|
Nu esti logat.
Diane 35-15#267 2009-07-07 09:24:03
Re: diane 35Mersi Andreea... dupa ce m-am mai documentat am hotarat sa iau Diane, ca nu mi-au fost recomandate "dupa ureche" ci dupa analize, ecografie endovaginala... plus ca e o doctorita f buna....nu cred ca s-ar juca cu Diane... o sa le iau, daca vad efecte adverse grave ma duc la ea si ori le schimba, ori le opresc... Merci oricum si astept sa vina menstruatia ca sa incep sa le iau, si o sa revin cu pareri. Sper sa-mi vina fara sa iau duphastone sa provoc... acum 2 luni am luat, mi-a venit pe 4 mai, dupa pe 5 iunie mi-a venit perfect....si acum deja da semne de intarziere...sper sa iasa bine. Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra! Offline #268 2009-07-21 12:19:33
Re: diane 35Am revenit...de ultima data, adik de pe 07 iulie nu mi-a venit menstruatia:((. Teoretic trebuia sa vina pe 05 iulie...sunt foarte hot sa iau Diane, dar trebuie sa vina menstruatia... Pe 04 .07 am avut contact sexual neprotejat (bun bazata ca pe 5 trebuia sa-mi vina si nu era nici un perico) ; vazand ca intarzie atat aseara am luat un test de saricina, dimi l-am facut si NEGATIV (sincer, parca speram sa fiepozitiv, desi nu suntem casatoriti, nu avem casa noastra...dar am 27 de ani acusica). Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra! Offline #269 2009-08-23 10:38:01
Re: diane 35Din nou eu... de pe 5 iunie nu am mai avut menstruatie, si nici nu am putut lua Duphaston ca am plecat din tara si de acolo nu am stiu ce sa iau... de pe 21 august am inceput iau insa duphaton. Inainte sa incep sa iau aveam dureri ca la menstruatie, dar am des astefl de dureri, desi nu-mi vine. Ieri am avut o scurgere maronie, si azi...mi-a venit ciclul... culoare normala, dureri mari de ovare... Se poate sa vina menstruatia peste Duphaston? Eu ar trebui sa incep Dianele... sa le incep de azi? E oare ciclu sau doar o sangerare? Help please ... Doctorita mea nu este in tara si nu pot sa iau legatura cu ea pana saptamana viitoare... Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra! Offline #270 2009-08-23 20:19:09
Re: diane 35Las link doctoressei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #271 2009-08-26 10:00:36
Re: diane 35
e menstruatia, da Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#272 2009-08-26 10:18:30
Re: diane 35Mersi frumos....Am inceput sa le iau de duminica:D .... dar acum m-am linistit, nu eram sigura ca am facut bine... Sper doar sa-mi faca bine Dianele, si sa scap de problemute....cam intr-un an vreau sa fac un bebe. Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra! Offline #273 2009-08-26 10:40:34
Re: diane 35sa auzim de bine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #274 2009-09-22 17:17:53
Re: diane 35Hello...Am inceput deja a doua folie de Diane 35. Nu am luat nici 500 gr in greutate, ma simt foarte bine, doar sanii mi s-au marit putin (si nu era nevoie) si simt ii simt mai grei... in rest deloc reactii neplacute. Sper sa fie bine; oricum,mai iau 2 luni si merg la control, nu vreau sa le iau o perioada prea mare. Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra! Offline #275 2009-09-23 09:32:04
Re: diane 35Daca este sa trec la efecte secundare ar fi ceva : explozie de cosuri. Mai mereu am avut probleme cu acneea, am rezolvat-o cu Brevoxyl, dupa ce am renuntat la Marvelon a inceput sa apara din nou rpoblema, dar o tineam sub control.. de 5 saptamani, de cand iau Diane35 au inceput sa-mi aparat cosuri sub piele, dureroase si inflamate rau... Cik Diane ajuta in problema asta, deci eu sper sa fie acum o explozie, dupa care sa se rezolve, sa fie furtuna dinaintea linistii. Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra! Offline #276 2009-09-26 12:05:47
Re: diane 35Buna ziua, iau anticonceptionale (diane 35) de 6luni si as vrea sa schimb ora la care le iau. Cum sa fac? Offline #277 2009-09-26 12:40:46
Re: diane 35ochii_mei, depinde de organismul fiecaruia. Mie mi-a mers excelent cu Diane, mi-au trecut probleme cu acneea, insa efectele sunt vizibile dupa cel putin 3 luni de administrare..deci.. when the pomp lights up,you shoot. Offline #278 2009-09-26 16:59:40
Re: diane 35Mersi, am inceput ieri o folie noua si le;am luat cu 2 ore inainte,sper ca am facut bine..(ce mi-ai spus tu stiiam si eu, voiam sa verific) Offline #279 2009-10-01 10:49:46
Re: diane 35Alexa, se poate ca efectele sa fie vizibile dupa 3 luni, dar ele nu prea sunt recomandate mai mult de 3 luni... si mie mi-a spus doctorita dupa 3 folii sa merg la control, si numai in cazul in care nu s-au rezolvat deloc problemele cu ovarele mai continuam, daca nu, le schimbam. Plus de atsa, dupa cum am spus, mie mi-au reaparut problemele mari cu acneea cand am inceput Diane... nu inteleg de ce... Poate se rezolva Doamne,Iti multumim pentru minunea aparuta in viata noastra! Offline #280 2009-10-01 21:29:59
Re: diane 35Buna! Am si eu o rugaminte pentru doctoressa daca imi poate interpreta si mie rezultatele ginecologice: Offline #281 2009-10-02 19:44:12
Re: diane 35Va rog mult imi raspunde si mie cineva la mesajul de mai sus? Offline #282 2009-10-02 20:26:36
Re: diane 35Clasa II la PAP e ok. Insa cred ca trebuie sa faci o analiza de secretie vaginala sa vezi de unde vine acea inflamatie. Prezenta lactobacililor este foarte bine-venita. Ei sunt bacilii curateniei. Mergi la medic si cere o lama. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #283 2009-10-02 20:57:24
Re: diane 35dupa mai multe luni de administrat diane am facut pauza de 6 luni, apoi am f la doctor si mi s a depistat chist de 4 cm, am reluat dianele pt 3 luni si chistul nu mai e. am un ovar polichistic si unul normal. In situatia de fata, avan ovar polichistic ar trebui sa continui dianele? nu as mai vrea sa le iau. Ce ma sfatuiti? o sa merg la doctor insa abia la sf lunii. Multumesc ...HAPPY IN LOVE... Offline #284 2009-10-02 21:30:45
Re: diane 35Tind sa cred ca tu ai chisturi functionale pe acel ovar despre care vorbesti. Aceste chisturi se rezolva cu orice tip de anticonceptionale. Insa, o vizita la medic tot se impune. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #285 2009-10-02 21:33:25
Re: diane 35multumesc pt raspuns. problema e ca nu as mai vrea sa iau nici un fel de AC. dar mi e frica sa nu fac iar ditamai chistul. O sa merg la medic. ...HAPPY IN LOVE... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|