctoressa:mastoza chistica
Da, am citit, numai ca pot sa spun ca nodulul meu este fixat de muschiul pectoral, inauntru. la asta m-am referit, evilpink Eu sunt o fire foarte panicoasa, mai ales cu asa ceva, si dimineata la dus iar m-am palpat ca nu pot sa nu ma gandesc la problema asta pana luni. Ultima oara a fost editat de Venus (2008-03-29 18:42:29) Offline #222 2008-03-30 09:04:13
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaVenus din pacate observ ca noi nu putem sa te linistim desi ti-am venit cu argumente .... cel mai bine e sa mergi luni la medic si sa ii pui lui aceste intrebari poate el reuseste sa iti explice mai bine si sa te linisteasca.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #223 2008-04-01 09:53:56
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaAm fost ieri la ecografie. A fost totul ok, mi-a zis ca am fibroadenom, deci este benign,are marimea 14 mm pe 5 mm. Apoi am fost la cabinetul domnului doctor Peltecu, un doctor extraordinar, m-a consultat si in ciuda a ce ma asteptam sa imi zica, sa il operez, a zis ca nu imi recomanda operatie pt ca este foarte mic si nu merita. Daca era mai mare ma opera. Asa mi-a zis sa vin la consult peste 6 luni, sa il monitorizeze, sa nu creasca si etc. Si pt fibroadenom nu se da tratament, mi-a zis si dn. doctor si stiam si eu. Trebuie sa il tin sub observatie, si atat. Ultima oara a fost editat de Venus (2008-04-01 09:54:33) Offline #224 2008-04-01 09:55:28
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticane bucuram Venus pt.tine.ai vazut ca nu era nimic? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #225 2008-04-01 10:34:48
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaSe simte din ceea ce scrii ca esti mult mai linistita acum. Ne bucuram mult pentru tine. Sanatate in continuare si nu te mai panica asa. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #226 2008-04-01 11:14:33
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticamersi fetelor! da, sunt linistita acum, parca am inviat. Ultima oara a fost editat de Venus (2008-04-01 11:15:07) Offline #227 2008-04-01 11:21:47#228 2008-04-01 11:59:06
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticabuna ! am 21 de ani si tocmai am fost diagosticata in urma testului Papanicolau cu niste "virusei ".d-na doctor mi-a indicat HPV la medfife ,dar nu m-a intrebat nimic de partenerul meu ( si eu de emotie nu mai stiam nici cum ma cheama ) ,este nevoie sa faca si el analiza ?Ce ziceti de medlife ,eu stiu ca este o clinica buna? Astept raspsunsul dvs . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|