|
Nu esti logat.
O problema noua#1 2007-04-17 15:36:14
o problema nouasalut si hristos a-nviat. nu am mai auzit de ceva timp de voi, dar ma bucur ca am revenit. am si eu o problema mai delicata. eu sunt insarcinata in 5 luni. problema e ca de ceva timp am o scurgere alb-galbuie abundenta, care se branzeste.ceea ce consider mai grav e ca si sotul meu "a luat" cred aceasta scurgere si are si mancarimi Offline #2 2007-04-17 15:47:34
Re: o problema nouae posibil sa fie candida. de ce nu mergi la medic cand observi ceva schimbat? ...zici ca ai observat de ceva timp...mai ales ca esti insarcinata... mami de minuni Offline #3 2007-04-17 15:48:42
Re: o problema nouaFelicitari pentru bebe, si sarcina usoara! trebuie sa mergi la medic...scurgerile alb-galbui si mancarimile sunt semne de candidoza, mai ales ca la femeile gravide creste riscul, dar nu poti stii sigur decat dupa o analiza de secretie...la barbati candidoza e asimptomatica, dar apar uneori buburuze pe penis si mancarimi. fugutza la medic! Cocorosie! Offline #4 2007-04-17 16:02:50
Re: o problema nouamultumesc de sfaturi si o sa ma duc cat mai curand. mai exact la sfarsitul saptamanii Offline #5 2007-04-22 18:21:40
Re: o problema nouaOricum daca e candidoza, nu vei putea lua nici un tratament, deci nu ti-o vei trata pana dupa nastere. Doar cu iaurt (daca-ti va trece...)Am citit undeva ca dc ai candidoza, tre sa faci cezariana pentru a nu infecta si copilui la nastere, insa sora mea a facut cezariana (fiindca nu a putut naste altfel fiind copilul prea mare), si a luat copilul candidoza si prin nastere. Momentan s-au tratat amandoua... Offline Publicitateloading...
#6 2007-04-23 11:18:43
Re: o problema nouanu ia copilul de la mama candidoza....din alta parte din maternitate o face.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|