homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gardnerella vaginalis-40

#742 2012-02-18 19:32:49

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: gardnerella vaginalis

alina.ion a scris:

care sunt probioticele , imi da si mie cineva cateva ex ? sa stiu ce sa cer la farmacie . multumesc

gyniel, gynophilus, viiflor. eu am folosit gynophilus. le gasesti sigurla farmacia sensiblu sunt in jur de43.90 ron dar daca ai card sensiblu iti face si o reducere.sanatate!

Ultima oara a fost editat de angeldarkwoman (2012-02-18 19:33:02)

What doesn't kill me, makes me stronger

#743 2012-02-25 23:07:06

Lulu123
Membru
Inregistrat: 2012-02-25

Buna seara,am si eu o problema. Asta vara mi-a depistat dr ovare polichistice si mi a dat sa iau yasmin.Apoi am facut un tratament pentru gardnerella, prin toamna,cu tinizol doza unica,ovule flagyl (cu spalaturi) si indometacin 1/zi. Acum,am repetat analizele,si mi a iesit in nou gardnerella,iar in plus,streptococ hemolitic grup B si candida. Am din nou tratament, cu flucovim doza unica 1/10 zile, metronidazol la 8h /7 zile, tavanic 1 pe zi/10 zile si ovule cervugid. Am si pentru partener metronidazol si tavanic. Acum,are si simptom de candida,deci ar trebui sa ia si el flucovim ? Si nu inteleg,de ce dupa tratament mi-a reaparut,si au mai aparut si altele,iar medicul nu prea imi da raspunsuri,nici nu imi spune daca dezechilibrul poate fi de la yasmin. Ma gandesc acum ca iau tratam. degeaba din nou, daca mai continui cu yasmin. Ce credeti ? Si oare ar trebui sa merg la alt doctor? Multumesc

#744 2012-02-26 10:28:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

cel mult la candida sa fi contribuit yasmin, la gardenerella in niciun caz, deci eu n-as da vina pe pastile, probabil alta e cauza (imunitate scazuta, spalaturi in exces...)
sa ia si partenerul flucovim daca a facut cadida
si dupa terminarea tratamentului sa folosesti si niste ovule cu lactobacili, ca sa se refaca flora

Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-02-26 10:28:45)

#745 2012-02-26 23:23:52

Lulu123
Membru
Inregistrat: 2012-02-25

multumesc frumos. sunt mult mai lamurita acum ...o sa ii iau si lui flucovim. de streptotcoc,stiti ceva?
si ce fel de ovule sa iau? sau sa intreb medicul cand ma duc la control,dupa tratament?
multumesc din nou

#746 2012-03-09 13:16:08

mihaelaandreea
New member
Inregistrat: 2012-03-09

Buna fetelor!!ca majoritatea dintre voi si eu ma confrunt cu aceeasi problema gardenlla vaginalis.Am fost diagnosticata cu aceasta infectie si cu o coplita(cel putin asa scria pe reteta)luna trecuta .Am urmat tratamentul prescris si anume tinidazol 1 pastila de 2 ori /zi (dimi si seara) si ovule cervugid seara timp de 5 zile..dupa cinci zile am observat o ameliorare adik secretia numai avea mirosul acela de peste..iar la 2 zile dupa terminarea tratam am zis sa-mi bag si iaurt natural in vagin ptr inmultirea bacililor doderlaon care la mine lipseau..dupa 3 zile de iaurt am inceput sa am mancarimi si usturimi in zona genitala,si sa am o secretie apoasa si alba care se strange acolo jos k o branza(scuzati-mi compartia) si sa fiu rosie acolo jos..ma ustura de marti(de 4 zile),ma spal de 2 ori /zi doar cu apa sau ceai de mustele/galbenele,m-am uns cu flocionolon ,ma ustura si knd urinez(nu rau).Luni abia ma duk la dr.ce sa fac pana atunci?oare a renveit gardenella?o fi ceva mai rau?mentionez k atunci knd mi-am pus iaurtul din inconstienta nu m-am spalat inauntru si dupa 3 zile knd m-am spalat am scos destul de mult iaurt.Sotul meu vine samb acasa dupa 2 luni si eu nu stiu daca pot sa am contact cu el...???sad

Publicitate

loading...

#747 2012-03-09 14:12:19

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pana atunci nu prea ai ce face, doar sa folosesti Bioclin gel, dar atentie sa nu te speli sau sa pui ceva in vagin cu 48h inainte de a merge la medic... deci nici sex nu e cazul

#748 2012-03-19 00:19:49

mihaelaandreea
New member

Multumesc ptr rasp!Luni am fost la dr si mi-a zis k din cauza tratamentului ptr gardenella cu tinidazol am facut candida..sad...mi-a prescris Gynofort crema vaginala si lomexim crema,dar luni seara dupa control mi-a venit menstruatia si nu am putut urma tratamentul,vad ca mancarimile si roseata au trecut,doar k doctorul la care am fost mi-a pus diagnosticul de candida fara sa-mi faca o analiza a secretiei si nici nu mi-a mai spus sa revin la control dupa tratament....inainte de control(in dimineata zilei de luni)am facut un dus si am incercat sa ma epilez un pik ptr ca eram nepilata de 2 sapt sad si mi-a fost rusine sa ma duc la control asa,oare faptul k m-am spalat cu sapun dove si m-am epilat ar modifica ceva?nu m-am spalat inauntru si nici contact sexual nu am avut cu 24 de h inainte doar spalat exterior,??(dr cand m-a consultat mi-a spus :'Te-ai spalat inauntru!!")i-am explicat ca nu doar la exterior ,dar oare a modificat ceva faptul k am facut dus si m-am epilat?acum mi-a trecut menstra ,mancarimile si roseata si inflamatia au trecut !!de maine ma apuc de tratament ,i-am dat si sotului meu crema lomexim preventiv:)

#749 2012-03-19 10:17:23

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

mihaela, ce tehnica de epilare ai folosit? eu cred totusi ca de la iaurtul acela ai patit ce ai patit. sunt persoane carora nu le prieste; si eu mi-am dereglat mai rau flora cand l-am folosit si de atunci nici n-am mai incercat - te sfatuiesc si pe tine sa nu mai incerci leacul asta babesc. era suficient daca lasai cervugidul sa isi faca treaba. e bine ca a trecut iritatia si sincer nu cred ca mai are rost sa faci tratamentul pt candida, daca nu mai ai niciun simptom.

#750 2012-03-19 19:04:29

mihaelaandreea
New member

Am folosit lama ptr epilat si sapunul dove ptr k mi-a fost frica sa folosesc spuma de ras cum fac de obicei.....si eu cred k tot de la iaurt am patit ce am patit cu toate ca si doctorul mi-a confimat ca iaurtul este bun si chiar se foloseste!Ma gandesc k macar preventiv sa folosesc tratamentul ptr candida si mai stiu k simptomele ptr candida sunt mai puternice inainte de menstra si mie mi-au aparut exact cu o sapt inainte sa-mi vina menstra...

#751 2012-03-22 19:36:05

mihaelaandreea
New member

.... grater de bine ce am zis k m-au lasat simptomele ,mi-a trecut si menstra luni si am zis k e ok daca am contact sexual acum k ma simt mult mai bine si asa ieri am avut contact ,am folosit prezeervativ dar m-a usturat si iar m-am inrosit si mi-a mai curs si sange,defapt ceva maro dar era destul de mult k a trebuit sa pun si un protej slip,m-am spalat cu ceai de musetel si inauntru ,mai pe seara m-am simtit mai bine ,iar azi am incercat din nou sa am contact si dupa contact iar m-a usturat si iar mi-a curs ceva maro ,sange zik eu si la fel destul de mult k si ieri ptr k din nou a trebuit sa pun protej slip.....de la ce o fiii???de ce imi curge sange?menstra s-a oprit luni iar ieri si azi mi-a curs numai dupa contact???oare e de la candida?de maine incep tratamentul ptr candida!!gynofort crema vaginala si lomexim,am inteles k crema vaginala o introduc in vagin si nu ma spal timp de 5 zile in vagin si nu am contact in acest timp...pot folosi concomitent si lomeximul ptr zona exterioara a vulvei??si dupa cele 5 zile am voie sa am contact? cesafac

#752 2012-03-22 19:48:39

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

eu te sfatuiesc sa mergi la medic si sa refaci analiza secretiei vaginale ca sa stii ca e candidoza si cu ce si cu cat sa o tratezi. mie una si iar o sa comenteza anca, doar creme nu mi se par suficiente pentru a trata o candidoza fie ea cat de incipienta. partenerul daca exista posibilitatea sa fie infectat trebuie sa-l tratezi concomitent si sa va abtineti de la sex pe timpul tratamentului si cateva zile dupa incheiere, sau sa folositi prezervativ. bine, depinde ce iei. cand pui ceva in vagin normal ca nu poti face sex chiar si cu prezervativ, dar la antimicotice orale de ex. ai putea face sex cu prezervativ.

Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-22 19:51:42)

#753 2012-03-22 21:05:25

mihaelaandreea
New member

offf cesafac iar doctoriii, am sa fac tratamentul pe care mi l-a prescris doctorul  si am sa ma duk apoi la un control si la o analiza a secretiei!Eu numai iau anticonceptionale si k metoda de contraceptie folosesc prezervativul,asa k atata timp cat voi face tratamentul nu se pune probl de sex...dupa cele 5 zile o sa incercam,ceea ce m-a speriat pe mine a fost faptul k mi-a curs sange dupa contact,si ieri si azi si nu stiu de ce??

#754 2012-03-22 21:11:55

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

nu stiu ce sa-ti spun cu sangerarea din pacate. daca prin tratamentul dat de medic te referi la crema externa si la gynofort, sa ii dai si lui daca ati prins recent perioada cu ac cand nu foloseati prezervativ, si sa astepti o saptamana de la ultima aplicare ca sa refaci analizele. altfel se poate sa le influentezi.

#755 2012-03-24 22:40:28

mihaelaandreea
New member

De ieri am inceput tratamentul cu Gynofort..acum am o nelamurire ,oare Gynofort isi face efectul in conditiile in care nu am introdus tot aplicatorul un vagin???nu am putut sa-l introduc pana la capat ci doar pana la jumatatea aplicatorului?azi am avut scurgeri toata ziua,m-am splat doar la exterior si doar o data pe zi!!oare are ceva daca folosesc si lomexim in aceste 5 zile ???ptr ca dr asa mi-a prescris,doar k mi-e frica sa nu am vre-o reactie atata timp cat se scurge crema gynofort si cat timp aplic lomeximul?daca marti termin tratamentul cu lomexim si se fac si 5 zile de cand am introdus gynofortulmiercuri pot avea contact sexual ,protejat cu prezervativ??ma scuzati ca pun atatea intrebari dar am foarte multe nelamuriri??grater

#756 2012-03-26 10:37:51

anca90
Platinum member

stai linistita, e bine atat cat l-ai putut introduce, isi face efectul.
da, foloseste si crema daca asa ti-a spus medicul, nu are ce sa se intample. la ce doctorita ai fost?
da, poti avea contact sexual miercuri.

#757 2012-03-26 15:14:48

mihaelaandreea
New member

Multumesc anca90 smile m-am mai linistit!!sper sa-mi rezolv problema cu candida doar cu cremele ptr k nu mi-a fost prescris nici un antimicotic si eu n-am luat de capu meu ptr k mi-e putin teama de medicamente si de reactii adverse.eu sunt din Brasov si initial am mers la Antonya Livia care mi-a prescris tratamentul ptr Gardenella ,iar apoi knd m-au apucat mancarimile si usrurimile grater  ea nu m-a putut primi si am fost nevoita sa merg la alt medic si anume Mircea Preda cel  care mi-a si recomandat gynofortul si lomeximul...Lomexiuml il pot folosi si pe termen lung?adik maine termin cele 5 zile de gynofort si doar de azi m-am dat cu lomexim k nu eram sigura daca am voie cat timp folosesc gynofortul deci mai prind 2 zile de lomexim+gynofort ,miercuri vine prietenul meu aks si sta 2 zile si as vrea sa am contact deci nu folosesc lomexim ptr k folsec prezervativul si stiu k ataca latexul,dar de vineri ma pot apuca iar de lomexim?sa zicem ptr inac 5 zile?asta k sa fiu mai sigura k trece nesuferita asta de candida??.. grater

#758 2012-03-26 15:25:22

anca90
Platinum member

da, daca nu te intinzi mai mult de 5 zile, nu vad ce rau ar putea sa faca. poti incerca.

#759 2012-03-26 16:40:34

mihaelaandreea
New member

ok..ms!

#760 2012-05-04 14:11:30

helenita30
New member
Inregistrat: 2012-05-04

in urma unui examen papanicolau s-a descoperit ca m Gardnarella vaginis sad
mi s-a dat urmat trat: tinidazon, 4 pastile o data, ovule cervugid si viviflor, o zi unul, o zi celalalt, si pt intretinerea florei sau refacerea ei mai bine zis, ovule gynophilus
de asemenea mi s-a zis sa-mi cumpar irigator si pliculete de tantum rosa sa fac spalaturi inainte de introducerea ovulului in fiecare seara...
din cate am mai citit pe aici, s-a tot zis sa nu se faca spalaturi vaginale in timpul tratamentului...cum e corect?
mie asa mi-a recomandat dra...chiar nu stiu cum sa procedez, mai ales ca in cateva zile imi trece ciclul si ma apuc de tratament!

inca o intrebare: cervugid si viviflor mi s-au recomandat cate unul pe seara, 6 din cervugid, 5 din viviflor, sa inteleg ca abia dupa aceea imi pun din cele pt refacerea florei, nu? si cu astea continui pana imi vine ciclul?
plus ca mi-a recomandat sa nu am relatii sexuale..deci nu e voie chiar deloc?
ms anticipat smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.