homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Orgasmul...ciudatenie...-9

#153 2008-01-10 16:15:47

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Re: Orgasmul...ciudatenie...

am facut acum dragoste cu iuby meu si dupa s-a pus langa mine si l-am mangaiat si ce credetei,am mai facut odata big_smile.Pana acuma trebuia sa asteptam o ora macar ca sa mai putem face.Poate defapt asta era problema,eu nu il mai atingeam dupa,iar acum l-am atins si in 10 sec a fost la loc big_smile

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#154 2008-01-10 16:40:23

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

andreea daca te stresezi nu rezolvi nimic.mai bine te relaxezi si o sa vezi ca vine si orgasmul.

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#155 2008-01-10 16:45:37

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Ms pentru incurajari raluca.

Fericita mamica de Aida Maria!

#156 2008-01-10 16:47:56

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

nici eu nu am mereu.sunt destul de rare dar si cand le am le am frate.e important sa vorbiti sa vezi ce iti place ce te excita smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#157 2008-12-28 16:06:55

Copil
New member
Inregistrat: 2008-12-27

imiexplica si mie cineva ca in dex ce e umezeala aia de jos...orgasmul vaginal,clitoridian si ejacularea femeii?k e o varza in cap la mine...si cum iti dai seama cand ai orgasm....si care e faza cu "nu ma termin"nu prea stiu,nu radeti de mine

Publicitate

loading...

#158 2008-12-28 16:20:54

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

Cand esti excitata te lubrifiezi, pe romaneste te uzi smile asta e perfect normal...ca un act sexual sa decurga normal.
Orgasmul clitoridian il ai atunci cand esti stimulata extern...la clitoris.
orgasmul vaginal il ai cand esti stimulata in interiorul vaginului, cu penisul sau degetul....sau vibrator...depinde. smile
Poti avea si orgasm combinat...si clitoridian si vaginal in momentul cand te penetreaza sa iti stimuleze si clitorisul si ai sa vezi ca senzatiile sunt mult mai puternice daca te stimuleaza si vaginal si clitoridian.
Putine femei au orgasm vaginal...cele mai multe tb sa fie stimulate clitoridian ca sa ajunga sa aiba orgasm.
Ejacularea feminina e un subiect tabu....multi spun ca exista multi spun ca nu exista...sunt teorii si teorii.
E de multe ori confundata cu urinarea...deoarece cand iti este stimulat punctul G ai senzatia de a urina si aici sunt 2 optiuni ori o faci inainte de act ori ii dai drumul smile
deci ea intervine atunci cand e stimulat pctul g prin stimularea glandelor parauretrale.
In momentul cand ai orgasm vei stii...e o senzatie pe care nu ai mai simtit-o niciodata...in plus ti se contracta muschii vaginului si simti in tot corpul ceva deosebit. nu dureaza foarte mult intre 3 si cateva zeci de secunde, asta depinde de fiecare femeie in parte.

Ultima oara a fost editat de andrulina (2008-12-28 16:23:36)

#159 2008-12-28 16:20:57

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

Copil a scris:

imiexplica si mie cineva ca in dex ce e umezeala aia de jos...orgasmul vaginal,clitoridian si ejacularea femeii?k e o varza in cap la mine...si cum iti dai seama cand ai orgasm....si care e faza cu "nu ma termin"nu prea stiu,nu radeti de mine

umezeala ai de jos, la femei este de fapt lubrefierea vaginului ..... pt asta fata trebuie sa fie destul de excitata ca sa se produca.. practic ea ajuta ca penisul sa ' alunece' cat mai usor in vagin... unele femei , din anumite cauze auprobleme cu lubrefierea si atunci cumpara lubrefiant din sex shopuri sau farmacii....
cum iti dai seama ca ai orgasm? sa inteleg ca inca nu ai inceput viata sexuala?
pai simplu crede-ma , nimic nu se compara cu un orgasm puternic.....  rock  rock , chiar nu am incercat sa definesc niciodata oragsmul dar crede-ma cand o sa il ai o sa stii cat de bine este....
orgasmul vaginal se produce la nivelul vaginului, iar cel clitoridian , la nivelul clitorisului .. femeile au , hai sa zic , calitatea asta de a putea avea oragsm atat la nivel vaginal, cat si la niv clitorisului.....
Nu ma termin, la femei , inseamna ca nu am avut orgasm.....
se poate ca acesta sa nu apara de la prima experienta sexuala..... au existat cazuri... asta depinde de cat de excitata este fata .. si de cat de mult se pricepe baiatul....

nu radem de tine , stai linistita... nu avem de ce ... puss

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#160 2008-12-28 16:37:13

Copil
New member

mc alinuutza puss

#161 2008-12-28 16:39:38

aphrodite
Full member
De la: a better world
Inregistrat: 2008-12-28

buna fetelor.

chiar vorbeam cu cineva despre orgasmul in sine.. zicea ca, de fapt orgasmul propriu-zis la femei e aproximativ asemanator cu ejacularea la barbat.
in momentu cand femeia are orgasm, barbatul n-are cum s fie inauntru.
in momentul "acela" femeia respinge barbatul si se produce un fel de ejaculare smile

cica asta e adevaratul orgasm.
cat de adevarat e, habar n-am smile
voi ce spunetzi? smile

elle joue avec ton coeur hjarta

#162 2008-12-28 16:44:44

andrulina
Addicted member

mi se pare o prostie....

#163 2008-12-28 16:51:12

aphrodite
Full member
De la: a better world
Inregistrat: 2008-12-28

lol

elle joue avec ton coeur hjarta

#164 2008-12-28 20:48:48

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

BabyLove a scris:

Fetelor atunci cand te uiti la filme cu prostiaore rodnar..si fara absolut sa faci nimic(sa te atingi..etc)..atunci ce fel de orgasm e ala?Eu cand stau si ma uit..pur si simplu tin picioarele unul' peste altul si ma incordez foarte tare si apoi am orgasm.. hmm

lucky you  rotfl
ei sincer nu stiu,stai ca pun un film de ala si iti povestesc dupa  rotfl  18  rotfl

#165 2008-12-28 21:52:01

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

BabyLove a scris:

rotfl..poate vi se pare ciudat..pur si simplu nu fac absolut nimic..stau si privesc si tin picioare unul peste altu incordate..pana acum nu am avut orgasm,dar cand ma uit acolo am,iar daca desfac picioarele,acea senzatie se diminueaza hmm ..nu stiu ce sa cred butter

nu mi se pare ciudat...
desi n-am experimentat asa ceva, am citit si auzit de multe ori despre faza asta
citeam la un moment dat despre o tipa care spunea ca poate avea orgasm doar cand tine piciorele unul peste altul si incordate si ca atunci face sex simte nevoia sa apropie picioarele ceea ce e cam imposibil in majoritatea pozitiilor. din pacate nu putea avea orgasm facand sex  ci doar asa cum ai povestit  tu

#166 2008-12-28 23:17:10

andrulina
Addicted member

probabil ca esti f excitata si cand apropi picioarele si daca mai si incordezi se atinge cumva clitorisul si ai orgasm...si plus ca esti si f relaxata...
e ca si in somn...eu de multe ori visez ceva si ma trezesc avand orgasm....chestia asta orgasmul din somn mi se pare cel mai misto lucru...practic nu stimuleaza nimeni nimic dar tu ai orgasm numai cu ajutorul mintii....si in somn fiind f relaxata si negandindu-te la nimic automat ajungi la orgasm

#167 2008-12-28 23:34:45

andrulina
Addicted member

o sa ai si cu el in timp...ideea e sa iti atinga clitorisul in timpul penetrarii ca sa ajungi mai rpd la orgasm...tu sau el care vreti smile

#168 2008-12-28 23:37:08

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

nici eu nu inteleg cume cu orgasmul in somn..chiar nu te stimuleaza nimic si totusi..asta arata ca defapt totul(aproape tongue ) se petrece in creier. cum spunea si doc, creierul e cel mai puternic organ sexual

#169 2008-12-29 00:10:17

andrulina
Addicted member

pai asa si e...creierul e cel mai mai puternic organ sexual
babylove cum sa nu aiba legatura cu clitorisul? clitorisul e cel mai senzitiv organ al femeii, e un penis in miniatura smile

#170 2008-12-29 00:44:54

andrulina
Addicted member

se afla in partea de sus a labiilor inferioare daca te uiti cu oglinda o sa il vezi e ca un bob de mazare....tre sa tragi in sus de pielea aia si se vede

#171 2008-12-29 10:15:47

Copil
New member

babylove are dreptate .sunt multe care patesc asa....sau care pot avea orgasm doar contractandu-si muschii vaginali.....smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.