|
Nu esti logat.
Gardnerella vaginalis-22#400 2008-12-08 12:28:16
Re: gardnerella vaginalisNu ma spal in interior decat dupa contacul sexual. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #401 2008-12-22 23:57:24
Re: gardnerella vaginalisasa.. imi vine sa mor. am terminat tratamentul.. a fost ok, m-am simtit bine 3 zile si acum iar mi-au revenit simptomele .. innebunesc.. cand o sa scap naibii de gardnerella asta?( nu mai suport, ma afecteaza psihic de acum.. e al doilea tratam care nu da rezultate.. Offline #402 2008-12-23 00:09:32
Re: gardnerella vaginalisla flame pune 3-4 zile iaurt intravaginal...vezi daca te ajuta... happy with him...inlove with him... Offline #403 2008-12-23 21:42:06
Re: gardnerella vaginalisBuna seara!Am ajuns pe acest site cautand informatii despre aceasta boala numita Gardnerella..Am si eu aceeasi problema.Am fost depistata cu gardnerella si nu stiu cum sa mai scap de ea...am fost la 2 medici pana acum si nimik..Ultimul tratament pe care l-am luat a fost:Azytrox de 500gr timp de 3 zile si eu si partenerul meu si ovule polygynax unul seara...Nu mai am intepaturile si mancarimile dar scurgerea albiciasa inca mai persista fara un miros foarte puternic si deloc abundenta..Mai e o problema...nu ma umezesc deloc in timpul contactului sexual si uneori ma si doare...Iar dupa contact cand urinez, ma ustura...nu mai stiu ce sa mai fac...Va rog dati-mi un sfat ca simt nu mai pot...Astept un raspuns de la voi...Va multumesc! "Arta diplomatiei consta in a-l tine pe adversar in expectativa"!!(Coelho) Offline #404 2008-12-23 22:50:09
Re: gardnerella vaginalisgaednerella e o dereglare a florei vaginale Offline Publicitateloading...
#405 2008-12-24 00:54:11
Re: gardnerella vaginalisMultumesc mult de raspuns...Ma gandeam sa mai incep inca o data tratamentul dar numai cu ovulele ..dar am sa incerc cu iaurt asa cum mi-ai recomandat...Sper sa imi treaca... Ultima oara a fost editat de LovelyIrene (2008-12-24 01:11:50) "Arta diplomatiei consta in a-l tine pe adversar in expectativa"!!(Coelho) Offline #406 2008-12-24 09:05:23
Re: gardnerella vaginalisDe Azitrox sincer nu stiu ce sa zic. dar gardenerella reactioneaza foarte bine la metronidzol. Iar ovulele pe care le-ai pus tu (poligynax) trateaza candidoza. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #407 2009-01-26 21:20:38
Re: gardnerella vaginalisconteaza ce geluri intime folosim? am inteles ca este bine ca tot ce folosim pentru igiena intima sa aiba ph-ul neutru, este adevarat? Offline #408 2009-01-26 21:23:29
Re: gardnerella vaginalisbuna! sunt un nou membru si ma intereseaza foarte mult despere gardnerella! am citit toate comentariile despre aceasta dar nu pot sa inteleg de unde am asa ceva! irigatorul nu il folosesc foarte des, ob nu am folosit, am acelasi partener de 2 ani si acum 2 luni am inceput sa am secretia foarte abundenta si urina sa imi mirosa incredibil de urat. am fost la ginecolog si mi-a recomandat ovulele 'klion-d 100'. ce ma intereseaza: partenerul poate contacta si el? de unde stiu sigur ca nu mai am( mirosul urinei dupa tratament a disparut )? cum pot sa ma protejez sa nu mai apara? va multumesc> orice sfat imi este de mare ajutor. Offline #409 2009-01-26 21:57:14
Re: gardnerella vaginalisde ce discutam despre mirosul urinei? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #410 2009-01-26 22:28:26
Re: gardnerella vaginalismultumesc! in legatura cu ce este cel mai indicat sa ne spalam...? a..da, si ce ma mai interesa cel mai mult este daca ar trebui sa ne ingrijoreze foarte tare aceasta gardnerella? vreau sa spun ca eu nu am fost foarte speriata pentru ca recunosc nu stiam ce inseamna si cat de grav este! nu vreau sa par grea de cap ( dar stiu ca sunt:) ) cum imi pot pastra cel mai bine echilibrul florei vaginale? Offline #411 2009-01-26 22:35:07
Re: gardnerella vaginaliscel mai indicat e sa ne spalam cu apa si nu exagerat de des Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #412 2009-01-27 08:21:49
Re: gardnerella vaginalismirosul urat al urinei dispare cu 2 l de apa pe zi , asta o sa iti zica si cel mai bun urolog ,, stiu un caz , si urologul asta a recomandat , dupa ce fata luase mii de antibitotice Offline #413 2009-02-09 23:20:34
Re: gardnerella vaginalisUfff...ne omoara gardnerella asta...am facut am vreo2 luni un tratament cu azitrox si poligonax...am facut si o analiza de secrretie dupa si totul era ok...acum cred ca a revenit...Am o scurgere albicioasa.,branzoasa..mirosul e diferit...Ma voi duce din nou la doctor ptr o analiza sa vedem ce iese...As avea si eu o intrebare...credeti ca anticonceptionalele yasmine ar putea sa modifice secretia?Si cum as putea afla daca e posibil sa fie sperma de vina??Ufff.... "Arta diplomatiei consta in a-l tine pe adversar in expectativa"!!(Coelho) Offline #414 2009-02-10 08:51:03
Re: gardnerella vaginalisEu tind sa cred ca e acum e vorba de candida, cu care te-ai pricopsit de la antibiotic. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #415 2009-02-11 13:31:50
Re: gardnerella vaginalisSi eu cred la fel..nu are mirost atat de intepator ca acum 2 luni...Oricum,ma voi duce la un examen de secretie ptr a fi sigura..Uff..m-am saturat sa tot merg la doctori!!!Mercic mult de rapuns... "Arta diplomatiei consta in a-l tine pe adversar in expectativa"!!(Coelho) Offline #416 2009-02-11 14:09:35
Re: gardnerella vaginalisda e bun , dar pt echilibru florei Offline #417 2009-02-11 15:43:25
Re: gardnerella vaginalisbuna! sunt cam speriata. aseara am primit rezultatul de le analizele secretiei si mi a rezultat ca am gardnerella vaginalis. stiu ce inseamna dar am auzit ca se scapa ca greu de ea. acum urmez un tratament. mentionez ca eu nu am nici un simptom de al acestei gardnerella. vroiam sa stiu cat este de grava si ce simptome ar trebui sa am. Offline #418 2009-02-11 18:24:43
Re: gardnerella vaginalisGardenerella e o derglare a florei vaginale si nu e grava. Cu tratamentul adecvat trece si cu o conduita corespunzatoare in ceea ce priveste vaginul, nu reapare. Cred ca dereglarea este abia la inceput daca nu ai simptome. Ceea ce e foarte bina. Fericita mamica de Aida Maria! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|