|
Nu esti logat.
Gardnerella vaginalis-2#20 2006-09-14 16:25:01
Re: gardnerella vaginalisMirabela, tu pui ovule cu betadine....acestea trebuie insotite de spalaturi. Mai rau nu faci, singurul risc e sa nu te vindeci si sa trebuiasca sa faci alt tratament Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2006-09-14 16:27:50
Re: gardnerella vaginalisOf..... Offline #22 2006-09-14 17:21:45
Re: gardnerella vaginalisde regula metronidazol(Flagyl) ovule si pastile....insa poate ca face treaba si acesta pe care il iei tu...panica si disperarea nu te vor ajuta. Fa tratamentul daca tot l-ai inceput, si vedem mai apoi ce o mai fi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #23 2006-09-22 15:17:19
Re: gardnerella vaginalisDoctoressa...cred ca tratamentul pe care l-am luat nu a facut mare lucru. Cat timp luam tratamentul parca imi trecuse...dar acum..... Offline #24 2006-09-22 15:34:39
Re: gardnerella vaginalisEu as astepta pina dupa menstruatie, daca se poate....daca nu se poate, incearca sa ajuti lactobacilii sa se inmulteasca(cu iaurt, de exemplu) pina mai una alta....un nou tratament merita facut daca situatia nu se rezolva, dupa un examen de secretie care sa ne spuna ca e tot gardnerella(de fapt, secretia din timpul infectiei cu gardnerella are miros neplacut, de peste alterat....iti poti da seama si tu daca e asa) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#25 2006-09-22 15:39:31
Re: gardnerella vaginalisnu are nici un fel de miros.....secretia nu e abundenta....doar ca e cam groasa si alba....acum vreo 2 sapt am avut niste mancarimi usoare dar care mi-ai trecut.....Apoi am fost la dr., mi-a spus ce am...am facut tratament (si antibiotice dar am luat spre sfarsit Fulcovim)......Acum secretia parca e branzoasa.....si alba....Nu ma dreanjeaza....Cred ca si faptul ca ma gandesc tot timpul ca e ceva in neregula....parca simt mici intepaturi...nu stiu dc e pe sistem nervos...... Offline #26 2006-09-22 15:40:57
Re: gardnerella vaginalisSi iaurtul cum il introduc in vagin? Sau cum se procedeaza? Offline #27 2006-09-22 16:33:15
Re: gardnerella vaginaliscu o seringa(fara ac, evident)...cred ca una de 5 ml e numai buna....in rest, seara inainte de culcare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2006-09-22 17:52:56
Re: gardnerella vaginalisSi trebuie sa fac apoi vreo spalatura vaginala? Ultima oara a fost editat de Nashira (2006-09-22 17:58:40) Offline #29 2006-09-22 17:59:49
Re: gardnerella vaginalisneplacut nu. doar ca tre' sa-l pui inainte de culcare, sa nu se scurga pe lenjeria de corp. Nobody home Offline #30 2006-09-26 16:08:01
Re: gardnerella vaginalisDoctoressa...eu pot sa astept dupa menstruatie dar de ce? Dupa menstruatie e posibil sa mi se refaca flora? Are vreo influenta ciclul? Offline #31 2006-09-26 17:27:28
Re: gardnerella vaginalisMirabela...de regula, genul asta de infectii vaginale o cam iau razna post-menstrual...de aceea am zis sa astepti pina dupa menstruatie...nu e insa obligatoriu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #32 2006-09-26 17:51:13
Re: gardnerella vaginalisOk. Multumesc Offline #33 2006-10-13 00:37:51
Re: gardnerella vaginalisDoctoressa, am si eu nevoie de un sfat te rog!!! mi-am facut o analiza la secretie si mi-a iesit: epitelii-numeroase, leucocite-rare, mucus-rar, flora-gr 3, rezultatul-GARDNERELLA numeroasa. problema este ca doc mea este in concediu o luna si as vrea sa-ti cer tie un sfat pt tratament, mai ales ca eu trebuie sa iau FASIGYN-150 mg/zi in doza unica, timp de 7 zile (pt ca mai am si geardia!) si am citit in prospect ca functioneaza si la gardnerella. insa nu stiu cum sa modific doza ca sa impusc 2 iepuri! imi recomanzi sa mai pun si niste ovule? sau trebuie sa fac un tratament separat( dar eventual concomitent) pt gardnerella?... si care ar fi acela? iar prietenul meu ce ar trebui sa ia? scuze pt tunul de intrebari si multumiri anticipate! Offline #34 2006-10-13 11:16:19
Re: gardnerella vaginalisIa Fasigynul ala, zic eu in doza unica de 2g/zi timp de 2 zile consecutiv. In felul asta, impusti cei doi iepuri deodata. Da-i si partenerului tau sa ia 2g fasigyn, doar intr-o zi. Si daca mai pui si ovule cu flagyl, 6 zile, eu cred ca va fi suficient Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #35 2006-10-13 15:11:03
Re: gardnerella vaginalismultumesc mult doctoressa! mai am o nelamurire, fasigynul sau flagylul diminueaza cumva efectul anticonceptionalelor, contin antibiotic? multumesc inca odata! Offline #36 2006-10-13 15:15:04
Re: gardnerella vaginalisNU, stai fara grija Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #37 2006-10-13 15:16:31
Re: gardnerella vaginalisok, mi-ai fost de mare ajutor, multumesc mult! Offline #38 2006-10-13 15:19:22
Re: gardnerella vaginaliscu placere, oricind Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|