homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Depresie????-3

#39 2007-04-21 22:38:18

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Re: depresie????

and a scris:

alezzone, eu zic k nu mai ai voie sa stai deprimata nici macar o ora. .

Knd am zis k mai ai dreptul sa mai stai un timp mai trista am zis-o cu un motiv bun...fiindka dak ignori toata suferinta asta acum,vei trece superficial peste..si e foarte posibil sa mai ai dubii..kiar dak lucrurile intre voi s-au schimbat drastic..peste o relatie nu poti trece asa cum treci cu buretele pe creta..n-am zis sa te incui in casa si sa bocesti smile dar dak simti k mai ai nevoie de timp sa te descarci..mi se pare mai indicat

Poor is the man whose pleasure depends on another

#40 2007-04-22 09:18:37

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

simt ca o iau razna, va jur!!!!! am iesit ieri intr-o discoteca, era pliiiiiiiiiiiiiiiin, nu-mi venea decat sa plang, a fost cumplit sa ma uit in stanga si sa-mi imaginez ca obisnuiam sa mergem impreuna, imi repetam ca nu-mi doresc altceva decat sa fi fost si el acolo, se incadra perfect in decor, mi-e dor de el de simteam ca innebunesc incet! imi vajaia capul, deshideam ochii si il vedeam peste tot, nu am ochi pentru nimeni altcineva, nu ma intereseaza nimeni altcineva, nu pot fi cu altul... vreau sa trec peste repede, asta in cazul in care el nu se intoarce la mine, asta-mi doresc cel mai mult si eu una nu mai pot face acest lucru posibil, depinde doar de el... pe de alta parte  nu stiu ce sa mai fac sa uit tot ce a fost, nu stiu, mi-e greu si imposibil.   mi-e  foarte greu si rau grater m-afund in lacrimi

There ain't no sunshine now that he's gone

#41 2007-04-22 18:08:54

miruna25
Full member
Inregistrat: 2007-01-28

Pe tema despartirii, mai degraba decat pe cea a depresiei. O poezie care mie imi place mult. Alezzone, am vazut ca iti plac poeziile. Autorul e Yehuda Amichai. Sa ne fie mai bine...

Quick and bitter

The end was quick and bitter.
Slow and sweet was the time between us,
slow and sweet were the nights
when my hands did not touch one another in despair but in the love
of your body which came
between them.

And when I entered into you
it seemed then that great happiness
could be measured with precision
of sharp pain.  Quick and bitter.

Slow and sweet were the nights.
Now is bitter and grinding as sand—
"Let's be sensible" and similiar curses.

And as we stray further from love
we multiply the words,
words and sentences so long and orderly.
Had we remained together
we could have become a silence.

Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-).

#42 2007-04-22 18:19:07

SonneAle
Addicted member

superba poezia smile 

Had we remained together
we wouldn't have become a silence.
we'd have taken care of that... more care than ever before.
I'm sure we loved each other.
I'm sure I loved you more.
grater(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

#43 2007-04-22 20:09:44

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Alezzone a scris:

simt ca o iau razna, va jur!!!!! am iesit ieri intr-o discoteca, era pliiiiiiiiiiiiiiiin, nu-mi venea decat sa plang, a fost cumplit sa ma uit in stanga si sa-mi imaginez ca obisnuiam sa mergem impreuna, imi repetam ca nu-mi doresc altceva decat sa fi fost si el acolo, se incadra perfect in decor, mi-e dor de el de simteam ca innebunesc incet! imi vajaia capul, deshideam ochii si il vedeam peste tot, nu am ochi pentru nimeni altcineva, nu ma intereseaza nimeni altcineva, nu pot fi cu altul... vreau sa trec peste repede, asta in cazul in care el nu se intoarce la mine, asta-mi doresc cel mai mult si eu una nu mai pot face acest lucru posibil, depinde doar de el... pe de alta parte  nu stiu ce sa mai fac sa uit tot ce a fost, nu stiu, mi-e greu si imposibil.   mi-e  foarte greu si rau grater m-afund in lacrimi

si mie mi se intampla des asta.nu suntem despartiti dar e departe si.....e foarte rau grater(((((

expect the worst , hope for the best!

Publicitate

loading...

#44 2007-04-22 21:38:36

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

Alezzone..uite am dat de un articol care mi-a amintit de clipele prin care treci. Citeste-l poate, te va ajuta vreun pic (asa sper ) : http://www.ele.ro/Cum_sa_transformi_sfa … 70_p1.html

#45 2007-04-22 21:56:36

SonneAle
Addicted member

multumesc mult! chiar ma regasesc, din pacate...  asta e... nici nu stiu ce sa mai zic legat de ce simt, nicio imbunatatire.  voi reciti si maine articolul si poimaine si o sa bag la cap...  multumesc smile

#46 2007-04-22 22:48:57

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

Bine alezzone, sa ne spui curand ca esti fericita si a trecut perioada grea !

#47 2007-04-23 12:36:29

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

alezzone sunt sigura k tu esti o fata puternica si care se iubeste pe ea insasi......eu am trecut exact prin ceea ce ai trecut tu vara trecuta..m-am despratit de tipul care il iubeam...am fost deprimata mult timp, mi-a fost greu, dar nici o clipa nu mi-am pierdut speranta ca voi gasi pe cineva care sa ma merite...cineva pe care sa-l iubesc si mai mult...si mi s-a indeplinit in cele din urma..nu a fost usor...dar nici imposibil...ai incredere....oricum noi toate te sustinem, si sa stii ca nu sunt vorbe spuse asa ca sa conversam....cred k toate fetele cand isi spun cate o parere, vorbesc din experienta, vorbesc din suflet...pupici take care!

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#48 2007-04-23 13:09:29

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

alezzone nu merita sa plangi dupa el, chiar nu merita

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#49 2007-04-23 13:28:50

SonneAle
Addicted member

pffff sad    imi vine sa fac un ultim gest de de de... nu stiu... sa ma impac cu el, sa-l sun, sa-i spun, sa plang...  stiu ca nu merita, e foarte adevarat tot ce imi spuneti, la fel de adevarat e ca il iubesc mult si ca mi-e greu, mi-e greu fara el.  dar nici sa ii arat lui toate astea nu mai pot, poate ca aici gresesc, poate nu, poate el crede ca mi-e bine asa sau poate lui chiar nu ii mai pasa.  toti imi spun ca daca intr-adevar tine la mine, pai atunci ar face tot posibilul sa ne impacam, poate el asta asteapta de la mine asa cum eu astept asta de la el... sa fac eu tot!  dar nu mai pot, ultima luna a trecut urat pt mine si e memorabila sad  am tot incercat, ne vedeam in calitate de amici si venea la mine, vroia sa ramana la mine, imi spunea ca ii e dor de ce a fost, ma pupa... sapt trecuta zicea ca ma iubeste, acum 2 zile cand speram la mai bine, i-am zis ca vreau sa vorbim despre noi ca ar fi si cazul... si el? s-a plafonat! mi-a zis ca nu mai vrea si ca tot ce simte el moare pe zi ce trece... a picat cerul pe mine in clipa aia si mi-am creat acelasi scut de aparare de dinainte, am parut mai dura, asta dupa ce apucasem deja sa-i spun ca il iubesc si ca eu mai vad o relatie cu ochi buni... de vineri n-a dat niciun semn... eu inca astept si asta ma termina, astept un semn si el nu vine grater( mi-e greu sa cred ca nu ii mai pasa... nu pot sa cred si sa accept asta, nu pot sa il inteleg, e cat se poate de ciudat de la o vreme... sper din suflet sa se schimbe, sunt dispusa sa trec peste ignoranta lui de acum daca e sa se intoarca, daca nu...  ma rog sa uit cat mai curand posibil!!!!!!!  ma tem sa nu ma tina mult starea asta... e oribila sad

#50 2007-04-23 17:07:13

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

offff alezzone capul sus viata merge mai departe asa cum zicea danut lasal pe el sa se intoarca la tine daca nu o face nu merita smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#51 2007-04-23 17:12:32

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

mie mi-a zis in fata ca nu mai simte nimic pt mine din orgoliu pt ca,cu cateva zile inainte la nervi ii spusesem ca nu mai vreau sa fim impreuna.si inteleg ce ai simtit.bine ca apoi ma cautat si am cedat f greu.dar pana la urma ne-am impacat si suntem si acum impreuna (s-a intamplat acum 2 ani big_smile ) oricum fii tare!!!

expect the worst , hope for the best!

#52 2007-04-23 21:04:33

SonneAle
Addicted member

I love you girls!!!!!  acum ma simt mai bine! nu stiu de ce... sper sa ma simt asa in continuare... de obicei seara mi-e mai urat ca locuiesc singurica si si si si...   el nu mai vineeeee...         ehhhhh ma rog sa treaca big_smile  puss**********   big_smile

#53 2007-04-24 21:43:30

i.question
New member
Inregistrat: 2007-03-10

buna in primul rand...acum ca (alezzone) te simti mai bine, eu ma simt rau..sper ca nu facem cu schimbu` toti membri...si a zis cineva mai sus adevaratul motiv "suflet ranit"...nu intreb ce pot sa fac ca stiu, tre` sa trec mai departe...insa ma deranjeaza mult de tot cum cineva renunta la altcineva ca si cum ai bea un pahar de apa si gata nu-ti mai este sete grater

cine astazi m-a iubit ...maine ma uraste

#54 2007-04-24 22:32:24

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

da numai ca renuntatul asta nu se petrece dintr-o data (desi poate parea la o privire superficiala), ci intotdeauna sunt semne prevestitoare...pe care nu le vedem sau nu vrem sa le vedem...dupa cum spunea si nashira, nu poti sa incetezi sa iubesti pe cineva de pe o zi pe alta...

#55 2007-04-24 22:59:46

SonneAle
Addicted member

se pare ca se poate... mi-e si mie greu sa cred asta... mi-e greu mai ales ca nu ma asteptam sa mi se intample tocmai mie. iubeam curat, acum... mai iubesc... inca.  si credeam ca sentimentul e reciproc, simteam ca asa era, acum nu mai stiu ce sa cred, iar m-a cautat (azi) si am impresia ca se joaca, imi pierd increderea treptat si sunt mai mult decat confuza sad e drept, nu ma vedeam o viata langa el, noi traiam clipa cu intensitate, traiam prezentul, uneori glumeam gandindu-ne la viitor si la cum ne vedeam impreuna...   sunt oameni si oameni, caractere atat de diferite sad  mi-e greu sa ma mai incred in altul, sa incerc iar sa iubesc... un altul.    pfff, ma tem de alta dezamagire... neutral    ma incearca tot felul de stari: tanjesc dupa tot ce a fost si mi-e dor de el, pe de alta parte sunt pasiva, atat de pasiva incat si el ar putea trece neobservat pe langa mine, mai apoi trec la stari de furie si adresez insulte la fiece poza gasesc cu "noi"   c'est la vie!  mai greu pt unii slabi de acceptat... ma simt

#56 2007-04-25 13:16:30

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

alezzone mai vb dupa o saptamana, io zic k o sa iti fie mai bine atunci wink

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#57 2007-04-26 00:00:17

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

alezzone...eu vara trecuta dupa un ex m-am pus sa dorm putin,am ramas la o amica,desi stateam cu el. seara cand m-am trezit l-am sunat sa-i zic ca vin acasa si ca am picat ex...si stii ce mi-a zis,fara sa apuc sa zic ceva...''s-a terminat totul intre noi''...!!!!!!!!!!!am ramas masca la tel...de ce?=,l-am intrebat!ca asa vrea el,si ca nu poate sa-mi spuna motivul. am terminat sesiunea,nu am mai stat cu el din momentul ala si am plecat acasa,la bt. am plans cum numai eu stiu,si el,ca plangeam la tel si proasta mai eram,pana m-am hotarat intr-o zi,cand m-a deranjat cu o faza si nu l-am mai bagat in nici o seama.nu ne-am mai vazut o sapt,nici beep,nici nimic...incepea sa fie bine,cand intr-o zi m-a sunat...sa vada ce fac...ii placea sa ma chinuie,sa ma starneasca,sa nu-l uit. cand ne vedeam imi zicea ca nu mai poate de iubire. si am inceput sa ies cu altcineva(nu zic ca eun remediu,sau sa faci la fel)  dar doar ca amici,nimic mai mult...si at a inceput sa reactioneze,sa-mi interoigheze pritenele,sa ma caute.intr-un final dupa 2 luni ne-am impacat,pt ca ne iubim mult,dar numai eu stiu ce a fost in sufletul meu,cat am plans,cand trebuia sa ma distrez ca era vara. motivul despartirii...?nici azi nu l-am aflat,nici nu exista,probabil a vrut sa fie liber,dar nu a reusit,ca eu eram mereu langa el,si nu facea nik.dar i-am promis,pt toate lacrimile mele,daca mai face o faza din asta nu ma mai uit inapoi desi el e viata mea,e cel mai important pt mine. multumesc lui dumnezeu ca a fost prima si sper ultima cearta! deci,alezzone...capul sus,nu-i da satisfactii,indiferenta doare cel mai atre. stiu ca suferi,si eu am suferit,dar daca va iubiti o sa va fie bine!!!!!!!!!be strong...pt tine,nu pt el!!!!!!!!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.