homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gel bioclin(nu e reclama)

#1 2007-04-17 16:36:08

nani
Full member
Inregistrat: 2007-02-10

gel bioclin(nu e reclama)

am citit ca gelul bioclin e foarte bun impotriva simptomelor generate de candida. am mers la farmacie insa in loc de gel mi am luat spuma de la bioclin pe care am dat aproape 400. cum se foloseste? ma spal pur si simplu cu ea sau pot sa o introduc in vagin desi cred ca mi ar fi cam greu...sad cred o sa trebuiasca sa mai dau inca 400 de mii sa mi iau gelul. totusi dc a folosit cineva spuma asta sa mi spuna si mie ce si cum, va rog

#2 2007-04-17 17:09:31

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: gel bioclin(nu e reclama)

nu are prospect?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2007-04-17 19:47:13

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

#4 2007-04-18 10:15:07

nani
Full member

nu e un prospect foarte explicit de asta am intrebat. e cineva care s-a simtit mai bine dupa acest bioclin?

#5 2007-04-18 10:15:56

alexamelin
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-13

da, eu ma simt foarte bine si il folosesc mai tot timpul, dar gelul.....
uite ce am gasit despre spuma - daca asta e:

Spuma pentru curatare zilnica si igiena intima ce previne infectiile urinare si vaginale.
Multi-Gyn FemiWash, spuma concentrata pentru igiena intima, este o emulsie de curatare care optimizeaza si protejeaza tesuturile fara sa afecteze sistemul natural de aparare al vaginului si pielii.
Emulsia corecteaza si mentine aciditatea vaginului.
Stimuleaza dezvoltarea lactobacililor si flora vaginala este imbunatatita.
Proprietati:
Extrem de delicata si eficienta pentru igiena zonei intime.
Ajuta la proliferarea si diferentierea celulara.
Nu contine conservanti sau parfum.
Contine compusi naturali de intretinere a pielii.
Corecteaza aciditatea vaginala.
Emulsie fara sapun.
Nu afecteaza flora de protectie a pielii.
Este indicata si pentru piele sensibila cum e cea a bebelusilor sau pentru pielea cu eczeme.
Prezentata intr-un flacon cu pulverizator unic de spuma.
Ingrediente active: apa, glicerina, extract de Aloe Barbadensis, acid lactic, panthenol.
Recomandari: pentru curatarea pielii sensibile, vulnerabile si a tesuturilor mucoase din zona intima. Este indicata ca emulsie de spalare a pielii uscate sau sensibile cum e cea a bebelusilor sau a pielii cu eczeme.
Ambalaj: flacon cu pulverizator 100 ml.

Deci nu cred ca e ptr utilizarea in interior ca gelul.:

Gel deosebit de activ in reechilibrarea pH-ului si florei vaginale, avand efect antiinflamator, analgezic si antiseptic.
Multi-Gyn Actigel este un gel bio-activ. Componentele bio-active sunt substante care activeaza procesele sistemului imunitar. Actiunea produselor bio-active se bazeaza pe accelerarea si imbunatatirea functionarii sistemului imunitar. Rezultatul este o vindecare mai rapida si mai eficienta. Componentii bio-activi sunt eficienti si in diminuarea efectelor secundare cum ar fi durere, mancarime, inflamatie.

Stimuleaza sistemul imunitar al celulelor si actioneaza rapid si eficient in cele mai des intalnite probleme vaginale avand efecte multiple.
Stimuleaza circulatia sangelui la nivelul tesuturilor, mecanismul natural de reparare si regenerare al celulelor din tesuturile vaginale, imbunatatind astfel starea mucoasei. Ca rezultat, este contracarata uscarea mucoasei.
Blocarea substantelor care produc mancarimi este realizata de un complex de enzime, Multi-Gyn Actigel fiind eficient impotriva mancarimilor.
Multi-Gyn Actigel este un dezinfectant usor, inhiband astfel dezvoltarea micro-organismelor daunatoare.
Are un pH de 4.1 (pH-ul unui vagin sanatos) si stimuleaza dezvoltarea lactobacililor folositori in vagin.
Natural, cu o aroma proaspata si placuta (din sursa naturala), folosindu-se si aplicandu-se foarte usor si confortabil.
Datorita aderentei foarte bune la mucoasa tesutului, Multi-Gyn Actigel isi va exercita efectele benefice pentru o perioada mai lunga de timp.
Multi-Gyn Actigel este alcatuit din componente bio-active, cum ar fi enzime si polizaharide derivate din plante.
Calmeaza durerile, roseata si sensibilitatea tesutului vaginal.
Proprietati:

Actioneaza rapid si eficient, calmeaza direct.
Imbunatateste starea tesutului vaginal si mediul vaginal.
Activeaza sistemul imunitar natural.
Este un dezinfectant usor.
Nu are efecte secundare.
Nu contine conservanti, hormoni, siliconi, ingrediente de origine animala, substante chimice dure sau parfumuri si este complet inofensiv chiar daca este inghitit.
Nu actioneaza asupra tampoanelor sau prezervativelor.
Ingrediente active: extracte din Aloe Barbadensis, Chamomilla Recutita si Calendula Officinalis.
Recomandari: Vaginite si vulvite atipice, iritatii si mancarimi ale vaginului, uscarea vaginului, flora vaginala anormala, senzatii de arsura/durere, leziuni ale mucoasei, durere in timpul actului sexual.
Ambalaj: tub de 50 ml cu aplicator.

Ultima oara a fost editat de alexamelin (2007-04-18 10:20:45)

"DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!"

Publicitate

loading...

#6 2007-04-18 10:20:32

nani
Full member

asa inteleg si eu si asa am inteles din start ca se foloseste doar pt spalat. dar pe de alta parte zice ca spuma corecteaza aciditatea vaginului. ma rog, o sa ma spal cu el si o sa mi iau si gel daca spui ca i bun

#7 2007-04-18 10:21:32

alexamelin
Full member

sper ca ti-am fost de folos! Bafta!

"DACA VREI SA FII FERICIT O CLIPA,RAZBUNA-TE...DACA VREI SA FII FERICIT O VIATA,IARTA!!!"

#8 2007-04-18 11:04:09

nani
Full member

da, multumesc. dar eu nu gasesc gel de care zici tu ca folosesti. o sa mai caut sad

#9 2007-04-18 11:12:49

alexamelin
Full member

il gasesti cu sigurata la sensiblu, eu numai de acolo il iau si am gasit mereu!

#10 2007-04-20 18:52:56

pink_brain
Full member
Inregistrat: 2006-10-27

hmmm...si efectiv te speli cu gelul asta?...cat de des trebuie sa il folosesti?

#11 2007-04-23 12:19:29

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

zilnic, insa nu mai mult de 5 zile . Dupa aceea, eventual, 1-2 ori/sapt

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#12 2007-04-24 13:53:47

pink_brain
Full member

nu scrie pe prospect daca dupa utilizare (de ex daca il pun seara) trebuie sa ma spal (dimineata)...sau numai dupa cele 5 zile?

#13 2007-04-24 20:55:24

Satina
Full member
Inregistrat: 2006-10-24

Cumpara-ti gelul, acela este foarte bun pentru candida. Atentie sa iti cumperi Bioclin multigyn ACTIGEL, pentru ca mai exista un gel de la Bioclin, cutia arata la fel, dar este un gel lubrifiant (bioclin multigyn lubricare), care contine doar putina substanta activa (gel de aloe barbadensis parca ziceau ei), adica doar 20%, fata de 80% cat contine gelul pentru tratament.

#14 2007-04-24 21:10:29

IceBody
Full member
Inregistrat: 2007-03-22

Mi s-au dat niste plicuri cu un praf si mi s-a spus sa fac spalaturi cu ele...dar nu mai inteleg ce scrie pe reteta .Mi-a mai spus doctora sa pun un plic la un litru de apa... (era o denumire ceva cu "B" la sfarsit) Dar nu inteleg cum sa fac spalaturile ca nu mi-a spus nimic de irigator sau ceva...

Dear Cupid,next time hit both !

#15 2007-04-25 11:41:13

pink_brain
Full member

e super tare gelul....am sa il folosesc toata viata:)
Iti da o senzatie atat de fresh:)

PS: Pe prospect scrie ca sperma e alcalina.....si mediul din vaginul nostru e acid....cine stia ca si asta e un factor in schimbarea ph-ului nostru!!!!

Ultima oara a fost editat de pink_brain (2007-04-25 12:29:59)

#16 2007-04-25 14:23:28

andrutza
Vizitator

dar nu exista un gel din acesta care sa poata fi folosit numai pt exterior?

#17 2007-04-25 14:26:18

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

eu am tot spus si scris...de aproape ca mi-au picat degetele...de aceea si trebuie sa te speli in vagin dupa contactul sexual

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#18 2007-04-26 22:53:46

Clio
Full member
Inregistrat: 2006-12-03

eu nu mai stiu cum scap de candida, credeti k m ar ajuta gelul bioclin multigyn actigel? sau spuma?.. spuneti mi va rog ce produs sa incerc k sa scap de ea si cum sa l utilizez.. va multumesc..

"Nu exista nimic mai bun sau mai rau, gandirea noastra imparte lumea in fericire si nefericire"(Shakespeare)

#19 2007-04-27 00:46:46

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

poti incerca...scrie pe prospect cum sa l utilizezi...sau poti incerca cu iaurt...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.