|
Nu esti logat.
Papagali-4#59 2007-10-30 00:01:04
Re: papagalisa ne anuntzi cum se mai simte...batran:-? cate margele are in jurul gatului ? lov u Offline #60 2007-10-30 11:38:10
Re: papagalinu are decat 2 ani am avut unul care a trait 12 ani si a murit dintr-o data intr-o dimineata acum 2 ani, a cazut pur si simplu in colivie si cand a murit era mama treaza s-a dus la el si pana a murit s-a uitat la mama ce-am mai plans dupa el saracul l-am ingropat in fata blocului #61 2007-10-30 12:19:57
Re: papagalihehe8-> mi ai adus aminte de papagalu meu ...doamne ce papagal aveam si eu8-> ieseam cu el pe umar afara si nu zbura ..manca cu mine din farfurie... lov u Offline #62 2007-11-16 11:11:43
Re: papagalieste super haios: http://birdloversonly.blogspot.com/2007 … dance.html "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline Publicitateloading...
#64 2007-11-16 16:36:11
Re: papagaliati observat mai e unul negru in spatele astuia alb si face tot asa..da din capusor http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #65 2007-11-25 00:37:46
Re: papagalihttp://www.magictoys.ro/perusi/?m=200704 un site super pt papagali afli tot ce vrei.....eu chiar nu stiam ca perusi pot vorbi """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #66 2007-11-25 19:33:42
Re: papagalichestia cu ciocul in penele din spate nu e nicidecum un semn de oboseala foarte mare, ci, pur si simplu, papagalul face nani...chestia asta se intampla si ziua...atata tot...motzaie... Offline #67 2007-11-25 22:23:35
Re: papagalipapagali vostri vorbesc? cele care aveti http://www.trilulilu.ro/olteanioan21_cj/d25fec6409f9da acest perus e super scumpe zice buna dimineata mami si tati http://www.trilulilu.ro/acsel/0a8e07a7edfd8b si acesta este un papagal foarte destept il cheama Einstein si cred ca participa la un concurs la animal planet Ultima oara a fost editat de adriana18 (2007-11-25 22:27:47) """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #68 2007-11-30 00:13:09
Re: papagaliback again........pei ce sa va mai spun.....papagalul meu dupa ce a terminat tratamentul.....a murit.....exact inainte de halloween..... faza cea mai deprimanta a fost ca m a asteptat sa vin acasa.....si apoi cand m a vazut a incercat sa vina la mine, desi abia isi mai tinea echilibrul....si....a cazut si a murit .........l am ingropat aproape de mine.... langa bloc..... ......acum....asta e....e intr-un loc mai bun.....aaa....apropo faza cu statul intr-un picior daca papagalul nu o face deobicei.....chiar e semnul unei mici boli....asa a patit al meu....doar ca eu mi am dat seama prea tarziu ...... Offline #69 2007-11-30 00:37:50
Re: papagali
cred ca acel papagal de care vorbesti tu e de fapt umbra celui alb. am revazut filmul de 3 ori ca sa ma asigur. daca am gresit eu imi cer scuze. Ultima oara a fost editat de flrramona21 (2007-11-30 00:44:05) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #70 2007-12-13 13:46:19
Re: papagaliNu stiu ce sa-i mai fac papagalului meu, mi-e tare mila de el, are 2 ani si are pb cu o aripa nu si-o mai poate misca, am fost la veterinar cu el si a zis ca e rupta si nu are ce sa-i faca, dar pb e ca el cade in tavitza coliviei si de cele mai multe ori cade pe spate cu piciorusele in sus si nu se poate redresa tre sa-l iau eu de acolo mi-e mila tare de el si nu stiu ce as putea sa-i fac, mi-e ca o sa moara #71 2008-02-04 21:12:44
Re: papagalibuna, buna Offline #72 2008-02-05 00:16:46
Re: papagalieu l-am dus la medicul veterinar si a spus ca nu are aripa rupta pt ca daca ar fi asa ar face ca un ablans, iar la el nu este asa, pur si simplu i se da pe sub piciorus, iar cand pica in tava coliviei are si piciorul cam aiurea, ii aluneca asa, il tine mai deplasat decat celalalt iar medicul a spus ca este ca o semi-pareza....ceva de genul, i-a dat un amestec sa-i punem in apa, dar nu a baut...miroase urat si nu bea, m-a sfatuit sa-i leg aripa cumva cu ceva dar la fel nu sta si l-am lasat asa ca n-am ce-i face....el de mancat mananca bine, doar ca nu mai e asa vesel, nu se mai joaca din cauza ca e cu aripa aia asa...crezi ca i-as putea da ceva sau face ceva? la medic nu cred ca mai are ce sa-i faca, am fost la 3 deja si nici unul nu i-a dat de cap.... #73 2008-02-05 18:21:37
Re: papagalimai , astfel de manifestari pot aparea in cazul hipovitaminozei B ( in cazul carentei in vitamine din grupul B), dar pot aparea si in cazul unor lovituri soldate cu aparitia unor hemetoame cerebrale sau in Listerioza( desi nu cred ca e cazul). dc vrei sa vezi dc e rupta aripa o poti palpa usor de la un capat la altul. dc este rupta vei simti la mana o senzatie de frecare si crepitatie si intotdeauna apare un hematom la locul fracturii. eu zic sa incerci sa-i dai un complex de vitamine direct pe cioc , incet , picatura cu picatura. trebuie sa ai grija ca se poate sa faca stop cardiac daca se sperie foarte tare. mie mi s-a intamplat . din apa nu va bea dc ii pui vitamine in ea pentru ca vitaminele miros puternic si pasarea va refuza apa si risti sa se si deshidrateze. incearca cu vitamine cam 10 zile si vezi ce se intampla. sa nu-ti faci griji ca-i dai prea mult pt ca vit din grupa B in exces se elimina din organism. sanatate la piticut. Offline #74 2008-03-05 12:42:55
Re: papagalii-am cumparat luni complex de vitamina B si are si alte vitamine, mi le-a dat medicul veterinar intr-o seringa, sunt galbene si au un miros naspa si ii dau cate 2 picaturi de 2 ori pe zi 10 zile pe cioc. #75 2008-03-17 21:25:00
Re: papagaliexista cumva posibilitatea ca piticutul tau sa se fi lovit la cap? un hematom intracranian poate sa-ti dea astfel de manifestari clinice. cumva este afectat si piciorusul de pe aceeasi parte? Offline #76 2008-03-19 17:37:37
Re: papagalinu stiu daca s-a lovit la cap...ambele picioare sunt afectate, inainte nu avea nimic, aripa e rupta clar ca se vede daca i-o ridic putin misca aiurea la incheietura, fata de cealalta, iar picioarele sunt asa de vreo luna, cand pun mana pe el are putere in ele strange, dar asa cand sta in colivie nu se poate tine cu ele de bete...si il las numai in tava nu-l mai pun pe bete sa nu cada si sa se loveasca. AM observat ca acum si ochiul de pe partea dreapta il tine mai mereu inchis, nu mai poate sa-l deschida cum tb ca pe celalalt, cu ala stangul nu are pb. Si am mai vazut ca la aripa ori si-a smuls penele ori nu stiu ce-a patit ca are o gaurica mica si i se vede pielea, eu fulgi in colivie nu am vazut, deci nu stiu ce ar putea sa fie si la fund la fel are, tot asa intr-un loc i se vede pielea... Ultima oara a fost editat de andrutza (2008-03-22 18:10:04) © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|