|
Nu esti logat.
Povestea m3a poate imi dati un sfat:)-5#77 2007-06-01 22:38:29
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)Pai tu fatuca draga, lumea e plina de baieti simtiti si cumsecade. Uita-l. Daca e de varsta ta nici nu e de mirare fiindca se stie prea bine ca baietii sunt mai copilarosi. Eu cred ca el inca se joaca. Esti foarte sigura ca are alta prietena sau ti-a spus-o el? Dar nu mai continui pt ca si eu am fost la varsta ta si vedeam lucrurile cam la fel. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #78 2007-06-19 01:19:10
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)ihhh revin din nou:( cu un lucru mai grav:-| mi-e teama sa nu fiu insarcinata:-| am facut-o in 12 si eram in perioada fertila prezervativul nu s-a rupt dar nuj de ce mi-e teama:O azi in 18 trea a imi vina:-| nu am un ciclu regulat.... dar nuj....dac sant insarcunata ce ma fac:O ma omor:O Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #79 2007-06-19 01:48:29
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)pai daca prezu nu s-a rupt nu ai de ce sa iti faci probleme, stai linistita. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #80 2007-06-19 09:38:00
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)Oana am citit absolut tot ce ai scris tu. Offline #81 2007-06-19 11:47:14
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)multumesc raluka pai si mie acum mi-a facut viata praf sincer....adik ...am o stare foarte "naspa" sant deprimata plang din orce....nu mai suport:(( vreau sa trec peste asta si sper sa reusesc.... Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline Publicitateloading...
#82 2007-06-19 11:53:29
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)se poate >< http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #83 2007-06-19 12:58:12
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)Oana draga. Am 27 de ani si am ajuns sa fiu cea mai fericita femeie!!! Pentru ca am renuntat la cea mai "proasta" parte din viata mea. Ai sa vezi ca peste ani ai sa-mi dai dreptate. Eu stiu exact prin ce treci si mai stiu ca esti foarte greu de convins acum. Sfatul meu este sa incerci din toate puterile tale sa iti imaginezi ca persoana respectiva nu mai exista. Sa fii constienta ca esti frumoasa si desteapta si ca poti sa ai o alta relatie mult mai reusita unde dragostea este impartasita. Si daca-l mai vezi cu cineva zambeste si saluta frumos si joaca teatru (chiar daca sufletelul tau urla). Arata ca esti puternica si independenta. Sterge numere de telefon si id-ul din mess, plimba-te cu prietenii si distreaza-te. Insa nu-ti bate joc de tine. Oricat ar incerca el sa reia legatura cu tine nu ceda "ispitei". El vrea sex si sa-si demonstreze cat e de barbat!!! Asta sa iti amintesti tot timpul! Lasa lacrimile ca iti strica tenul si cumpara-ti ceva frumos Hai ca se poate ! Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-06-19 14:38:34) Offline #84 2007-06-19 21:15:18
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)raluka ce sa zic chiar imi place cum suna totul....gata samt hotarat sa renut si de data asta definitiv.......am un nou prieten si am intelg super pentru inceput sper sa mearga...si imi dores sa uit totul....si vreau si trebuie sa reusesc ...am incredere in mine si vreau sa las in urma suferinta.......vreau sa incep un nou capitol in viata mea multumes pentru sfaturi au sa-mi fie de ajutor : Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #85 2007-06-19 21:31:47
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)multa bafta oana16 expect the worst , hope for the best! Offline #86 2007-06-19 21:41:03
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)sa fie Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #87 2007-06-19 22:18:14
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)In sfarsit. Ma bucur pentru tine si decizia pe care ai luat-o. Succes. O sa treci peste toate cu bine. Ai incredere in tine. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #88 2007-06-20 00:13:42
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)oana am citit tot c ai scris. ai luat o decizie buna sa te rupi de el. multa bafta in continuare. People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not. Offline #89 2007-06-20 02:36:34
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)bravo asa trebuie sa gandesti!! bafta http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #90 2009-06-10 22:57:41
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)dupa 3 ani parca inca tanjesc dupa "prima iubire" am o rel de aproape 2 ani cu un tip super si ma face fericita ma intelege toate bune... dar nus cateodata ma simt inca atasata de trecut.... Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #91 2009-06-11 16:21:57
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)wow oana, daca te dai baiat la iubita lui pe mess eu zic ca nu prea e super iubitul tau actual.. daca in 2 ani de zile nu ai uitat de fostul. se zice intr-adevar ca nu se uita prima iubire, dar nu in sensul in care zici tu. se zice ca nu se uita (=nu se sterge din memorie). si eu am avut o relatie speciala cu fostul iubit, si acum mai vb pe mess cateodata dar de cand sunt cu iubitul actual nu m-am gandit veci sa il insel sau mai stiu eu ce... Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #92 2009-06-11 16:52:16
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)oana dar tu iti iubesti prietenul cu care esti acum? eu am inteles ca oarecum tu ai vrea sa continui relatia cu primul si ca-ti pare rau ca v-ati despartit....nici nu mai tin minte care a fost motivul desp voastre, dar oricum el daca nu te mai vrea si in acest timp n-a mai dat vreun semn si pe de-asupra are si iubita ar fi ok sa-ti iei gandul si sa incerci sa nu te bagi in relatia lor....pana la urma tu ce castigi ca te dai drept baiat? nu e ok pt tine in primul rand sa stai sa vb cu iubita lui pe mess dandu-te altcineva si sa culegi informatii. iti faci rau cu mana ta. Offline #93 2009-06-11 16:59:51
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)da, cam asta voiam sa zic si eu andru, tu ai zis mai finut eu am fost cam rea Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #94 2009-06-11 17:02:09
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)nu mi se pare ca ai fost rea....ti-ai zis parerea in modul in care ai vrut tu Offline #95 2009-06-11 17:24:44
Re: povestea m3a poate imi dati un sfat:)ma dau baiat pt ca el e destul de "imatur" in relatii si vb cu prtan lui si i dau sfaturi sa il inteleaga mai bne astfel incat sa le mearga bine....nu am niciun gand rau sa i despart....pt ca cred eu acum ca nu e momentu pt mine si fostul.... sau daca e e prea trziu ....poate cateodata imi mai doresc sa fiu cu el ....dar in momentul de fata sunt intr-o rel si imi e f bne ....ma simt iubita si iubesc....doar doar tanjesc dupa vechi momente traite Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|