homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Depresie????-2

#20 2007-04-20 23:11:50

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

Re: depresie????

Si tu esti puternica, ai sa vezi. Pe mine ma ajuta sa imi adun si furia, ca nu merit sa fiu tratata asa. Si atunci sunt ferma pe pozitie, chiar daca in suflet as vrea sa ii dau vreo 10 telefoane :-))
Nu te teme, la intalnire sa fii doar fumoasa cum esti, si stapana pe tine :-)

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#21 2007-04-20 23:15:32

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

deocamdata inca vorbim pe mess... ma cam indoiesc ca va mai veni la mine. si n-am cum sa fiu frumoasa, plang... ma face si acum sa plang sad simt ca imi pierd mintile

There ain't no sunshine now that he's gone

#22 2007-04-20 23:22:35

miruna25
Full member

Nuuuu....n-ar trebui sa mai vorbiti pe msn...trebe taiat raul de la radacina. Come on...Ori e alba ori e neagra. Te desparti, plangi, te dai cu capul de pereti, ok. Pe urma te ridici si o iei de la capat. Dar cand e asa cu jumatati de masura...mult mai rau. Gandeste-te bine.

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#23 2007-04-20 23:25:26

SonneAle
Addicted member

nu vreau sa fie asa... crezi ca mie imi place?  te asigur ca nu. singurul lucru ce mi-l mai doresc e sa ma impac cu el. atat!!!!  sad

#24 2007-04-20 23:39:55

miruna25
Full member

of-of...eu iti doresc sa iasa totul bine...iti tin pumnii. Eu imi doresc sa nu ma mai caute, si daca ma cauta, sa am puterea sa nu vorbesc cu el.

Publicitate

loading...

#25 2007-04-20 23:45:17

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

am suferit si eu, timp de 3ani, dupa un tip...si nu puteam sa ma implic in nici o relatie, nu ma indragosteam de nimeni, nu mai eram buna de nimic la scoala, ma certam cu toti, plangeam...pana cand am zis ca asa e prea de tot si ca trebuie sa fac ceva...asa ca am dat tot ce aveam in relatia cu actualul meu iubit, chiar daca il iubeam pe celalalt, iar intre timp am mai vb si cu cel in cauza...si dupa  8 luni in relatia cea noua am putut sa zic 'in sfarsit, prostul naibii s-a dovedit a fi chiar prost!' si nu mi-a mai pasat pentru ca mi-am dat seama ca nu merita.
durerea nu trece de-odata, ci greu, uneori foarte greu. trebuie sa inveti sa te obisnuiesti cu ea, pentru ca daca ajungi ca pana la urma sa faci din durere un lucru care stii ca e acolo si gata, dispare!  insa trebuie multa multa rabdare! si nu te astepta sa poti incepe procesul de vindecare la o zi, doua dupa despartire! e practic imposibil, daca ai tinut intr-adevar la el. plangi, tipa, bate-te cu ceva/cineva (nu prea tare totusi tongue), asculta muzica trista, scrie poezii ... trebuie sa depasesti primele momente cum poti mai bine! eu fac in asa fel incat sa aduc durerea la cele mai inalte varfuri (imi aduc aminte de cele mai frumoase momente, etc) ptr ca dupa punctul culminant tot timpul se linistesc apele, chit ca momentele/orele/zilele respective sunt un chin. asta am invatat de la 3 ani de asteptare pentru nimic...si e mult mai bine decat sa te consumi incet...
iar daca te-ai convins ca e bou si nu merita,spune-i-o in fata! (in fata,nu pe mess) spune-i toate lucrurile urate pe care ti le-a facut, toate momentele in care ai fi vrut sa fii (sau sa fie el) altcineva....! si vezi ce raspunde...dupa asta iti dai seama de multe ori de caracterul unui om (eram la un mom dat cu un tip...si am aflat ca de 6 luni mai era cu inca cineva. i-am dat o palma, si a inceput sa ma injure foarte urat, a vrut sa dea in mine...)

si scrie-ne, daca asta te face sa te simti mai bine! puss

Cocorosie!

#26 2007-04-20 23:59:02

SonneAle
Addicted member

nu ii mai zic nimic... mi-a zis el tot pe mess...  pe scurt il cam doare-n pix... imi zice ca ii pare rau ca nu ma simt bine, ca nu mai vrea sa fim, desi tine inca la mine... asta e sad    sufar si ma rog sa imi treaca cat mai repede, nu vreau sa pic sesiunea grater((((((

#27 2007-04-21 08:13:54

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

Fetelor fiti tari..viata merita traita..dar langa o persoana care va merita..eu am o vorba: mai bine un sfarsit in chinuri decat o viata (in chinuri).

#28 2007-04-21 08:48:31

SonneAle
Addicted member

a sfarsit cat se poate de urat!!!!! am lungit-o ieri pe net si ne-am certat destul, nici n-a mai venit la mine, cum era de asteptat si nici nu vom mai vorbi vreodata!  ma simt cumplit si nu stiu cum sa trec peste, imi vine sa plang non stop sad de ce sa mi se intample mie????? de ce sa ma ignore asa cand nu i-am facut nimic sa merit asta??? doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, cum sa trec peste??????

#29 2007-04-21 09:45:54

persifona
Vizitator

Alezzone, tu chiar nu te gandesti ca baiatul asta nu te merita? Daca te-ar merita nu te-ar face atat sa plangi! Si pe undeva e si vina ta ca nu-l lasi in pace, nu te calca in picioare pentru unul care nu merita!

#30 2007-04-21 10:00:37

SonneAle
Addicted member

sad  mai cearta-ma ca poate imi revin...   il las in pace, cred ca l-am lasat si pana acum... m-a cautat, desi sapt trecuta i-am spus clar ca nu vreau sa-mi mai dea niciun fel de semn, sa ma lase in pace sa-l uit!! de ce m-a cautat iar??? ca sa se joace sau pt ca el chiar a simtit sa ma caute?

#31 2007-04-21 10:45:11

persifona
Vizitator

Nu mai conteaza de ce te-a cautat el, nu te mai gandi la asta. Eu nu inteleg de ce il mai cauti tu, de ce mai vorbesti cu el pe mess, de ce va mai vedeti, s.a.m.d. GATA, e un capitol incheiat din viata ta, move on!

#32 2007-04-21 11:01:17

SonneAle
Addicted member

pentru ca speram sa ma impac cu el, de aia am acceptat intalnirile! speram ca va fi mai bine, ca o vom lua de la capat incet si sigur!  si ca vom  fi iar noi!!! ca vom mai straluci, ca ne vom mai iubi sad am sperat si inca mai sper ca proasta sad   mi-e greu sa move on! sad nu siu cum singura sad

#33 2007-04-21 11:16:28

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

NU il mai cauta  Nu ma vb. cu el pe mess nu mai sta in casa iesi sa te plimbi fa ceva citeste smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#34 2007-04-21 11:20:28

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

alezzone...yo zik k mai ai voie o spatamana sa fii deprimata si sa langi..e normal t un inceput de sfarsit...plangi descarca-te..gandeste-te la ce vrei tu..dar dupa o saptaman e cazul sa ridici capul sus..sa iesi la aer...fa miscare (uite ce frumos e afara-role,tennis,bicla,etc),du-te la shopping-fa o schimbare in garderoba... Gandeste-te k un sfarsit intotdeauna insemana un nou inceput..si kti baieti sunt out there...nu mai fi deprimata pt ceva ce nu merita un feort prea mare...capul sus!

Poor is the man whose pleasure depends on another

#35 2007-04-21 15:17:20

and
New member
Inregistrat: 2007-03-27

alezzone, eu zic k nu mai ai voie sa stai deprimata nici macar o ora. sa fim seriosi. daca nu mai vrea, foarte bine. stai si plangi dupa el aiurea. nu esti casatorita cu el, nu ai trait o viata cu el, nu ai copii cu el. uite ce zic fetele.. dupa o perioada poti cunoste alta persoana care o sa ti se para si mai buna decat aceasta.
incearca indiferenta.. n-ai idee cat doare.. cateva zile fara un telefon sms sau mess si ai sa vezi schimbari..cum te va cauta..
poate asa, dak vrei cu tot dinadinsul sa ramai langa el..se va intampla sa va impacati. dar iti spun din experienta mea. nimic nu va mai fi k inainte. niciodata nu vei mai putea fi mai presus k el si asta ptr k acum te injosesti si ptr k ii dai satisfactie.. vorba aceea din popor: cand tai un shnur si apoi faci nod..tot degeaba.. nodul acela ramane si e vizibil..si e greu de ignorat.
alezzone, daca poti rupe-te acum de o relatie care s-a stricat. esti tanara si poti cunoaste fericirea in alta parte.. nu se merita sa plangi dupa cineva care nu te mai vrea..

#36 2007-04-21 16:18:15

SonneAle
Addicted member

ce cuvinte frumoase! cat adevar in tot ce spuneti!!! smile multumesc nespus!  sper din suflet sa reusesc sa trec peste si asta cat mai curand! eu semne oricum nu ii voi mai da, insa nu promit ca nu raspund la posibilele lui apeluri...  asta e, sunt mai slaba, sunt cat se poate de indragostita. I'm blind!  sad    sper ca in curand sa va zic si altceva decat sa ma plang...  pusspusspusspusspusspuss

#37 2007-04-21 17:33:01

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

alezzone capu sus!!! a venit primavara, e frumos afara, nu mai bine iesi cu o prietena in parc sa te plimbi decat sa stai in casa sa plangi?

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#38 2007-04-21 21:42:45

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

si inca ceva: asculta muzica vesela, saltareatza. wink

Nobody home

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.