|
Nu esti logat.
Povestea m3a poate imi dati un sfat:)-4#58 2007-04-26 19:06:13
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)nu pt ca nus cum sa-l abordez:( Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #59 2007-04-26 19:17:04
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)scurt si la obiect. sau dk vrei o discutie my lunga e ok.il intrebi exact ce anume vrea de la tine, vrea o relatie bazata pe dragoste, intelegere, respect etc. sau doar sex, sa fii masina lui de sex, cand i se scoala lui gata sa fii acolo sa-l satisfaci(scze pt limbaj).eu in lokul tau m-as duce invartindu-ma sa nu-l my vad mai ales daca m-ar vrea pt sex. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #60 2007-05-01 13:32:14
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)si revin cu noutati...nu f bune...ca ati zis sa va tin al curent....el are pe alta...si mi-am dat seama ca am fost folosita trec printr-o perioada f rea sentimental pt ca inima mea e un conflict sentimental...ma daore f tare sa stiu ca e cu alat.,,,, ca nu va mai fi al meu ca nu vom mai fi niciodata impreuna ....si ca si-a batut joc de mine................il iubesc enorm ...mai mult ca viata mea ...dar totula are o limita....a fost totul pt mine.....si m-a dezamagit cumplit:(( acum sufar si nu stiu cand imi va trece ..dar sper sa trec....nu stiu cum....dar sper sa pot asi p cineva si sa uit....desi acum nu mai vreau nicio relatie..... Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #61 2007-05-01 13:38:41
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #62 2007-05-01 14:53:00
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)... Offline Publicitateloading...
#63 2007-05-01 15:05:46
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)cum ai aflat acre are pe alta? expect the worst , hope for the best! Offline #64 2007-05-01 15:08:08
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)vezi, tu erai sigura k nu mai are pe nimeni.... http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #65 2007-05-02 08:35:08
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)pai bine ...totul se afla adik m-am int cu el cand se ducea sa se int cu ea si seara poza cu ea la avatar si la statsus pe messenger te iubesc si bla bla:(( ...dap sant cu o mare lectie invatata ...trebe sa trec peste ...desi mi-e foarte greu.... poop :* si va multumesc Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #66 2007-05-02 13:27:43
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)nici macar nu merita sa mai tii legatura cu el Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele. Offline #67 2007-05-03 18:43:32
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)nici nu o mai tin;) pt ca si-am batut joc de mine;) nici nu-l mai salut si acum am un nou prieten...o noua relatie si pana acum e bine sper sa fie in continuare:) Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #68 2007-05-03 18:48:08
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)ma bucur pt tine.alaturi de altcineva il vei uita mai repede expect the worst , hope for the best! Offline #69 2007-05-10 16:11:44
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)hehe am revenit cu vesti noi.....am un nou prieten si ne intelegem foarte bine...si ma ajuta f moolt sa uit totul....ma face sa ma simt minunat si poate voi ajunge sa tin la el:P Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #70 2007-05-10 18:07:42
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)bravo! o sa vezi k o sa-l uiti mai repede decat crezi 29+ Offline #71 2007-06-01 15:40:09
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)...............................din nou in suferinta........ aseara am vb .....am vb mai multe lucruri...........si am vazut ca defapt si el tine al mine...am vazut ca sufera.....dar ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,la ce folos? Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #72 2007-06-01 16:02:50
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)cine tine la tine , fostu sau cel cu care te intelgeai bine? Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #73 2007-06-01 16:04:22
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)dak e vb de fostul eu zic ca nici nu merita sa te uiti la el.dupa ce ti-a facut expect the worst , hope for the best! Offline #74 2007-06-01 17:05:37
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)daca e vorba de fostu....explica'mi si mie cum adik tine la tine daca el isi pune statusuri ca o iubeste pe aia, si cu tine nu vrea decat sex, dar dintr'o data, cand tu nu vrei sa mai ii dai asta, el zice ca tine la tine? Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #75 2007-06-01 21:51:34
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)Hai ca mor de curiozitate sa stiu cati ani ai Oana16?????????? Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #76 2007-06-01 22:28:09
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)nu merita...nu m-as mai kinui prea mult in locul tau...dak kiar sa zikem prin absurd k tine la tine si bla bla,desi nu cred,o sa insiste mai mult...dar e mai bine sa-ti vezi de viata ta Poor is the man whose pleasure depends on another Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|