|
Nu esti logat.
Pt.doctoressa:mastoza chistica-13#229 2008-04-01 12:31:44
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaesti ooftopic aici.daca nu are semne de hpv adica negi genitali nu are ce sa isi faca el.tu fa genotiparea sa vezi daca ai sau nu hpv.testul eu recomand sa il faci la Micomi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #230 2008-04-22 14:04:27
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaEvil, cine ti-a facut echografia mamara? Offline #231 2008-04-22 17:20:22
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaET eu nu em medic in bucuresti pt.asta.sunt supravegheata de un medic din orasul de unde m-am nascut eu si sunt multumita.de la anul in schimb cred ca o sa trebuiasca sa caut un medic in capitala asa ca daca o sa fiu multumita de cineva o sa scriu pe forum VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #232 2008-05-12 08:59:09
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaam auzit ceva interesant la Tv femeile cu mastoza ar trebui sa evite solarul! stie cineva daca este adevarat? eu nu merg la solar dar cred ca e destul de interesant subiectul.cu expunerea la soare cand mergem la mare cum ramane? trebuie sa avem mai multa grija? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #233 2008-05-12 11:34:32
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticain sensul ca ar fi bine sa nu faci plaja fara sutien si, foarte important, sa nu te expui la soare in orele de virf(cind soarele arde) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#234 2008-05-12 11:36:51
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticapai plaja fara sutien nu fac.care sunt orele astea de varf?mereu le uit VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #235 2008-05-12 11:38:38
Re: pt.doctoressa:mastoza chistica11-17 Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #236 2008-05-12 11:39:55
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticamultumesc frumos pt.raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #237 2008-05-28 11:27:29
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaavand in vedere relatia stabila care se va solda cel mai probabil cu o nunta si dorinta noastra de a avea un copil mult mai tarziu... am si eu o intrebare daca iau pt.urmatorii 7-8 ani contraceptive are ceva avand in vedere ca am mastoza asta chistica? evident o s aimi fac controale regulate la sani si la medicul de planning VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #238 2008-05-28 11:32:25
Re: pt.doctoressa:mastoza chistica
Care sunt orele de varf?! Am auzit n variante: 10-17, 11-16, 10-14...:f?rv?nad: Offline #239 2008-05-28 11:33:58
Re: pt.doctoressa:mastoza chistica
astea sunt orele de varf VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #241 2008-05-28 11:42:15
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaRevin si eu cu vesti bune in legatura cu mastoza mea ... care aproape ca nu mai este ... Din nodulul care acum un an de zile avea 12 mm, acum nu au mai rams decat 2-3 mm. Ceea ce ma bucura foarte mult. La palpare aproape ca nu il simt deloc. Deci ... mergem cu tratamentul inainte ... Fericita mamica de Aida Maria! Offline #242 2008-05-28 11:47:38
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaal meu nu a scazut asa de mult tot 12 mm avea in primavara la ultima ecografie avea 10mm.tot e bine ca nu creste VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #243 2008-05-28 11:51:26
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaEvil din cate imi amintesc eu ... tu nu ai putut sa urmezi tratamentul cu mastodynon ... Probabil ca de-aia la tine a scazut mai putin. Eu o data la trei luni urmez o serie de 2 sapt a cate 15 picaturi de trei ori pe zi si vit A si E. Si a dat rezultate. In iulie am programare la Cluj la Institut. Insa i-am trimis medicului pe mail poza de la eco si rezulatul si astept sa-mi spuna daca mai are rost sa bat drumul pana acolo sau nu. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #244 2008-05-28 15:47:50
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticada andreea imi era rau de la el.oricum atata timp cat nu creste este ok. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #245 2008-05-28 16:02:09
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaSe traieste o viata cu ele. Si exista sanse mari sa se retraga de tot dupa prima sarcina. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #246 2008-05-28 16:03:28
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaeu nu mai am nici o problema sunt multumita daca ramane pe loc sau daca scade.in rest nu prea ma mai stresez VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #247 2008-05-28 23:22:22
Re: pt.doctoressa:mastoza chisticaandreea_andy, am inteles ca ai urmat tratament cu mastodinon....trebuie iau si eu 90 zile de doua ori pe zi cate 30 picaturi, este cumva un medicament greu de suportat, ai avut vreo reactie de la el...provoaca dureri de stomac si crestere in greutate? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|